Şimdi Ara

arıza tespit cihazı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
7.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben araba tamircisiyim ve arıza tespit cihazı almak istiyorum daha önceden kullandığım bozuldu ve çok da memnun değildimbana daha kapsamlı abs ,irbag arızalarında daha kesin arıza veren ve güncel olan kullandığınız tavsiye edebileceğiniz iş görür fiyatı da bi o kadar makül marka veya satan bi adres verirseniz memnun olurum teşşekkür ederim

• Hocam merhaba ben geçenlerde sipariş verdim genelde internette araştırırken hep karşıma ELM327 çıktı çoğu kişi bunu kullanıyor galiba diyerekten bende sipariş verdim yanlız türkiyede en ucuzu 29 tl ile 50 tl arasında değişirken ben 14 tlye sipariş verdim yurtdışından elime daha ulaşmadı

Ama tabiki şuda var internette satın alanlar normal araç sahipleri siz tamircisiniz belki daha profesyonel bir cihaza ihtiyacınız olabilir bunuda göz önüne almanız gerekiyor.
  • bende var ondan çok sıkıntılı ve hiç bi işe yaramıyor ben biraz daha kapsamlı birşey arıyorum o sıradan çok basit bi alet
  • virago60 kullanıcısına yanıt
    Piyasaya yeni çıkan bi ürün var iobd2. Bu ürünle arıza kodlarının hepsini görüyorsunuz ve büyük bir çoğunluğunu siliyorsunuz.
    Performans testleri yaptırabiliyorsunuz. Daynometre grafikleri alabiliyorsunuz.
    Motorun ECU sundan gelen orjinal km sini okutabiliyorsunuz.
    GPS sistemi sayesinde bulunduğunuz konumu görüp geçtiğiniz güzergahları harita üzerinden görebiliyorsunuz.
    Bu işlemlerin hepsini cep telefonunuzdan aracın içinde iken yapıyorsunuz muhteşem özellikleri var gerçekten fiyatı da uygun gibi ben sipariş verdim arıza tespit cihazı bu adresten. Kullanınca yine yorum yapacam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iobd2 -- 3 Eylül 2014; 18:24:28 >
  • Bu iobd2 arıza tespit cihazından bende sipariş ettim gelsin yorumumu yaparım. iyi bir ürüne benziyor. 2 yılda birebir değişim garantisi veriyorlarmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanb47 -- 4 Eylül 2014; 17:31:43 >
  • virago60 kullanıcısına yanıt
    Hocam bu arıza tespit cihazını incelerken gördüm işinize yarayacak profesyonel bir cihaz http://www.dogacelektronik.com burdan bulabilirsiniz.
  • Keşke firmalarımız gelip yürekli bir şekilde biz satıyoruz bu ürünü yardımcı olalım deseler.

Farklı farklı nicklerle kullanıcı gibi yorumlar yapmasalar

Biz de yiyoruz bunları tabi orası ayrı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Golf 4 arıza tespit cihazı
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar hepinize teşşekkür ederim o cihazı araçtıracağım yorumlarınızı bekliyorum o cihaz nasıl saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: iobd2

Piyasaya yeni çıkan bi ürün var iobd2. Bu ürünle arıza kodlarının hepsini görüyorsunuz ve büyük bir çoğunluğunu siliyorsunuz.
    Performans testleri yaptırabiliyorsunuz. Daynometre grafikleri alabiliyorsunuz.
    Motorun ECU sundan gelen orjinal km sini okutabiliyorsunuz.
    GPS sistemi sayesinde bulunduğunuz konumu görüp geçtiğiniz güzergahları harita üzerinden görebiliyorsunuz.
    Bu işlemlerin hepsini cep telefonunuzdan aracın içinde iken yapıyorsunuz muhteşem özellikleri var gerçekten fiyatı da uygun gibi ben sipariş verdim arıza tespit cihazı bu adresten. Kullanınca yine yorum yapacam

Şaka gibi, iki er rumuzu, biri zaten iobd2. Adam gelmiş kullanıcı gibi yorum yapmış. Millet de salak ya, anlamadı şimdi sizin satıcı olduğunuzu..

• hepinize ilgi ve alakanız için teşekkür ederim ben daha kapsamlı birşey istiyorum iş amaçlı olduğu içi yinede teşekr ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: virago60

Arkadaşlar Merhaba Öncelikle
    Ben araba tamircisiyim ve arıza tespit cihazı almak istiyorum daha önceden kullandığım bozuldu ve çok da memnun değildimbana daha kapsamlı abs ,irbag arızalarında daha kesin arıza veren ve güncel olan kullandığınız tavsiye edebileceğiniz iş görür fiyatı da bi o kadar makül marka veya satan bi adres verirseniz memnun olurum teşşekkür ederim

Würth

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Autocom cdp arastirin eBay gibi yerlerde.Türkçe destekli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkür ederim ilgileneceğim ilginiz için teşekür ederim
  • iob2 çok saçma
  • Alacaksan adam gibi bir cihaz al derim. Bosch,Delphi,Würth,Autocom vb. çok marka var. Binlerce liralık makinalara 29 TL lik aletle müdahale edemezsin.
  • autocom cdp bunu araştırın güzelbi çıhaz bende aldım ama daha kuramadım henuz fırsatım olmadı bu cıhazı araştırın derim
  • autocom cdp bence bine hafif ticari ve bazı agır vasıtalara kolay baglanıyor karma bi cihaz bence bu işi yapıyorsanız bi araştırın derim
  • autocom cdp cihazını tr den nerden alabiliriz genelde aliexpress ve ebayda çıkıyor ?
  • arıza tespit cihazlarını bulabileceğiniz iyi bir yer
    buraya da bakabilirsiniz autocom
  • teşekkür ederim arkadaşlar delphi diye bir cihaz çok çok da memnunum baya iş yapıyor
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.