Şimdi Ara

Arizali telefonumu mu yaptırayım yoksa yenisinimi almalı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    2017 yılında s8 plus almıştım. Telefonu o zamandan beri kullanıyorum. Yalnız telefonumun ekranında kırık var. Değişmesi gerekmiyor ama telefonu üzün süre kullanımlarda kırık kısmın altı komple beyaza dönüyor ve 10 15 dk eski haline dönmüyor. Yani ekranın değişmesi gerekiyor. Ayrıca arka kapak ve ön kamerada sorunlar var onlarında değişmesi gerekiyor. Şimdi ben bunların maliyetini netten baktım ortalama 1600 tl masrafı var. Sizce 1600 tl ye telefonu mu yaptırayım yoksa xiaominin 9t yada resmi note 8 pro mu alayım. Yeni telefon aldığimda ortalama 600 700 tl fark olacak ama ne yapmalıyım bilemedim. Telefonu genel olarak oyun amaclı yada konuşma amaclı kullanıyorum. Fotoğraf çekmesini severim ama öyle çok dikkat etmem çektiğim fotoğrafın kalitesine. Benim en büyük korkum telefon güncelleme aldıkça yavaşlıyor ve samsunga 10 güncellemesi gelirse yavaşlayacak diye düşünüyorum. Fikriniz nedir ? Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaplans007 -- 2 Mayıs 2020; 14:38:36 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.