Merhabalar , Kendilerine 23.04.2021 tarihinde gtx 770 ekran kartı gönderdim . 1.5 ay sonra aramamla beraber baktıklarını , arzayı tespit edemediklerini felan söylediler . Ekran kartına tekrar bakacaklarını da söylediler. Sorun belli ekran kartında kısa devre sorunu var . Olsun geç olsun güç olmasın hesabıyla bekliyorum hala . Bir kaç hafta sonra tekrar arayıp bilgi isteyeceğim . İnşallah Hakka girmiyorlardır |
ARIZALI TÜM MARKA ANAKART VE EKRAN KARTI ONARIM YAPILIR VE ALINIR (İŞLEMCİ SOKET DEĞİŞİMİ) (49. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
merhaba
16.06.2021 tarihinde hd6950 kart gönderdim daha arayıp sormadım biraz daha beklemeyi düşünüyorum yogunluk oldugunu da biliyorum sizden telefon beklemekteyim iyi çalışmalar
-
AM4 Soketi ne kadara yenisiyle değiştiriyorsunuz?
-
O daha yeni gitmiş kart. Bir aya kadar bekleyebilirsiniz, sabrınız varsa kart gönderin ki sakin kafa ile incelesinler. Çalışanların jokeri yok malesef.
-
özel msj attım ama dönüş olmadı hocam
-
Merhabalar yetkili servis anlaşmaları nedeniyle alan genişletme ve ar-ge alanlarımız oluşturulmaktaydı,tüm işlerimiz devam etmekte işçilik ve kalite kaybı yaşamamak adına sadece nitelikli teknisyen arkadaşlarımızla çalıştığımız için yeni personel bulmakta zorlanıyoruz ve bekleyen ürünlerin süreçleri biraz uzuyor bunlar için özür dileriz.Konu altı ve özel mesaj yerine lütfen telefon ile ulaşın,ulaşamadığınız durumlarda bir süre sonra tekrar arayabilirsiniz.
Orijinalden alıntı: spazmol
Merhabalar
Bilgisayarım da aynı bu videodaki gibi takılmalar oluyor. Son bir aydır bu şekilde.https://www.youtube.com/watch?v=WBO8jAe9fAU&feature=youtu.be
Don birkaç gündür ise oyun açıldıktan sonra ekran komple siyah okuyor ve bilgisayar geri dönüş yapmıyor.
Ekran kartım Rx480 8gb modeli. Tahmini sorun hakkında bilgilendirme yapabilirseniz memnun olurum.Merhabalar 1 sene önceki sorunum tekrar gün yüzüne çıktı malesef. Şu an sadece videodaki gibi takılmalar oluyor. Bilgi verebilirseniz sevinirim.
İyi günler :)
(Dipnot: Daha önce bu arkadaşa ürünü vermedim yanlış anlaşılma olmasın.)
-
Merhabalar 1 aya yakın bir zamandır foruma giremiyordum,çok uzun zamandır sürekli kötülendiğimiz için sadece aralıklarla konuyu güncelliyorduk,yorumlarınız için çok teşekkür ederiz tek bir amacımız var geçen yıl sadece 3 kişiydik şu an ise 13 tüm ülke genelinde sorunsuz hizmet sağlamaya çalışıyoruz inşallah daha güzel günlerde görüşmek üzere tüm konular günceldir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayırlı işler..
Elimde Asus R9 270X 2GB var. İkinci el aldım daha 2 ay oldu alalı oyun oynamadığım kartı yormadığım halde ekranda yeşil çizgiler çıkıyor sürücü kurunca görüntü gidiyor mecburen güvenli modda sürücüyü silmem gerekiyor anca öyle görüntü alabiliyorum. Sanırım kart bozulmak için benim almamı bekledi. Bende patladı yani. Vram arızası büyük ihtimalle. Kime sorsam bu serilerde %90 vram arızası oluyor dediler çünkü. Bu kartı yapabilirmisiniz? Yaparım derseniz kaç günde geri gönderebilirsiniz garanti veriyormusunuz yaptıktan sonra ve ücret olarak ne kadar istiyorsunuz? Kart daha önce tamir görmedi başka servise verilmedi saçma sapan fırınlama yada ısı işlemine de maruz kalmadı kasada duruyor. Özelden yada buradan cevabınızı bekliyorum.
