Şimdi Ara

ARIZALI TÜM MARKA ANAKART VE EKRAN KARTI ONARIM YAPILIR VE ALINIR (İŞLEMCİ SOKET DEĞİŞİMİ) (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.008
Cevap
202
Favori
129.812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tüm mesajlara geri dönüş yapıldı,mutlu haftasonları dileriz.
  • Selamlar, elimde Asus ROG STRIX Z370-F 1151 anakart var, işlemciyi takarken bir aksilik sonucu pinlerden bazıları yamuldu ve kırıldı. Bu anakart için soket değişimi yapabiliyor musunuz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tiwaly -- 9 Ocak 2021; 11:9:43 >
  • abak.tarik kullanıcısına yanıt
    Zaten bana dediğiniz olay şu sizin siraniz ilk soketi temin edelim ilk sizinkine işlem uygulayacagiz dediniz ama 1 haftadan fazla oldu ya madem elinizde soket yoktu baştan soyleseydiniz hocam 1-5 iş gununu coktan geçti yapip gonderin paranizi teslim edeyim ben hem oğrenciyim derslere oradan girmem gerekiyor hemde ekmek kazandigim şey pc herkesin işi gucu var lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kanaxka0 -- 9 Ocak 2021; 11:46:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar Msi Gtx 970 var ekran kartı var Sorun, Ekran kartı çalışıyor fakat görüntü gelmiyor nasıl yardımcı olabilirsiniz ?
  • Tüm mesajlara dönüş yapıldı
  • ARKADAŞLAR BÜYÜK HARFLER İLE YAZİYORUM BU TARIK DENİLEN ŞAHIS ZEVKİNE GÖRE MÜŞTERİ SEÇİYOR ANAKARTİMİ GONDERDİM İSLEMCİ SOKETİ DEGİSİCEKDİ ANLASTİK VS 11 GUNDUR YAPMADİLAR MAĞDUR OLDUĞUMU SOYLEDİM ÖĞRENCİYİM DEDİM TAMAM DEDİLER 1-5 GUN ARASİNDA GONDERİM YAPİYORUZ DEDİLER VE EN SONUNDA BURAYA YORUM YAPTİĞİM İCİN TARİK ADLİ SAHİSİN BANA YAZDİĞI MESAJLARIN GORUNTUSUNU BURAYA ATİYORUM VE GEREKLİ YERLERE ŞİKAYET EDECEĞİM İNSANLARI MAĞDUR ETMENİN NE DEMEK OLDUĞUNU BİRAZ ANLASINLAR

hizliresim.com
    IMG_20210111_200655 - Hızlı Resim
    https://hizliresim.com/cLrQbP

hizliresim.com
    IMG_20210111_200736 - Hızlı Resim
    https://hizliresim.com/ixuFae

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kanaxka0 -- 11 Ocak 2021; 19:48:40 >

• kanaxka0 K kullanıcısına yanıt
    Kusurumuza bakmayın evet iade çıktık ama bunu zevkime göre yapmıyorum ben sizin kardeşiniz değilim hitap şekliniz sürekli böyle hem aramızdaki ilişki ve yaş farkı var biz buraya karşı apartmandan gelen minik kardeşlerimizle bile ilgileniyoruz olay bu değil,soket kalmadı yeni seriyi bekliyoruz diyoruz defalarca kez arıyorsunuz anlatıyoruz durumu kızıyorsunuz,11 gün dediğiniz sürenin içinde haftasonu ve yılbaşı sokağa çıkma yasağı var iyi ki ürününüzü yapmadık sonradan daha büyük bir problem yaşamamız muhtemeldi kartı istediğiniz adrese de gönderdik,iyi günler dilerim
  • Birincisi ben sıcak kanli insanım yaşıtız veyahutta değiliz icimden gelen hitap şekli bu idi ikinci konu yilbasi vs dediniz onada aciklik getirelim siz yilbasinda da dukkandayiz kepenk kapali ama calisiyoruz vs dediniz değilmi bana ozgur beyin dediği bu idi 11 gun oldu evet iceride calisiyoruz dediginiz icin yilbasi tatiller araya girdi dediniz bunu belirtebilirdiniz onuda geçtim elinizde madem soket yok bunu baştan belirteydiniz durumu anlattigimda gonderip yapip gondeririz dediniz elimizde soket yok bekleyebilirsiniz deseniz amenna gecen çarşamba arayin dediniz aradim hala yok herkesin işi gucu var urunu almadan önce bilgilendirseydiniz konu suan buralara gelmezdi tatil giemis araya bahane tatil girdiyse calisiyoruz demeyin ozaman burada lafa gelince mangalda kül birakmayan insanlardan birisiniz

