Şimdi Ara

Arıtma Cihazı arıyorsun ve kafan karıştı değil mi ? (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: RENAT27 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 3 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.725
Cevap
160
Favori
103.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    https://www.ethicwater.com.tr/urun/premium-serisi-toplama-su-aritma-cihazi/

Şu an en uygun fiyatlı kaliteli filtrelerden ve fittingslerden oluşan Likuan musluklu Pae tanklı sistem bu var hocam . Eğer ev kendinizin ise , bu seyi alıp tezgah altına duvara ya da dolanın iç kısmına sabitleyerek montaj yapabilirsiniz . Blody mary isimli kullanıcının biraz üst mesajlarda montaj yapmış halini gösteren fotoğrafı var , 2,5 inçlik mı tak kelepçeleri ile birlikte alıp kendiniz montaj yapabilirsiniz . Kabına ekstra para vermemiş de olursunuz .
    Yok uğraşmam derseniz geri dönüş yapın başka çaresine bakarız .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZevkiSefa -- 27 Mart 2023; 17:49:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ZevkiSefa

https://www.ethicwater.com.tr/urun/premium-serisi-toplama-su-aritma-cihazi/

Şu an en uygun fiyatlı kaliteli filtrelerden ve fittingslerden oluşan Likuan musluklu Pae tanklı sistem bu var hocam . Eğer ev kendinizin ise , bu seyi alıp tezgah altına duvara ya da dolanın iç kısmına sabitleyerek montaj yapabilirsiniz . Blody mary isimli kullanıcının biraz üst mesajlarda montaj yapmış halini gösteren fotoğrafı var , 2,5 inçlik mı tak kelepçeleri ile birlikte alıp kendiniz montaj yapabilirsiniz . Kabına ekstra para vermemiş de olursunuz .
    Yok uğraşmam derseniz geri dönüş yapın başka çaresine bakarız .

açık istemiyoruz kabin içinde derli toplu olsun istiyoruz.

• harbidenmi H kullanıcısına yanıt
    Belirli bir limitiniz var mı royal Green lux plus fazla mı olur ?
  • quote:

Belirli bir limitiniz var mı royal Green lux plus fazla mı olur ?

açıkçası 4 bin civarı gibi bir bütçe belirlemiştim, daha yükseğini düşünmedim belki biraz daha arttırıabilirim.

• ZevkiSefa kullanıcısına yanıt

İyi yapmışsınız hocam bütçe nedir ? Açık kasa ya da kapalı kasa düşünceniz var mı ? Kaç kişisiniz ?

Bir de hangi il ?

il : Gaziantep

kisi sayisi : 2-3

kasa: fark etmez

butce cok sorin degil ama f/p urunu olsa iyi olur. malum damacana 50 lira artik pahali derken daha pahaliya mal olmasin. ama 1,-15 bin icin dusuk kalite de olmasin.

hocam bir de saglikli, suyu lezzetli olmasi ve beni uğraştirmayacak bir sey olursa super olur. filtreler de yine ayni sekil asiri pahali olmasa iyi olur sonraki yillar icin.

teşekkürler 🙏

• papkide P kullanıcısına yanıt
    Hocam benim işim görsellik değil işlevsellik önemli , yani açık kasa daha kullanışlı filtreleri daha uygun ama biraz daha zahmetidir filtre değişimi vs . Ama filtre kapasitesi kapalı sisteme göre en az iki kat daha fazladır .

Size açık kasa önereyim mi ?
  • quote:

Hocam benim işim görsellik değil işlevsellik önemli , yani açık kasa daha kullanışlı filtreleri daha uygun ama biraz daha zahmetidir filtre değişimi vs . Ama filtre kapasitesi kapalı sisteme göre en az iki kat daha fazladır .

Size açık kasa önereyim mi ?

olabilirr hocam. ev benim zaten.

Hocam bir kaç tane öneri yazacağım siz hangisini isterseniz onu alabilirsiniz .

Arıtma Cihazı arıyorsun ve kafan karıştı değil mi ?

