Şimdi Ara

Arıza Işıklarının Anlamını Bilen Varmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
16.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkeze merhaba. Bugün aracımı yaklaşık 3 km kullandıktan sonra motorda bir arıza ışığı yandı arabada anormal bir durum yok ancak geçiştirmek istemiyorum. Bu sembolün anlamı nedir? Ne yapmalıyım?
    Şimdiden teşekkürler.. Aracım Megane 1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Resimdeki arızalar olası sebeplerden.
    Bu mesaja eklenen görseller:

• Resimden anlaşılmıyorda arıza ışığı söyle: kare kutunun içinde yanlamasına zik zak bir çizgi var
    Bu mesaja eklenen görseller:

• Emre4748 kullanıcısına yanıt
    Bu hatalardan birisi var ise aracın beyni bilgisayara bağlanıp hataların silinmesi gerekir sanıyorum kardeşim..

• ısıtma bujisi simgesine benziyor.
  • rikimaru kullanıcısına yanıt
    Aynen ben de ona benzettim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kutay385 K kullanıcısına yanıt
    kullanma kılavuzuna baktım.anlamı çok fonksiyonlu ikaz ışığı turuncu yanarsa en kısa sürede servise götürüp kontrol ettirin diyor eğer kırmızı yanarsa motoru durdurun yeniden çalıştırmayın diyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ısıtma bujisi
  • benim fluda da bu simge yandığında renault yol yardımı aramıştım.Araba kurum bağlamış olabilir otobanda biraz bağırtın dedi.Gerçektende yüksek devir kullandığımda bir daha yanmadı.Enazından denenebilir.
  • Yalnız araç benzinli.
  • Gaz teli ile alakalı sanırım, gaz potansiyometre kirlenmiş falan yazmışlar bir forumda
  • kutay385 K kullanıcısına yanıt
    Sorun çözüldü arkadaşlar motorla alakalı küçük bir hortum patlamış.. Teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kutay385 -- 22 Şubat 2016; 20:52:57 >
  • benim bi fikrim yok ama aracın km.si beya varmış hocam
  • merhaba... ben 4-5 aydır megane 1 kullanıyorum ve bu sorun bende hep var rolanti vanası - basınç sensörünü falan değiştim ama sorun çözülmedi kime göstersem sorun çıkmıyor bilgisayarda ustalarda neden olduğunu çözemiyor.. ve trafikteyken 120- ve üstünde hız yaparken birden devirden düşüp kazaya mal olacak bi duruma geliyor sana zahmet nasıl yapıldı sorun neresinde söleyebilir misin
  • Dizel ise ısıtma bujileri. Bir öneri olarak da aracın marka modelinin internette kesin kullanma kılavuzu vardır orda vardır semboller vs.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.