Şimdi Ara

Arızalı Xiaomi Mi 11 Lite

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Adana İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış Xiaomi Model #Mi 10
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 Arızalı Xiaomi Mi 11 Lite

Arkadaşlar yurtdışı Mi 11 Lite aldım fakat aldığım 5. gün telefonun ekranı açılıp açılıp kapanmaya başladı. İşin ilginç tarafı şarj yüzde yüz olduğunda telefon sorunsuz çalışır vaziyete geliyor. İki telefon tamircisine gösterdim birisi bataryadan dedi fakat batarya yok dedi diğeri ekrandan olma olasılığı yüksek dedi fakat şu an yedek parçası bulunmadığı için yapamıyoruz dedi. Kısacası durum budur. Normalde telefon sıfır gibi kozmetik olarak. Yedek parça niyetine satıyorum bir bakıma fiyatı 999 Lira. Şarj cihazı yoktur. Rengi mavidir.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 999 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Adana Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Benimde asus telefonum vardı telefon sadece şarjdayken çalışıyordu. Servise gönderdiğimde anakartı gitmiş demişlerdi. Anakarttan olabilir sizinkide

• gustawa G kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim. Dediğinizin durum da olabilir. Fakat bana anakart arızası gibi gelmiyor, batarya ile ilgili bir problem var gibi. Mi 11 lite bataryası bulursam deneyeceğim.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.