Puretrondan topladım

Pae hosuingler
    Biocera alkali filtre
    pompa universal
    Swiçler Swun
    Hortum Swun fittingsler hepsi cdc olacak şekilde
    Musluk likaun Pae tank ile birlikte 5800 tl ye verecekler .
    Selenoid valf universal markası belli değil

Öneri 2

https://www.ethicwater.com.tr/urun/murica-75-su-aritma-cihazi/

Cck housingler
    Bu sistemde post karbon olmayacak son filtre BioPlus olacak
    Headon pompa
    Swun swiçler
    Likuan musluk
    Pae tank
    Cdc fittingsler ayrıyeten hortum da cdc şeffaf en sevdiğim :) 6500 tl
    Selenoid valf dnt

Alternatif olarak 12 taksit imkanından dolayı

https://royalgreen.com.tr/urun/royal-green-soft-organik-aritma/

Membran dupont taptec modeli
    Pompa markasını bilmiyorum etiket var sadece
    Musluk markasını bilmiyorum nsf onaylı mı değil mi belirsiz ama sistem olarak softlime nsf onayı almış halde .
    Diğer yukardaki sistemlerden farklı olarak post karbon var ama alkali filtrelerin içinde de yeteri kadar karbon mevcut olduğu için olmasa da olur .
    Selenoid valf dnt .
    Swiçler Swun . Fiyat 6100 tl .

Royal hariç diğer iki üründe vade farkı taksite çıkar maalesef .

Neden açık kasa derseniz , filtre alternatifi fazla , nsf onaylı filtreler çeşit olarak fazla . Filtre ömürleri daha uzun .
    Kapalı kasada nsf onaylı olarak sadece swun ve Omnipure var Tr de benim bildiğim . Açık kasada alternatif daha fazla .

Sistemlerin hepsi pompalı bu arada .Aklıma gelen farklarını yazdım . Kafanıza takılan birşey olursa lütfen yazın .

cok teşekkürler hocam 🙏

hocam simdi bende fiyat 6160 cikti pesin eft odeme yapmayi düşünüyorum. fiyat size gore fazla cikti. bir de hocam bu tank 12 litre secmissiniz bunun ayni isimde 8 litre ile farki nedir. eger jalite farki yoksa yer tasarrufu acisindan 8L alsak olur mu. yoksa almisken 12 mi alalim.

Foruma özel indirim var hocam . Onun indirimine ek cdc parçalar ilave edilmiş hali 5800 e geliyor .

Yer sorunu varsa 8 litre olur . Fazla kullanım yoksa 8 de her türlü yeter.

İkisi de pae marka olduktan sonra sorun yok .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZevkiSefa -- 30 Mart 2023; 17:54:8 >

hocam cdc bu sectiklerinizi aynen alinca oluyir mu yoksa mesaj mi atayim firmaya.

Söyleyin hocam
    Selamlar.Bu sistemi kendimiz mi monte ediyoruz? Bunu yapamayacak eve gelip kuracak bir servisi olan marka var mı acaba tavsiye edeceğiniz?
  • Sir.Eko kullanıcısına yanıt
    Hangisinden bahsediyorsunuz ?
    Montaj ücreti ayrı servis ücreti ayrı hocam . Sadece parçalar 3500 tl .
    Merhaba hocam toplama cihaz montaj dahil 3800 tl olur toplama ücreti olan 300 tl hediye olur
    Yoğun kullanım varsa ve bütçe sorunu yoksa size açık kasa tavsiye ederim .

Kapalı kasa filtrelerin ömürleri neredeyse açık kasadaki filtrelen ömrünün üçte biri kadardır .
    Şekil şemal olarak biraz filtreler ortada olabilir estetik olarak pek göze hitap etmeyebilir ama .
    Ayrıca filtre değişim işlemleri kapalı kasaya göre bir tık zor da gelebilir lakin filtre değişim maliyetleri daha uygundur ve filtreleme kapasiteleri daha uzundur. Nsf onaylı filtre alternatifleri daha fazladır .

Mesela en kaliteli Omnipure inline setlerin ömrü 2500 galon ya da bir sene ibaresi üzerinde mevcuttur . Önerdiğim açık kasa sistemlerin ön filtrelerinde ise en düşüğü beş bin galondur . Yoğun kullanım varsa yani evde 2 kişiden fazla insan varsa aylık olarak benim kendi kullanımımda en az bir ton su ön filtrelerden geçmektedir . Bu da senede ortalama 10 ton demektir .

Sağlıklı bir arıtma için eğer açık kasa düşünürseniz ve yoğun kullanım varsa işi şansa bırakmadan altı ayda bir özellikle ön filtrelerinizi değiştirmenizi tavsiye ederim .

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/155441650

Hemen bir sayfa yukarıdaki şu önerdiğim sistemlerden beğendiğinizi alabilirsiniz .

