Şimdi Ara

ARIZALI TÜM MARKA ANAKART VE EKRAN KARTI ONARIM YAPILIR VE ALINIR (İŞLEMCİ SOKET DEĞİŞİMİ) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.008
Cevap
202
Favori
129.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aynı sorun, aynı anakart bende de mevcut.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AppleJacks

Aynı sorun, aynı anakart bende de mevcut.

Merhaba,

Son ihtimal yonga arızalı diye düşünüyorum, benzer kartlarla karşılaştırdım ama sonuç yok üstatta cevap yazmamış kaldırıcaz depoya artık.
  • JonSnow16 kullanıcısına yanıt
    Merhabalar bildirim alanında gözükmediği için göremedik,tüm mesajlara geri dönüş yapıldı
  • JonSnow16 kullanıcısına yanıt
    Bende tek bir fanda sıkıntı oluyor, kullanmaya devam edeceğim mecburen. Umarım çözüm buluruz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tüm mesajlara geri dönüş yaptık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pm den bilgi verildi.

• Tüm mesajlara geri dönüş yapıldı.
  • Asrock H110M DVS R3.0 model lga 1151 soket değişmrsi lazım değişebiliyorsa ne kadara olur fiyatı acil pmden dönüş lütfen

• tüm mesajlara dönüş yaptık.
  • Tarık ile geçmişimde birkaç alışverişim oldu ve kendisinin tecrübesine ve iyi niyetine dayanarak 11 Ekim 2017 tarihinde toplamda 6 parça göndermiş bulunmaktayım. Gönderi içeriği HD6850-HD6950-480GB SSD-G31 anakart-1156 anakart-Z77 anakart.

Bu parçalar eline ulaştıktan sonra 1156 soket ve G31 in yapılamayacağını belirtti. Tamam deyip benim açımdan sıkıntı olmadığını belirttim. Daha sonradan HD6850 nin onarıldığını daha sonra yine sorun yarattığını belirtip onunda aynı şekilde gönderileceğini belirtti ona da tamam dedim. En sonunda 6 parça içinden sadece HD6950 onarıldı. Z77 için chipset gerektiğini belirtti. Kısacası sadece HD6950 onarılmış oldu.

Yukarıdaki olayların hepsi 2 aylık süre içerisinde oldu. Normalde kendisine ve ilanında belirttiği 7 gün sürecini baz alarak göndermiştim. 2 ay bekletilip aldığım sonuç beni hayal kırıklığına uğrattı.

HD6950 içinde onarılmış gibi gözüküyor ama 1 kere yine onarım öncesi hatayı almış bulunmaktayım. Tabi birkaç gün daha test edip aynı hataları almam dahilinde kartı kendisine geri gönderip tekrardan onarılmasını talep edeceğim.

Son olarakta 2 ay sonunda gönderdiğim 6 parçayı geri kargolarken hepsini tek seferde kargolamamış olup Z77 ve SSD ayrı olarak kargolanmıştır. Z77 ve SSD için kargo ücretini ben ödemiş olup bozuk verip bozuk aldığım ürünler için kargo ücreti ödemiş bulunmaktayım. Açıklama da belirtilen Sürat Kargo ile ücretsiz gönderim yazısını ben mi yanlış anladım diye düşünüyorum.

Bu belirttiklerim satıcı kötülemek için değil sadece yaşadığım alışveriş deneyimini paylaşmaktı. Satıcı kötülemek gibi bir niyetim olsa ürünlerde oluşan kısmi fiziksel kusurları da fotoğraflar ekleyip açıklayabilirdim.

• Utanç verici olan durum şudur ki z77 için chipi tedarik edemediğimizi belirtmeme rağmen ürünün kendisi için çok önemli olduğu ya da ssd nin sonradan gönderildiğini ya da 775 pin anakart onarımı yapmadığımızı bir kaç kez belirtmiş olmama rağmen ısrarla küçük bir arızası var diye bakmamızı istediği yolları paramparça olmuş bir kartı onarmamızı istemesi gibi bir çok sıkıntıya rağmen sevdiğimiz bir abimizin yönlendirdiği arkadaş olduğu için ürünleri ile fazla ilgilendiğimiz için suçlu olduk kendisine çok teşekkür ediyorum,iyilik yap sonucuna katlan :)

Tüm mesajlara dönüş yapıldı.
  • 1151 anakartım var ilgilenirsiniz umarım. birden görüntü kesti. size göndermek istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shelton1392

Tarık ile geçmişimde birkaç alışverişim oldu ve kendisinin tecrübesine ve iyi niyetine dayanarak 11 Ekim 2017 tarihinde toplamda 6 parça göndermiş bulunmaktayım. Gönderi içeriği HD6850-HD6950-480GB SSD-G31 anakart-1156 anakart-Z77 anakart.

Bu parçalar eline ulaştıktan sonra 1156 soket ve G31 in yapılamayacağını belirtti. Tamam deyip benim açımdan sıkıntı olmadığını belirttim. Daha sonradan HD6850 nin onarıldığını daha sonra yine sorun yarattığını belirtip onunda aynı şekilde gönderileceğini belirtti ona da tamam dedim. En sonunda 6 parça içinden sadece HD6950 onarıldı. Z77 için chipset gerektiğini belirtti. Kısacası sadece HD6950 onarılmış oldu.

Yukarıdaki olayların hepsi 2 aylık süre içerisinde oldu. Normalde kendisine ve ilanında belirttiği 7 gün sürecini baz alarak göndermiştim. 2 ay bekletilip aldığım sonuç beni hayal kırıklığına uğrattı.

HD6950 içinde onarılmış gibi gözüküyor ama 1 kere yine onarım öncesi hatayı almış bulunmaktayım. Tabi birkaç gün daha test edip aynı hataları almam dahilinde kartı kendisine geri gönderip tekrardan onarılmasını talep edeceğim.

Son olarakta 2 ay sonunda gönderdiğim 6 parçayı geri kargolarken hepsini tek seferde kargolamamış olup Z77 ve SSD ayrı olarak kargolanmıştır. Z77 ve SSD için kargo ücretini ben ödemiş olup bozuk verip bozuk aldığım ürünler için kargo ücreti ödemiş bulunmaktayım. Açıklama da belirtilen Sürat Kargo ile ücretsiz gönderim yazısını ben mi yanlış anladım diye düşünüyorum.

Bu belirttiklerim satıcı kötülemek için değil sadece yaşadığım alışveriş deneyimini paylaşmaktı. Satıcı kötülemek gibi bir niyetim olsa ürünlerde oluşan kısmi fiziksel kusurları da fotoğraflar ekleyip açıklayabilirdim.

Benim asusun tamir edemediği ve pinlerini yamulttuğu üretimden kalkmış x79 sabertooth anakartımı: çinden soket getirterek çok makul bir fiyata yaptı. 6 aydır sorunsuz kullanıyorum 2. sistem olarak. Sanırım yalan söylüyorsunuz: ayıp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1200gs -- 14 Aralık 2017; 3:17:42 >

• Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Tüm mesajlara geri dönüş yapıldı.
  • Fotoğraf eklemeye çalıştım gözüken ekran kartımda sıkıntı var. Ekranda bazı renklerde kırılma yaşıyorum. İki sorum olucak istanbuldaki yeriniz nerdedir birde doktor bey sağlığına kavuşabilir mi (r9 270 ekran kartım fotoğrafı atamadıysam diye yazayım)

• Tüm mesajlara geri dönüş yaptık.
  • abak.tarik kullanıcısına yanıt
    Tarık kolay gelsin yine yoğun ilgi var sayfaya. Hızına yetişemiyoruz. Kolaylıklar dilerim.
  • Merhaba. Elimde bir adet Asus P5K-E/WIFI-AP anakart ve 1 adet MSI GTX 460 Hawk modeli var. Ekran kartının 1 fanı arızalandığı için ön korumasını kaldırıp kendim başka bir fan taktım. Değiştirmeden önce Windows bazen reset atıyordu. Fakat sistemin hangi parçasından kaynaklı olduğunu bilmiyorum. Belki de anakart ve ekran kartı ile alakası yoktur. Düşünürseniz 2 parçayıda incelemeniz için gönderebilirim. Gerisine sonra bakarız:) Parçaların resimlerini aşağıdaki linklerden görebilirsiniz. Kolay gelsin...

https://i.hizliresim.com/lbVJYl.jpg
    https://i.hizliresim.com/V3bopq.jpg
    https://i.hizliresim.com/vJqkzO.jpg
    https://i.hizliresim.com/1GX1P1.jpg
    https://i.hizliresim.com/rJ7WYB.jpg

• ramazandeveli kullanıcısına yanıt
    Merhabalar Ramazan bey kafamızı kaşıyacak zamanımız yok bilirsiniz buraları haftasonu da full mesaimiz var :)
  • Tüm mesajlara dönüş yaptık.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.