Bildirim
Arıza Işıklarının Anlamını Bilen Varmı?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
-
-
Bu hatalardan birisi var ise aracın beyni bilgisayara bağlanıp hataların silinmesi gerekir sanıyorum kardeşim..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ısıtma bujisi simgesine benziyor. -
Aynen ben de ona benzettim.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
kullanma kılavuzuna baktım.anlamı çok fonksiyonlu ikaz ışığı turuncu yanarsa en kısa sürede servise götürüp kontrol ettirin diyor eğer kırmızı yanarsa motoru durdurun yeniden çalıştırmayın diyor. -
ısıtma bujisi -
benim fluda da bu simge yandığında renault yol yardımı aramıştım.Araba kurum bağlamış olabilir otobanda biraz bağırtın dedi.Gerçektende yüksek devir kullandığımda bir daha yanmadı.Enazından denenebilir. -
Yalnız araç benzinli. -
Gaz teli ile alakalı sanırım, gaz potansiyometre kirlenmiş falan yazmışlar bir forumda -
Sorun çözüldü arkadaşlar motorla alakalı küçük bir hortum patlamış.. Teşekkür ederim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kutay385 -- 22 Şubat 2016; 20:52:57 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
benim bi fikrim yok ama aracın km.si beya varmış hocam -
merhaba... ben 4-5 aydır megane 1 kullanıyorum ve bu sorun bende hep var rolanti vanası - basınç sensörünü falan değiştim ama sorun çözülmedi kime göstersem sorun çıkmıyor bilgisayarda ustalarda neden olduğunu çözemiyor.. ve trafikteyken 120- ve üstünde hız yaparken birden devirden düşüp kazaya mal olacak bi duruma geliyor sana zahmet nasıl yapıldı sorun neresinde söleyebilir misin -
Dizel ise ısıtma bujileri. Bir öneri olarak da aracın marka modelinin internette kesin kullanma kılavuzu vardır orda vardır semboller vs.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- panelvan aracı minibüse çevirme maliyeti
- motor suyu seviyesi nerede olmalı
- ankara plaka sırası hangi harfte 2024
- on cam çatlağı muayeneden geçer mi forum
- peugeot 308 1.6 bluehdi kronik sorunları
- mercedes 2024 fiyat listesi
- tesla hatchback
- jaecoo 7 yorumlar
- passat sedan
- byd atto 3 2025
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X