-
Merhabalar firmamız hergün daha da özverili olmaya daha kaliteli işler çıkarmaya gayret ediyor ve hergün başarılarımıza yenisini ekliyoruz.Ne kadar söylersek söyleyelim malesef ki kötü niyetli insanlar bitmiyor 2021 başından itibaren tüm kayıtlarımız mevcut 8000 adeti geçen onarım listemizde 521 adet iademiz bulunmakta ve geneli farklı firmalarda yanlış müdahelelerden kaynaklı ve firmaların etiketleri üstünde sökülen parçaları veya yapılamayan ürünleri müşterilerin X firmalarından şikayetlerini bize iletmeleri ayrı kendileri de olumsuz yorum yapmamaları konusunda fikir sahibi ediyoruz (hırsızlık olmadığı sürece) ne kadar yazılırsa yazılsın ne kadar uğraşılırsa uğraşılsın hiçbir sorun yok.Bu konuda söyleyebileceğim tek şey Allah hepimizin gönlüne göre versin biz sabahlara kadar çalışıyor işlerimizi başarılı bir şekilde yapmaya gayret ediyoruz ve son aylarda hatrı sayılır büyük firmaların güvenlerini kazanıp onarımlarını devraldık buna rağmen hala 1 gb lik kartları çok eski anakartları bile onarmaya gayret ediyoruz herkesin bütçesi bir değil elimizden geleni yapalım diyoruz,yine aynı şekilde İstanbulda bu konuda çok ünlü işhanları,firmalar ve mekanlarında genel olarak onarımlarını yapmaktayız başından beri bizim parayla işimizin olmadığını söyledik artık işimiz kalmadı Allaha şükür diyoruz fakat hala karakterimizi bozmadık her zamanda elimizden geleni yapacağız bu yazıyı bizzat Tarık ABAK olarak ben yazdım samimiyetimize ve dostluğumuza güvenebilirsiniz kimseyi kötülemek ve kendimizi üstün görme çabamız da olmadı herkese hayırlı işler ve mutlu günler dilerim.
1- Kart gönderirsem bu dönemde süreç ne kadar sürer?
2- rx470 nitro+ 4gb vram arıza maliyeti ortalama ne olur? Ramler elpida herhangi bir işlem yok kartta.
PM atarsanız sevinirim.
-
Kolay gelsin rx 570 4 gb Sapphire nitro var surekli wattman hatasi aliyorum ve kart yüke bindiğinde ekranda ışık patlamalari vs. oluyor ne kadar bi maliyet cikar ve ne kadar sürede yapilir pm atarsanız sevinirim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhabalar çalışma arkadaşlarımız gün içinde ortalama olarak 100-500 kişiyle görüşmekte buradan ulaşmanız çok zor konu başında adresimiz ve telefon numaralarımız mevcut lütfen telefonla aramak istemiyorsanız whatsapp üzerinden iletişim kurun.
-
Merhaba, Özel sektörde bilgiişlemde çalışıyorum. Arkadaşımda yakın zamanda aldığı arıza yapan bir Rx 6700 xt kart var elektik geliyor fakat kartı tanımıyor. Uygun fiyata alma şansım var. Arıza tespit ücreti alıyor musunuz ? Tahmini tamir süresi nedir. yaklaşık onarım ücreti ne olur.
Saygılar.
İyi çalışmalar.
-
Pm den yazdım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
PM
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sarsuk -- 3 Şubat 2022; 21:36:40 >
Pm gönderildi, cevap bekleniyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X