• Bu arada gordugunuz gibi burayada yazdi guvenmenizi tavsiye etmiyorum ALLAH a havale ediyorum bunları

Usta aç dava uğraşsın dursun.

Daha önce kaç kişi yazdı sizin gibi bu konuda mağdur olan.
  • EBÖB E kullanıcısına yanıt
    Beyefendi neyin davasını açıyor acaba Yasal yükümlülük yok ne onarım yapıp sorun yaşadık ne de yasal sürece aykırı bir hareket ettik bunları bir yana böyle komik birşey olabilir mi 11 gün dediği sürenin 5 günü sokağa çıkma yasağı var ayrıca yolda birisi size kardeşim kardeşim diye hitap etse kavga çıkarırsınız defalarca kez bu şekilde hitap edildi bu burada yazan telefonda da konuştuklarını da söylesin lütfen ortalığı ateşe vermeye çalışmayın ne hukuktan haberiniz var ne yaşanılan diyaloglardan

Bakın beyefendi ister Allaha havale edin isterseniz buyrun gelin konuşalım konuşma tarzınız,tavrınız doğru değil burası yetkili bir servis değil ve biz herkesin işini yapmaz zorunda değiliz siz bana veya herhangi bir çalışana saygısızlık yaparsanız ne küfür ederiz ne kavga çıkarırız sadece işinizi yapmayız gördüğünüz gibi yapmadık,gerekçeleri ve sorunu da güzelce anlattık lütfen üstelemekten vazgeçin

• Merhabalar Tarık bey
    Sorunum la ilgili pm bıraktım

• Tarık bey selamlar, laptop u size göndermeye karar verdik. Ancak ptt kargo demişsiniz, bu ara, ptt kargo bir, aylık dökümanı bile teslim etmedi 😡
    Başka kargo firması öneriyor musunuz
  • abak.tarik kullanıcısına yanıt
    Siz hukuğun hangi maddesini biliyorsunuz sorsam internetden bakip yazarsin ikinci konu kardesim lafini mesajda yazmistim onunda goruntulerini buraya attim ve telefonda sizinle hic konusmadim özgür bey ile konustum özgur bey veya özgür hocam kelimesinden baska bir sekildede hitap etmedim netin davasindasin hala sen kendi kendine pay cikariyorsun ama haklisin konusma tarzina uymayan kisileri mağdur ediyosun 5 gun sokağa cikma yasaği ozaman niye dukkandayiz calisiyoruz diyosun kendinle çelisiyosun sen suan farkinda değilsin sizinle uğrasmak bile zaman kaybi o yuzden gunu gelir obur tarafda hesaplaşırız

• merhaba, pm alabilir miyim?
    Beyefendi şu mesajı bile şöyle bir dönüp okusanız anlayacaksınız,soket sizin ürününüz muhtemelen kargodaydı o süreçte bitti ya da daha sonrasında,sizler onarım için veya farklı birşey için firmayı yani bizleri seçebiliyorsunuz söylediğiniz gibi sürekli konuştum diyorsunuz bende sizinle sorun yaşayacağımı düşünüp soket olmadığı için bekletmeden hemen iade çıktım ürününüzü umarım gönderdiğiniz yerde yapılır ürün iyi günler

• Tüm mesajlara dönüş yapıldı,bir süredir yoğun çalışmaktan dolayı rahatsızdım pazartesiye kadar onarımlar duracak,fakat iş yerimiz açık,özürlerimizi iletir sağlıklı günler dilerim

• Geçmiş olsun hocam acil şifalar..
  • pm
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.