Şimdi Ara

Arıtma Cihazı arıyorsun ve kafan karıştı değil mi ? (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.725
Cevap
160
Favori
103.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bende benzer şeyler düşünüyorum. Şu an ön filtre seti Fluxtek ve mebran vontron. Su kaçak kesici de basit bir şey, şişince pamuk keser diye düşünüyorum.

Birde monometre için t bağlantı ile kutunun önüne çekip farklı saatlerde basınca bakarım.

Bu manometre için hazır t bağlantı aparatları var mı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Alpha_Sarc kullanıcısına yanıt
    Koku dediğimiz metal tat zaten suyun bazik olmasından kaynaklı yani alkali su metal tadı verir.

Galip abinin bahsettiğini ben çok denedim bir süre sistem verimli çalışıyor , daha sonra yine pH yükselişe geçiyordu . En güzeli benim deneyimime göre hiç masraf yapmadan bir iki haftada bir yavaş akımdaki sistemdeki tankı doldur boşalt yapmak. Ha merakınız vardır tabi ki deneyin.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • chemsul kullanıcısına yanıt
    Manometreye t değilde manometreye takılan hortumu Dişi T alabilirsiniz hocam.

Arıtma Cihazı arıyorsun ve kafan karıştı değil mi ?

Bunun gibi bir T

• tersosmos kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler en kolayı böyle olur gibi

• ZevkiSefa kullanıcısına yanıt
    Yavaş akışta suyu daha çok ph'lı olabilir hocam hızlıda kalması daha iyi olur.

Bu mesajı başa tutturmak lazım abi , hep filtreye odaklanıyoruz ama dediğiniz gibi fittingi olsun tankı musluğu olsun ayrılmaz bir bütünün parçası .

Ilık su olarak yüksek phlı suda olabilir abi hiç direk sade ılık su olarak dikkat edip tecrübe etmedim .

• Alkali suyu savunan yok burada, asitik suyun zararlarından kaynaklı ve suya mineral eklediği için tercih ediliyor, siz alkali suyun faydalarını anlatan ionizer cihazı satan firmalar ile uğraşın.

Dediğin doğru kanun pH değerini alkali su ile yükseltilmez, ve vücudu asitik halden bazik hale çevirmez ama alkali suyunda bazı etkileri mevcuttur.

Merak değilde sağlıklı su içelim diye düşünüyorum.Olmazsa sizin ile irtibata geçip bu şekilde de deneyebiliriz.Biliyorsunuz ben acemiyim bu hususlarda.Deneye deneye öğrenirim diye düşünüyorum.Sizlerin yardımı ile eksik olmayın efenim.

Hızlı akımda da hiç pH yükselmiyordu abi bende 😂
    6,5-7 arasında geziniyordu hep , arkadaşta öyle olmayabilir tabi , şimdi nasıl olacağını öğrendi nasılsa , hepsini deneyebilir , sizin tecrübeniz benden kat kat fazla ,sizin önerinizi deneyerek başlasın :)

Seve seve hocam . Her zaman buradayız .

• Buradaki bütün dostlara teşekkür ederim.🙏🙏🙏

• Alkaliyi geçelim, minerallerden yoksun su içmemin zararlarını araştırıp gelmeni tavsiye ederim. Yine tekrar ediyorum alkali suyun faydasını tartışmıyoruz.

Ayrıca evet mideden çıkan tüm besinler, sular asitik olarak çıkar, mantıken de öyle olması gerekli, hatta sen bir avuç alkali hapi yutsan mideni sadece bir kaç dakika yüksek ph'ta tutabilirsin mide tekrar güçlü asitli haline döner.

Geç kardeşim geç burada alkali su faydası tartışılmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tersosmos -- 2 Şubat 2023; 1:13:56 >
    Hızlı akışta bazı bioceralar bazı sularda 9.5ph üstü verebiliyor hocam, arkadaşa hangi biocera gitti bilmediğimiz için fazla birşey diyemiyoruz. Bir ara yavaş akışları komple Hızlı akışa çevirmiştik cihazlarda, müşteriler yüksek alkaliden tat olarak rahatsız olduklarını beyan ettiler,

• Sistemde pompa yok hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • realjackal R kullanıcısına yanıt
    Şebeke basıncını ya da atık su oranını biliyor musun hocam ?

Ah ah Nerde o bioceralar 😃

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZevkiSefa -- 2 Şubat 2023; 8:12:15 >
    Purefer filtrenin nsf onayı var mı şu an bilen var mı, post karbonunu alacağımda..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bella Ciao kullanıcısına yanıt
    Almayı düşündüğünüz modelin ekran resmini atar mısınız ?

Arıtma Cihazı arıyorsun ve kafan karıştı değil mi ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.