Şimdi Ara

ARIZALI TÜM MARKA ANAKART VE EKRAN KARTI ONARIM YAPILIR VE ALINIR (İŞLEMCİ SOKET DEĞİŞİMİ) (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.008
Cevap
202
Favori
129.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçen hafta yazacaktım fırsat bulamadım.

GTX 770 Ekran kartımı çarşamba günü kargoya verdim. Perşembe günü ellerine ulaştıktan sonra kontrol sonrası ekran kartı tamirini yaptılar, ekran kartı eski bir kart olduğu için umudum yoktu ama kart hem kısa sürede hemde çalışır vaziyette teslim aldım.

Tekrardan teşekkür ederim.  

• Bir gün ansızın bozulan bir gtx 1050ti var.

Elektrik gitti geldi.

Ekran kartı bir daha çalışmadı.

Şuan Süs eşya gibi duruyor.

Var mıdır çaresi :)

• Tüm mesajlara geri dönüş yapıldı mutlu ve sağlıklı haftasonları dileriz.

• asus prime b 350 plus anakarta hiç elektirik gitmiyor

• Asus r9 270x ekran kartım bu sabah teslim edildi , telefonda görüştüğümüz arkadaş ellerinde bekleyen 60 70 tane ekran kartı olduğunu ve cumaya anca bana sıra geleceğini söyledi , umarım ki o kadar sürmez :(

• CinemaG kullanıcısına yanıt

Merhabalar inanın bizde hemen teslim etmek istiyoruz ürünleri kimse mağdur olmasın kimse beklemesin isteriz fakat takdir edersiniz ki sürekli olarak iş gelen ürün sayımız fazla olduğu için yetişmekte zorlanıyoruz inşallah kısa zamanda görüşmek üzere :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba "Asus F1A75-V" anakartım arızalandı. Chipset arızası olabilir diye düşünüyorum. Tamiriyle ya da 2.el satışı ile ilgili bilgi alabilir miyim? @abak.tarik

• Merhaba. Evga GTX 1080ti ekran kartım var. Mining vs mevzularına girilmedi. Oyun oynamak için kullandığım kartım. OC yaparken bir anda ekrana saçma sapan renkler geldi. O saat bu saattir görüntü alamadık. Isıtmayı temizlemeyi kendimizce çözümleri denedik olmadı. Board'ın her yerinde kısa devre söz konusu. %90 chipset arızalı. Bunun tamirini yapabilmeniz söz konusu mudur? Elinizde uyumlu chipset falan var mı? Ya da temini mümkün mü? Teşekkür ederim.

• Takip

• Tüm mesajlara dönüş yapıldı.2 teknisyen arkadaşımız ile iş disiplini nedeniyle yollarımızı ayırdık,iş yoğunluğu nedeniyle ek mesai ve mesajlara akşam saatlerinde cevap vermeye devam ediyoruz herkese mutlu haftalar dileriz.

• merhaba asus eah6850 ekrana çizgiler geliyordu fırınlayıp 1 ay idare ettim sonra bir daha açılmadı tamir edilebilir mi ve ücret ne kadar

• Asus R9 270x 4gb ekran kartım var. Ara ara ekran kararıp geliyordu. Statik elektrikten şüpheleniyordum. Sonra hepten gitti. Hiç görüntü gelmiyor ışıkları yanıyor.

Ortalama maliyeti nedir size göndersem?
  • CinemaG kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Sizin kartın sıkıntısı nedir aynı karta sahibiz. Benim kart ta birden bire gitti. Ara ara ekran gidip geliyordu hepten gitti, statikten şüpheleniyorum. Size ne kadar fiyat çıkardılar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: shakircan

Merhaba. Sizin kartın sıkıntısı nedir aynı karta sahibiz. Benim kart ta birden bire gitti. Ara ara ekran gidip geliyordu hepten gitti, statikten şüpheleniyorum. Size ne kadar fiyat çıkardılar?
    Fikrkm yok hocam henüz , bir haftadır sıra gelmedi
  • Merhabalar haftasonu mesai yapamadık fakat yarından itibaren tüm hızıyla devam edeceğiz,güvenilir çalışma arkadaşıyla sayımızı arttırmak için elimizden geleni yapıyoruz,gecikmelerden dolayı özür dileriz

• MSI Z97 Gaming 5'te birkaç tane pin yamuldu bunların onarımını yapıyor musunuz yoksa direkt değişiklik mi yapılıyor? Bir de fiyat alabilir miyim iki durum için de, teşekkürler

• Tüm mesajlara dönüş yapıldı iyi geceler dileriz onarımlar devam etmekte

• Herkese iyi forumlar. Tarafımdan Gigabyte servisinin ücretli (RMA) tamir edemediği ekran kartımı tamir amaçlı bugün gönderilmiştir. İnşallah iyi haberlerinizi bekliyorum.

Aorus GTX 1080ti Xtreme edition Waterforce WB Sıvı soğutmalı olan modelidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgurdurmaz85 -- 25 Şubat 2021; 15:58:49 >
  • Hocam merhabalar asus r7 265 serisi ekran kartı var sürücüsü yüklediğimde ekran gelmiyor(siyah ekrana düşüyor). Sürücüsünü yüklemediğimde açabiliyorum bilgisayarı. Fiyat bilgisi alabilir miyim?

• Kolay gelsin hocam. Elimde ASUS M5A97 EVO R 2.0 anakart var. Aktif olarak kullanıyordum fakat bir anda görüntü takıldı ve birdaha açılmadı Windows. Kartın chipset kısmının bozuk olduğu söylendi. Sizde tamiri mümkün müdür ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DOWNFALLEN -- 5 Mart 2021; 14:2:37 >
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.