Hanım illa derli toplu dursun derse yapacak birşey yok tabi :)

• abilerim, kardeşlerim hepinize selamlar.Tüm parçaları nfs onaylı (filtrelerde dahil) bana sıkıntı çıkarmıyacak ve sağlık yönünden tam olarak güveneceğim bir su arıtma cihazı arayışındayım.Eşim böbrek nakli olduğundan dolayı cihaz sağlık yönünden hiç bir sıkıntı yaratmaması lazım.Bu konuda deneyim ve bilginizle Bana önerebileceğiniz cihazlar varmı? Önemli olan cihazın sağlık açısından üst düzey olması.

• xxxasparagasxxx X kullanıcısına yanıt
    *ROYAL GREEN SOFTLIME SU ARITMA CİHAZI*

🔵🔍*GENEL AÇIKLAMA*
    Cihaz lavabo altına monte edilir ve lavabo üzerine 1 adet musluk takılır ki sizler içme suyu ihtiyacınızı bu musluktan temin edersiniz.

Bu modelin brüt 8 litre depolama tankı bulunur ve siz kullandıkça deposundaki eksilen suyu cihaz otomatik olarak tamamlar. Saatte su arıtma hızı 10 litre/saattir. Yani bu şu anlama gelir siz cihazdan bir anda 5 litre suyu alırsanız cihaz deposunu yarım saate dolduracaktır gibi. Dolayısıyla bu kapasite sizlerin günlük ihtiyacını ziyadesiyle karşılayacaktır.

🔍Ürün ile ilgili daha fazla bilgiyi aşağıdaki ürün linkinden edinebilirsiniz;
    🛒https://royalgreen.com.tr/urun/royal-green-soft-organik-aritma/

🔍Ürünün tamamı *NSF ANSI 58* sertifikasına sahiptir ve ürün sertifikasını şu linkten inceleyebilirsiniz;
    info.nsf.org
    Listing Category Search Page | NSF International
    https://info.nsf.org/Certified/DWTU/Listings.asp?Company=C0542791&Standard=058

🔵🪛👨🏻‍🔧*FİLTRE DEĞİŞİMİ*
    Bu ürünün filtreleri usa menşeili olması sebebiyle dayanım kabiliyeti yüksektir, tüm filtreleri tek seferde değişim yapılır bu süre 2 yıldır. Dolayısıyla max 2 yılda bir defa tüm filtrelerin değişimi önerilir. Filtre değişim maliyeti ise 2500 ₺ dir. Filtre setinin linkine şuradan ulaşabilirsiniz;
    https://royalgreen.com.tr/urun/pentair-6li-filtre-seti-housing-tipi-taptec-membranli/

Filtre değişim zamanında bu işlemi kendiniz yapmak isterseniz 2500₺ olan filtre değişim ücretinden 200₺ indirim uygulanır ve 2300₺ ye satın alabilirsiniz.

🔵*CİHAZIN VERSİYONLARI*
    Bu modelimizin 2 versiyonu bulunmaktadır Pompasız ve Pompalı. Pompalı yada pompasız hangisini satın almanız gerektiği ile ilgili lütfen şu linkteki kısa bilgilendirme videosunu izleyiniz;
    Royal Greenyoutube
    Su Arıtma Cihazını Pompalı Mı, Pompasız Mı Tercih Etmeliyim? | Royal Green Su Arıtma Cihazı SSS
    https://www.youtube.com/watch?v=vS66nikjHEU&feature=youtu.be

🔵💰*CİHAZ MALİYETİ*

⬛*Pompasız versiyonu;*
    💳5650₺ tüm kredi kartlarına vade farksız 12 taksit
    💵5085₺ %10 indirim ile nakit havale

⬛*Pompalı versiyonu;*
    💳6350 ₺ tüm kredi kartlarına vade farksız 12 taksit
    💵5715 ₺ %10 indirim ile nakit havale

🔵🪛👨🏻‍🔧🚍Ürünün kargo ve montaj hizmetleri ücretsiz olup ekstra bir masrafınız bulunmamaktadır.

❓Farklı sorularınız olur ise aşağıdaki linkte sorularınıza cevap bulabilirsiniz.
    youtube
    Su arıtma cihazı sıkça sorulan sorular (SSS)
    https://www.youtube.com/playlist?list=PL-spzRfS1cKGF5mWcr-56BnFLWqX26vYn

❓Bunun dışında sormak istediğiniz her soruyu yanıtlamaya hazırız.

• 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.