Şimdi Ara

ARIZALI TÜM MARKA ANAKART VE EKRAN KARTI ONARIM YAPILIR VE ALINIR (İŞLEMCİ SOKET DEĞİŞİMİ) (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.008
Cevap
202
Favori
129.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar tüm mesajlara cevap verildi yoğunluktan dolayı telefon ile iletişim kurmak daha kolay olacaktır,bazı durumlarda konu altı mesajları göremeyebiliyoruz iyi akşamlar dileriz.

• Bölgemizde bulunan elektrik kesintisi nedeniyle 1 mart pazartesi günü iş yerimiz malesef kapalıdır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi akşamlar. Sapphire r9 290 tri-x ekran kartım var. Üç fanın sadece teki düzgün çalışıyor. Biri hiç dönmüyor, diğeri ise arızalı. Fanların onarımını ya da değişimini yapıyor musunuz ve ücret nedir öğrenebilir miyim?

• Gtx 750 ti chipset arızalı chipset değişimi yapıyor musunuz ?
  • Merhabalar Tarık Bey PM kontrol eder misiniz ?
  • BerkcanB7 B kullanıcısına yanıt
    Pm görünmüyor hocam
  • Tarikbaran42 T kullanıcısına yanıt
    Hocam size değil konu sahibi olan arkadaşa yazdım isminize hiç dikkat etmedim kusura bakmayın :))
  • PM Gönderildi.

• Kenarda atıl vaziyette duran leptop vardı kısa süre içerisinde tamirini yapıp teslim ettiler.Tarık bey ve serviste çalışan arkadaşlar çok ilgili lakin pandemi şartları ve olumsuz olaylardan ötürü süre olarak aksamalar olabiliyor.

• Burayı önermiyorum arkadaşlar. İşlemci soketinden kaynaklı anakart görüntü vermiyordu. Soket değişimi için anakartımı yollamıştım. Ürünü test etmeden yollamışlar. Anakartım geldiğinde yine görüntü vermiyordu. Şehir dışından yolladığım için işlerimden dolayı uğraşamamıştım. Ürünün yine arızalı olduğunu söylediğimde ödemeyi benim yapıp kargoya vermemi söylemişlerdi. Ben de göndermedim.

Çok sonra anakarta tekrar baktığımda ise işlemci yanındaki kondansatörlerden birinin eksik olduğunu fark ettim. İlk geldiğinde fark etmemişim. Fakat burdaki sorun firma anakartı hem test etmeden yollaması ve bunu da geçtim çıkardıkları kondansatöri eksik takmış olmaları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hexen-zz -- 6 Mart 2021; 22:8:31 >
  • hexen-zz kullanıcısına yanıt

Merhabalar soket değişim işlemlerinde kart çok yıpranmadıysa ve ısıl işlem uygulanırken kabarma vs. oluşmadıysa çalışmama gibi bir durum söz konusu olmuyor neredeyse %100 onarım oranımız bulunmakta lütfen diğer parçaların kontrolünü sağlamalısınız,ve özel durumlar dışında tüm ürünlerin testleri mutlaka alınmaktadır.

• Öncelikle bütün kant bilgisayar çalışanlarına teşekkürlerimi sunuyorum.
    Uzun süredir sorununu çözemediğim,
    Mavi ekran hataları ve anlamsız donmalarından dolayı kullanamadığım,
    Farklı tamircilerin arıza kaynağını dahi bulamadığı,
    Adeta yılan hikayesine dönmüş p9x79 - i74930k bilgisayarımın sorununu buldular🙏🏻

Sorunlu parçayı ben farklı bir yerden temin edip gönderdim (cebimden sadece bunun parası çıktı)

Gönderdiğim parçayı taktılar,
    Soğutucu pad'leri yenilediler
    Test ettiler videosunu attılar

Ve 1 kuruş para talep etmediler. Servisinizi kadar meşgul ettim bir bir ücret söyleyin göndereyim dedim.
    "Değişmediğim parçanın parasını mı alayım?" Diyip reddettiler.

Bilgisayarım serviste uzun süre durdu.
    Ben de yoğunluklarını farkedip baskı yapmadım acele ettirmedim. Ne zaman aradıysam gereken açıklamayı yaptılar.

Bu bilgisayar için yıllardır tamirci tamirci geziyorum. Sorunuma burası çözüm buldu.
    Tekrar teşekkür ediyorum. Bir daha sorun yaşarsam güvenerek göndereceğim tek yer burasıdır.
    Saygılar.

• Ekran kartı slotu arızalı anakart için bilgi alabilirmiyim

• diambar17 D kullanıcısına yanıt

Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz,tek düşüncemiz hiçbir zaman para olmadı,bu işi severek ve yararlı insanlar olabilmek adına çalışıyoruz inşallah daha güzel günlerde görüşmek üzere

• Hocam merhaba ekran kartım da bir arıza oluştu kısa bir video ve resim yükledim size zahmet bakıp bir fiyat çıkarma şansınız var mı gtx 1080 ekran kartı teşekkürler kolay gelsin.

https://www.youtube.com/watch?v=U45uFMkMuoE&feature=youtu.be

• Merhaba benim lenovo y510p ideapad laptobumun klavye soketi görseldeki gibi koptu. Yapma imkanınız var mı acaba?

• Merhaba

Ben RX 580 var oyunlar açılırken yada kapandıktan sonra görüntü vermeyi kesiyor bir süre pc açılmıyor sonra düzeliyor performansı %10 düşürünce bazen uzun süre çalışıyor ama arada yine yapıyor tamiri için fiyat bilgisi verebilir misiniz

Kolay gelsin

• ufak bir yanlış anlaşılma oldu ama durumla ilgilendiler her şey için teşekkürler kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahiir -- 22 Mart 2021; 15:53:36 >
  • Öncelikle herkese merhabalar son zamanlarda bitcoin ve ethereum fiyatları nedeniyle mining yapan kişi sayısı arttıkça firmamızında iş sayısı %300 lerde artış göstermiştir.4 yıldır bu forumda sürekli olarak hizmet vermeye devam ettik.Son aylarda reklamlar aracılığıyla sosyal medya alanlarına geçiş yaptık firma yerini değiştirdik ve kurumsal oluşuma doğru ilerledik bu süreçte en başta nasılsak öyle kaldık,firmaya gelen tüm müşterilerimize güleryüzlü davranarak çoğunlukla arkadaş olarak uğurladık ama şunu görüyorum ki bu forumda kendi bünyelerinde bir adım bile ilerleyememiş bazı insanlar yüzünden bugün hangi sıkıntı ile uğraşacağım diye düşünerek giriş yapıyordum buraya,en basit örneği bu mesajdan önce ki arkadaşın mesajıdır.Konu altında yazılan mesajlara geri dönüş yapmayacağız lütfen firma sabit,gsm ve WhatsApptan iletişim bilgilerini kullanarak iletişime geçiniz iyi günler dileriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abak.tarik -- 1 Nisan 2021; 11:32:5 >

• Powercolor HD 6990 4 gb kartı dün kargoladım kendilerine. Bugün teslim edilmiş kargo tarafından. Süreçle ilgili tekrar konuya mesaj yazarım. Şu an firma tarafından haber bekleme aşamasındayım. İyi forumlar herkese.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FonkiTheFonksman -- 15 Nisan 2021; 18:16:3 >
  • 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.