Şimdi Ara

Arıza kodu yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. 2011 model 1.25 lpg li fiesta aracım kafasına göre bazen aniden sarı ünlem işareti olan uyarı lambasını yakarak motor arızalı servise götürün hatası veriyor. Devir kendi kendine 1.500-2000 arası gidip geliyor ve gaz yemiyor araba. Bilgisayara bağladık P060B ve P2135 kodlu arızalar çıktı. Usta dedi bu beyin arızası beyni değiş. Ben araştırdım P2135 gaz kelebeği konum sensörü arızası. Bu diğeri de bununla alakalı bir sorun gibi geldi bana. Yanı hemen beyin değiştir demek ne kolay. Bu arızalardan anlayan var mı acaba. Arıza kodu yardım. Arıza kodu yardım.

• genelde lpg'den kaynaklı olabiliyor bu tip hata kodları (aracın motoru benzine göre tasarlanıyor sonuçta bunu unutmamak lazım)
    arıza kodlarını cihazla sildirin ve bir süre sadece benzin ile kullanarak test yapın bakalım gene arıza ışığı yanacak mı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suatcagdas -- 17 Temmuz 2019; 22:52:5 >
  • Sanayi mantığıyla ucuz olandan başlayın. Yani gaz kelebeğini bi temizletin. Sonra 200 km aracı sırf benzinde kullanın. Duruma göre hareket edersiniz.
  • suatcagdas S kullanıcısına yanıt
    Yok abicim benimki öyle bir arıza değil. O dediğin zengin fakir karışım ile alakalı. O yolda bırakmaz benimki başka
  • CLİO SYMBOL kullanıcısına yanıt
    Bende öyle düşünüyorum. Adamlar sanki hava filtren kirlenmiş yenisini al diyorlar. Beyin değişmek öyle kolay ucuz şeymi ya
  • P060B kodu: Bir P060B kodu kaydedildiğinde, güç aktarım sistemi kontrol modülünün (PCM) dahili bir işlemci hatası tespit ettiği anlamına gelir. Ayrıntı için:
    OBD-Codes.com
    P060B Internal Control Module A/D Processing Performance
    https://www.obd-codes.com/p060b

P2135 kodu P2135 gaz kelebeği / pedal konum sensörü / anahtar A / B voltaj korelasyonu , gaz kelebeğinin düzgün şekilde açılıp kapanabilmesiyle ilgili bir sorun anlamına gelir.Ayrıntı için:
    www.obd-codes.com
    P2135 Code Throttle/Pedal Pos Sensor/Switch A / B Voltage Correlation
    https://www.obd-codes.com/p2135

sayfalarını okuyabilirsiniz.

(Eğer sayfa ayarlarınız otomatik Türkçe çeviriye ayarlı değilse, Google çeviriden yardım alabilirsiniz.)

• speaker S kullanıcısına yanıt
    Evet bunu az önce beyinciye gösterdim beyin değişmeli dedi. Ben anlamadım yani yazılım ile olacak iş degil mi bu. İlla gidip beyin mi almak lazım. 1.700 tl diyorlar kodlaması ile birlikte
  • Sorun durduk yere mi başladı yoksa sanayide bir işlem yapıldıktan sonra mı başladı?

Bazı kazalı araçlarda beyin kutusu çatlak olabiliyor ve yıllarca öyle kullanılıyor en son oksitlenince saçma sapan hatalar veriyor.
  • Sadece Sürücü kullanıcısına yanıt
    Yok durduk yere başladı. Aniden seyir esnasında pat diye arıza verdi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.