Şimdi Ara

Xiaomi 13 ve Xiaomi 13 Pro yok satıyor: Anında tükendi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46
Cevap
1
Favori
3.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Xiaomi 13 ve Xiaomi 13 Pro yok satıyor: Anında tükendi
    Xiaomi'nin üst düzey yöneticilerinden Wang Teng, Xiaomi 13 ve Xiaomi 13 Pro stoklarının Çin'deki e-ticaret sitelerinde ve perakende mağazalarında neredeyse anında tükendiğini söyledi. Akıllı telefonlar tüketicilerden büyük ilgi görmüş durumda.

Ayrıca Bkz.Xiaomi'den video! Diş macunu ekran çiziklerini siliyor mu?

Teng yeni stokların hala yolda olduğunu, bu nedenle satışların yeniden başlamasının biraz zaman alacağını söylüyor. Yoğun ilgiye bakılırsa amiral gemisi modellerin ikinci partisi de Çinli tüketiciler tarafından kapışılacak.

Xiaomi 13 ve Xiaomi 13 Pro yok satıyor: Anında tükendi

Yakında Çin dışına çıkacak

Xiaomi 13 ve Xiaomi 13 Pro'nun yakında Avrupa'da da satışa sunulacağını hatırlatalım. Akıllı telefonların Ocak ayı itibarıyla Çin dışına çıkması bekleniyor. Bakalım yeni seri uluslararası pazarda da iyi bir başlangıç yapabilecek mi?

Kaynak:https://news.mydrivers.com/1/879/879967.htm

• Çok güzel cihaz olmuş ikiside xiaomi 13 fiyatıyla ve kasası ile göz kamaştırıyor, kayıt sorunu çözülürse alınır kullanılır. Maalesef bizim ülkemizde insanlar alamadığı cihaza çamur atacaklar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lenovo A7010 kullanıyorum. Ben de bu cihaza sahip olmak isterdim. Ama kapitalizm'in yok olmasını daha çok isterdim.

• kagit üstünde inanilmaz bir üstünlük abidesi ama ! bu uzun bir ama 🙃

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • eylül kabus kullanıcısına yanıt
    nedir bu ! kapitalizm in alternatifini mi buldun yoksa sosyalizm i savunacağım tiplerine mi girdik 😒

• 13 olanın tipi gözüme daha hoş geldi.

• biz yine alamayacağız...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Türkiye de ise çıldırmış enflasyonda samsung u apple ı geçtik xiaomi bile alamıyor insanlar yazık gerçekten..

• eylül kabus kullanıcısına yanıt

kapitalizm yok olursa kim telefon yapacak

• Xiaomi bile alamıyor derken bu cihaza rakip olabilecek piyasada ne Samsung ne iPhone telefon var şu an

• ahmet1905_47 A kullanıcısına yanıt
    Sana mı soracak neyi isteyip istemeyeceğini ? Adam sanki süper spor araba yada deniz kenarı lüks villa istemiş. İstediği altı üstü bi tane telefon la telefon.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ENTÜRKTEYNMENT -- 18 Aralık 2022; 18:41:20 >
  • Ne kadar stok vardı da tükendi onu da yazsanız keşke. Öyle 1000 telefon satıp tükendi demek komik oluyor.

• Habere çok inanamadim. Bir başka açıdan bakacak olursak 12 serisi daha yeni çıkmamış miydi yahu? Yeni telefon olarak alınabilir ama 11 12 serisi olup da çıkar çıkmaz buna geçmek tam manasıyla saçmalık bence. Telefonlar dışarıda ucuz olsa bile.

• Önde tam ortada tek kamera; en sevmediğim.Ekran altı kamera ve yuksek kapasiteli bataryasi olan bir tel uretilmedikce degistirmiyorum siz inatsanız ben de inatım.

• tum xiaomiler ayni gibi geliyor bana..en ucuzununda en pahalilisinda menüsü ayni

• Pro modelinin fiyatı 31 bin TL
    Pro olmayan modelinin fiyatı 20 bin TL olur tahmini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karayel90 -- 18 Aralık 2022; 21:33:15 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.