Şimdi Ara

Arıtma Cihazı arıyorsun ve kafan karıştı değil mi ? (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.725
Cevap
160
Favori
103.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Doğrudur hocam bir terslik var zaten diye sormak istedim .

https://www.ethicwater.com.tr/urun/platinum-inox-su-aritma-cihazi/

Aslında olması gereken uygun fiyatlı olan tr tanklı olan model bu değil mi ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ZevkiSefa kullanıcısına yanıt
    Evet hocam aynen öyle bu platinum. Modeli uygun fiyata olan cihaz modelimiz tr tanklı

• ethicwater kullanıcısına yanıt
    Tamamdır hocam . Kolay gelsin hayırlı satışlar dilerim .

Yazıda bu şekilde işaretlediğim alan da belirttim
    Bu yazıya ithafen o resmi paylaştım tezgah altında yer kaplamadığı görünmesi açısından
    Arıtma Cihazı arıyorsun ve kafan karıştı değil mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ethicwater -- 2 Şubat 2023; 15:52:8 >
    Kendi başıma gelenlerden dolayı , böyle detaylara çok dikkat ediyorum, lütfen beni ard niyetli olarak algılamayın .

Defalarca farklı konularda da yazdım . Farklı bir satıcının sitesi üzerinden satın aldığım ürün ile bana gelen ürünler arasında dağlar kadar fark vardı. Ondan dolayı sık eleyip ince dokuyorum.

Hocam bu swun chan filtrelerinde NSF onayı var bunun kodundan takip edebiliyoruz. Fakat sizin marka amblemi ile olan ürünlerin NSF onayı nasıl oluyor. NSF buna izin vermiyor diye biliyorum. Bu bilgi mi yanlış yoksa resmi olarak sizin marka ile basılan filtre de NSF abmlemi kullanılabilir mi

• Covannii C kullanıcısına yanıt

Filtek markasının TR tank ları da NSF sertifikası güncel olarak var. Türkiye'deki ilk türk NSF li tank olması lazım. Onun fiyatlarını bilmiyorum hangi düzeyde.

• chemsul kullanıcısına yanıt
    Nsf logosu zaten kullanılmıyor hocam, biz swun ürünü olduğu için nsf'li diyoruz, kendi markamız olarak nsf li zaten veremeyiz, swun ürünlerinin inline olanları zaten SC yazısı ile gövdeye kazılı olduğu için bilinen birşey

Swun ürünlerini bu şekilde onaylayabilirsiniz, orjinalliğini

Klor yok hocam, tds değerini bilmiyorum ama

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • atiBAdemBABA kullanıcısına yanıt
    O zaman tek sediment tek gac Mebran ve Biocera dörtlü filtre size yeter bence , Biocera yerine post karbon da olabilir

Ben burada görüyorum NSF amblemi. Ben şahsen bu ürünü sizin logonuz ile değilde orjinal NSF alınırken kullanılan swun han etiketi ile almak isterdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • chemsul kullanıcısına yanıt
    Swun filtreler orjinal etiketiyle gelmiyor zaten hocam, isimsiz olarak geliyor ya da getiren firma ithalatçı markasıyla geliyor. Bu yüzden swun filtreler Türkiye genelinde genelde bu şekilde satılıyor. Nsf logosu sadece onda mevcut diğerlerinde mevcut değil, yeni serilerde değişikliği yaparız.

Anladım durumu, çok küçük bir ayrıntı bu. Ama sizler gördüğüm kadarıyla su arıtma işini en iyi ve düzgün yapmaya çalışan firmalarsınız.

NSF logosunu o kadar çok kullanan çöp denecek filtreler var. Tüketiciyi yanıltan. Artık bu konuda daha hassas olmaya başladım.

Buradaki çok ufak olan bu konuya, bahane bulmadan sonraki serilerde düzeltiriz cümlesini kurmanız benim için takdire şayan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forum sahibinden rica ediyorum F31 pompa setini konuya eklesin, büyük kolaylık bir kullanıcı olarak hiç bir ürüne gerek kalmadan pompasız su arıtma cihazını pompalı su arıtmaya ceviriyor, üstelik şato valfli ise sistemi selonoid valfliye çeviriyor, artma sektöründe kendini geliştiren ve fayda sağlayan firmalara destek çıkın. bir kullanıcı olarak açık tip su arıtma cihazına pompa takmam imkansızdı F31 pompa kiti telefon tuş takımını açmak kadar kolay bir şekilde su arıtma cihazını pompalı hale çeviriyor.

F31 Pompa Kiti - Ethicwater

Hocam swun'un housing filtrelerinde de böyle kabartma var mı.. Birde etiketsiz geliyor derken, isteyen ithalatçıdan alıp kendi etiketini mi basıyor yani ocean, ethic vs şeklinde?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 2 Şubat 2023; 23:11:28 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bella Ciao kullanıcısına yanıt
    Hocam swun ürünlerini isteyen ithalatçı getirir, misal biz ocean firmasından alıyoruz, onlar da ocean ya da farklı markayla getiriyor, istersen etiketsiz olarak da geliyor, eğer istersen sen kendi adınla Tayvan'dan kendi istediğin bir isimle getirebilirsin, bu tamamen sana kalmış bir durum, istersen de Swun Chyan olarak al, ama bu tür özel alımlar içinde çok fazla adetli almak gerektiğini biliyorum, bizim şimdi kalkıp swun filtreye 1milyon para ayıracak bir maddi imkanımız yok, her kaleme böyle para ayırmaya kalkarsak milyonlar havada uçuşur.

Açık olanlarda bir marka, kabartma yok, gac olanı tipinden ve renginden anlarsın o kalıp swuna ait, kapalı sedimetleri ve CTO karbonu da kapak renginden anlayabilirsin, bunun dışında doğrulama yapabileceğin bir sistemi maalesef mevcut değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ethicwater -- 2 Şubat 2023; 23:28:15 >
  • Arkadaşlar bugün bir arkadaşta housingin içinde inline filtreleri kullandığını gördüm, böyle bir kullanım tarzı var mı, sonuçta iki türde de içinden su geçiyor, yuvaya oturuyor dedi ama.. bilemedim ne diyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous@ -- 3 Şubat 2023; 14:6:36 >
  • righteous@ kullanıcısına yanıt
    Hocam inline su girişi farklı , housing su girişi farklı , hiç böyle bir şey görmedim duymadım . Foto olsaydı keşke daha net yorum yapabilirdim ama , pek mümkün değil bu bence .

Yav banada saçma geldi ama alttan yuvaya oturuyor diyince bilemedim

• bi karışıklık ya da yanlış anlama var. foto ister misiniz kendisinden ? öyle bir şey varsa da hep beraber öğrenelim.

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.