Bildirim
Arıza Işıklarının Anlamını Bilen Varmı?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
-
-
Bu hatalardan birisi var ise aracın beyni bilgisayara bağlanıp hataların silinmesi gerekir sanıyorum kardeşim..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ısıtma bujisi simgesine benziyor. -
Aynen ben de ona benzettim.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
kullanma kılavuzuna baktım.anlamı çok fonksiyonlu ikaz ışığı turuncu yanarsa en kısa sürede servise götürüp kontrol ettirin diyor eğer kırmızı yanarsa motoru durdurun yeniden çalıştırmayın diyor. -
ısıtma bujisi -
benim fluda da bu simge yandığında renault yol yardımı aramıştım.Araba kurum bağlamış olabilir otobanda biraz bağırtın dedi.Gerçektende yüksek devir kullandığımda bir daha yanmadı.Enazından denenebilir. -
Yalnız araç benzinli. -
Gaz teli ile alakalı sanırım, gaz potansiyometre kirlenmiş falan yazmışlar bir forumda -
Sorun çözüldü arkadaşlar motorla alakalı küçük bir hortum patlamış.. Teşekkür ederim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kutay385 -- 22 Şubat 2016; 20:52:57 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
benim bi fikrim yok ama aracın km.si beya varmış hocam -
merhaba... ben 4-5 aydır megane 1 kullanıyorum ve bu sorun bende hep var rolanti vanası - basınç sensörünü falan değiştim ama sorun çözülmedi kime göstersem sorun çıkmıyor bilgisayarda ustalarda neden olduğunu çözemiyor.. ve trafikteyken 120- ve üstünde hız yaparken birden devirden düşüp kazaya mal olacak bi duruma geliyor sana zahmet nasıl yapıldı sorun neresinde söleyebilir misin -
Dizel ise ısıtma bujileri. Bir öneri olarak da aracın marka modelinin internette kesin kullanma kılavuzu vardır orda vardır semboller vs.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X