Merhabalar tüm mesajlara cevap verildi yoğunluktan dolayı telefon ile iletişim kurmak daha kolay olacaktır,bazı durumlarda konu altı mesajları göremeyebiliyoruz iyi akşamlar dileriz. |
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
Merhabalar tüm mesajlara cevap verildi yoğunluktan dolayı telefon ile iletişim kurmak daha kolay olacaktır,bazı durumlarda konu altı mesajları göremeyebiliyoruz iyi akşamlar dileriz. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İyi akşamlar. Sapphire r9 290 tri-x ekran kartım var. Üç fanın sadece teki düzgün çalışıyor. Biri hiç dönmüyor, diğeri ise arızalı. Fanların onarımını ya da değişimini yapıyor musunuz ve ücret nedir öğrenebilir miyim? |
|
|
|
|
PM Gönderildi. |
Kenarda atıl vaziyette duran leptop vardı kısa süre içerisinde tamirini yapıp teslim ettiler.Tarık bey ve serviste çalışan arkadaşlar çok ilgili lakin pandemi şartları ve olumsuz olaylardan ötürü süre olarak aksamalar olabiliyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Burayı önermiyorum arkadaşlar. İşlemci soketinden kaynaklı anakart görüntü vermiyordu. Soket değişimi için anakartımı yollamıştım. Ürünü test etmeden yollamışlar. Anakartım geldiğinde yine görüntü vermiyordu. Şehir dışından yolladığım için işlerimden dolayı uğraşamamıştım. Ürünün yine arızalı olduğunu söylediğimde ödemeyi benim yapıp kargoya vermemi söylemişlerdi. Ben de göndermedim. Çok sonra anakarta tekrar baktığımda ise işlemci yanındaki kondansatörlerden birinin eksik olduğunu fark ettim. İlk geldiğinde fark etmemişim. Fakat burdaki sorun firma anakartı hem test etmeden yollaması ve bunu da geçtim çıkardıkları kondansatöri eksik takmış olmaları. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hexen-zz -- 6 Mart 2021; 22:8:31 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Merhabalar soket değişim işlemlerinde kart çok yıpranmadıysa ve ısıl işlem uygulanırken kabarma vs. oluşmadıysa çalışmama gibi bir durum söz konusu olmuyor neredeyse %100 onarım oranımız bulunmakta lütfen diğer parçaların kontrolünü sağlamalısınız,ve özel durumlar dışında tüm ürünlerin testleri mutlaka alınmaktadır. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Ekran kartı slotu arızalı anakart için bilgi alabilirmiyim |
Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz,tek düşüncemiz hiçbir zaman para olmadı,bu işi severek ve yararlı insanlar olabilmek adına çalışıyoruz inşallah daha güzel günlerde görüşmek üzere < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Merhaba Ben RX 580 var oyunlar açılırken yada kapandıktan sonra görüntü vermeyi kesiyor bir süre pc açılmıyor sonra düzeliyor performansı %10 düşürünce bazen uzun süre çalışıyor ama arada yine yapıyor tamiri için fiyat bilgisi verebilir misiniz Kolay gelsin |
ufak bir yanlış anlaşılma oldu ama durumla ilgilendiler her şey için teşekkürler kolay gelsin. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahiir -- 22 Mart 2021; 15:53:36 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abak.tarik -- 1 Nisan 2021; 11:32:5 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FonkiTheFonksman -- 15 Nisan 2021; 18:16:3 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |