|
ARIZALI TÜM MARKA ANAKART VE EKRAN KARTI ONARIM YAPILIR VE ALINIR (İŞLEMCİ SOKET DEĞİŞİMİ) (45. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Merhabalar öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim,sorununuzu güzel bir uslüp ile dile getirdiğiniz için de çok teşekkür ederim,bu tarz yorumları dikkate alıp üzerinde mutlaka uzun uzun düşünüyorum ve çalışma arkadaşlarımla da paylaşıp bu tarz durumların tekrarlanmaması adına kendimizi sürekli olarak geliştirmeye çalışıyoruz,şuna emin olabilirsiniz ki müşteri iletişimi konusunda son günlerde eksik kaldığımızı kabul ediyorum ve aynı şekilde kesinlikle en iyisi biziz diye bir iddaam ve egom yok,son çalıştığım yetkili serviste aylarca arka arkaya başarı oranım en iyisi olsa da hiçbir zaman en iyi olduğumu iddaa edemem etmedim,size çok içten ve samimi konuşmak istedim çünkü gerçekten uzun süredir olumsuz olarak aldığımız en iyi yorum budur,sayenizde kendimizi daha çok geliştireceğimize söz veriyorum :) Son olarakta eski modellerde refurbished chipset kullanıyoruz daha sıfırı olmadığı için malesef ki son zamanlarda stoklarımız çok hızlı tükeniyor bunu ve o kadar çok model var ki her birinden 10 ar stok yapınca bile milyon TL oluyor şaka gibi ama değil ısıt soğut işlemi hiç sağlıklı bir işlem olmadığı mutlaka sonrasında sorun yaşadığımız için yapmıyoruz,götürdüğünğüz firma da bu şekilde de çözülmüş olabilir ya da bizim göremediğimiz bir arızayı anında görmüşte olabilirler keşke size yardımcı olabilseydik ve burada güzel yorumunuzu görseydik,inşallah daha iyi bir şekilde görüşmek üzere ve mutlu haftalar dileriz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >______________________________
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
-
Tüm mesajlara dönüş yapıldı,rahatsızlığımdan dolayı geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür eder herkese sağlıklı günler dilerim
-
1.5 hafta önce Whatsapp'tan ulaştım, hâlâ cevap alamadım. Garip olay vesselam.
-
Merhabalar birçok iletişim seçeneğinimiz bulunmakta özel mesaj ile ulaşabilirsiniz yardımcı olmaya çalışacağım size
-
hocam msi b450 gaming plus max anakart soket değişimini kaça yapıyorsunuz ?
-
Tüm mesajlara geri dönüş yapıldı,tüm işlemci soketleri değişimi tamamlandı testleri alındıkça gün içinde kargoya verilecektir hayırlı cumalar.
-
Merhabalar özel mesajınız kapalı sanırım gönderemiyorum tabi mevcut getirirseniz ya da gönderirseniz değişim sağlarız haftaiçi telefonlarımızdan biriyle bize ulaşabilirsiniz
-
Öncelikle yorumunuz için çok teşekkür ederim bu şekilde yapıcı yorumlar bizi daha iyi hizmet vermeye yöneltiyor bu işi evimin balkonundan buraya getirene kadar çok emek sarf ettim çok güzel insanlar tanıdım sizler gibi şimdi kurumsal bir firma olsakta müşterilerimizle tek tek sohbet etmeye güler yüzle yaklaşmayı kaybetmedik inşallah daha iyi olacağız ve bu zaman sorunu gibi şeyleri de düzelteceğiz :)
-
Tüm mesajlara dönüş yapıldı mutlu haftasonları dileriz
-
ram slotu tamiri yapıyormusunuz ?
-
Tüm mesajlara dönüş yapıldı iyi günler dileriz
-
Dünkü konuşmadan sonra ekran kartımı kargoya teslim ettim. Beklemedeyiz.
-
Kant Bilgisayar ile daha önce 1 kez ekran kartımın arızası nedeniyle 1 yıldan önce tanışmıştım. Güler yüzlü arkadaşlar. Geçen hafta bilgisayarımda yine arıza çıkınca hiç düşünmeden tekrar Kant Bilgisayar'a gittim. Ekran kartı ve anakartta sorun vardı. İşim gereği bilgisayarın acilen yapılması gerekliydi. Sağolsunlar Özgür Bey ve Tarık Bey güleryüzlü olarak bana yardımcı oldular. Gitmek isteyenler için kendi adıma tavsiyede bulunabilirim. Teşekkürler, ellerinize sağlık.
-
Değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim,her yapıcı olumlu da olsa olumsuzda olsa mesajlarınız bizler için çok değerli bu sayede kendimizi ve firmamızı geliştirmeye devam edeceğiz :)
-
asus ex-b250m-v3 Micro-ATX anakart kardeşimin işlemciyi yanlış takması sonucu pinler yamuldu soket degişim ücreti nedir. -
Tüm mesajlara dönüş yapıldı mutlu haftasonları dileriz
-
iyi günler tarık bey kolay gelsin. bizim için çok değerli bir kart. bozuldu .
sapphire rx 580 4gb nitro+ ekran kartımız var. anakarta bağlandığında fanlar ufacık dönüyor hemen kesiliyordu. aldılar denediler. chip kısa devre olmuş falan dediler. bu kartın yapılması muhtemel midir ? yapılırsa kaç lira olur ?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X