Şimdi Ara

Arızalı Toshiba G900 PDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
2.943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ordu
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    G900 Portege Özellikleri İçin TIKLA .

Aksesuarlar :

Toshiba Şarj adaptörü ve kablosu
    2.5mm'lik kulaklık
    3.5mm kulaklık çevirici adaptör
    USB bellek takılması için USB host kablosu
    2 GB mini SD hafıza kartı ve adaptörü
    Kendi orj kalemi
    USB data kablosu

USB'si bozuldu, tamir edildi tekrar bozuldu şu an şarj oluyor yalnızca kendi şarj adaptörü ile.USB ile bilgisayara bağlanmıyor.Ekranda resimde görülen siyah bir iz var ölü piksel değil, ekran uzun süre açık kalınca, iz kendiliğinden kayboluyor nedir bilmiyorum.

Fiyat : 75 TL , PDA'dan anlamayan almasın lütfen arızalıdır diye belirttim, bu iş ile uğraşanlar,tamir edebilecekler ve yedek parça için kullanacaklar ulaşabilirler.

Ekrandaki iz;
     Arızalı Toshiba G900 PDA

Bozulan USB girişi
     Arızalı Toshiba G900 PDA

Diğer resimler
     Arızalı Toshiba G900 PDA
     Arızalı Toshiba G900 PDA

Arızalı Toshiba G900 PDA

Arızalı Toshiba G900 PDA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CodeIntegrity -- 25 Ocak 2011; 15:14:58 >

• pm attımmı daha once bilmiyorum ama guzel cihaz
  • p.m.
  • Şarj süresi ne kadar acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jason B.

Şarj süresi ne kadar acaba?

Şarj olma süresini soruyorsanız herhangi bir fikrim yok akşam şarja koyup sabah alanlardanım.

Ancak şarj tükenme süresini soruyorsanız 3 gün(Az kullanımda 4 gün).
    Etkin kullanım (Pda düşkünleri program yükler siler videolarla uğraşır internet facebook televizyon vs.. gibi cihazı hiç rahat bırakmaz iseniz) durumunda 1 gün rahat gidiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: behlulnuman

quote:

Orijinalden alıntı: Jason B.

Şarj süresi ne kadar acaba?

Şarj olma süresini soruyorsanız herhangi bir fikrim yok akşam şarja koyup sabah alanlardanım.

Ancak şarj tükenme süresini soruyorsanız 3 gün(Az kullanımda 4 gün).
    Etkin kullanım (Pda düşkünleri program yükler siler videolarla uğraşır internet facebook televizyon vs.. gibi cihazı hiç rahat bırakmaz iseniz) durumunda 1 gün rahat gidiyor.

bunun şarjını 3gün götürmeyi nasıl başardın dostum ya... ben günde 2kez şarj ediyordum normal kullanımda... overlock yapıp işlemci hızını düşürünce anca 2gün gidiyodu :)millet işlemciyi hızlandırmak için overlock yapar g900.cüler azaltmak için böyle bi muhabbet var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rezalet forum -- 5 Haziran 2010; 1:48:05 >

• buarada toshibaya sesleniyorum bu cihazın aynısından ram.i fazla ve şarjı dha iyi gideninden yapın artık gerçekten süper cihaz ama nedendir bilmem biraz kasılıyor bazen alanlar pisman olmicakları bir pda deneyimi yasicaklardır piyasası son zamanlarda biraz daha düştü ama bu temizlikte fiyatı iyi bence...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Cihaz arızalandığı için ilanı ve fiyatı güncelledim,bilginize.
  • pm
  • pm.. ciddi alıcı kimseye satma kardeşim :)
  • Mesajları cevapladım, takas düşünmüyorum.
  • usb arzası olmasa bende düşünüyorum bundan bitane bayada temizmiş cihaz ama suan 5tane cihaz oldu elimde alsam olmicak takas edersen n85 var uygun bi şekilde konusabiliriz...
  • TARAFIMDAN ELDEN buGÜN ALIANcAKTIR HAYIRLI OLUR İNŞ HER 2 TARAFADA
  • An itibariyle @beatlerym arkadaşıma rezervedir, PM'leri cevapladım.
  • @beatlerym 'e satılmıştır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.