Şimdi Ara

arızalı moto g telefonumu teleservice tamir etmedi mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • telefonumda ışık sızması,hoparlör cızırtısı ve sıfır cihaz olarak almama rağmen daha kutusunu açar açmaz ekranın içinden toz çıktı.bu problemlerle geçen hafta yolladım.tamir notunda "mekanik parça değiştirilmiştir" yazıyordu.ama ışık sızması ve toz problemi hala devam ediyordu.

bu hafta telefonu tekrar gönderdim.telefonun tamir notunu eklememişler.sadece fotoğraftakiler yazıyor.telefonu kargoya verdik diye sms atmalarına rağmen yurtiçi kargo da adıma gönderilen son 3 güne ait herhangi bir kargo yok.dalga mı geçiyor teleservice müşterileriyle?eğer telefondaki sorunlar hala devam ederse tüketici hakem heyetine başvuracağım.
     arızalı moto g telefonumu teleservice tamir etmedi mi?

• cihazı bugün teslim aldım.yine formalite icabı yazılımı güncellendi ve mekanik parça değişimi yapıldı yazmışlar tamir notuna.telefonun yazılımı 4.4.4 dü zaten ben teleservice e gönderdiğimde.hala sorunlar devam ediyor.sanırım soluğu tüketici hakem heyetinde alacağım.

asla teleservice garantili telefon almayın.
  • ışık sızması telefonun yapısından ötürü var bende aldım 1 hafta önce bendede ışık sızması var hiç farkedilmiyor çok dikkatli gece bakarsan anca görülüyor sesteki cızırtıyı ses ayarlarından bası indir düzeliyor telefonun ses çıkışı çok yüksek olduğu için dış seste bas olunca ondan oluyor hafif cızırtı telefonunda bir sorun yok yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cutrera -- 7 Ağustos 2014; 20:09:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LANVİN1

ışık sızması telefonun yapısından ötürü var bende aldım 1 hafta önce bendede ışık sızması var hiç farkedilmiyor çok dikkatli gece bakarsan anca görülüyor sesteki cızırtıyı ses ayarlarından bası indir düzeliyor telefonun ses çıkışı çok yüksek olduğu için dış seste bas olunca ondan oluyor hafif cızırtı telefonunda bir sorun yok yani

Cizirti ahize hoparlorunde var.normal hoparlorde sorun yok.ayrica ekranda tozun ne isi var kutusunun guvenlik bandi acilmamis telefonda?bu yuzden iade etmek istiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.