|
Xiaomi 13 ve Xiaomi 13 Pro yok satıyor: Anında tükendi (2. sayfa)
-
-
Evsiz hiçbirşeysiz lerin sokakta üşüyüp donarak ölmesine, açlıktan ölmesine neden olan kapitalizm'in nesini savunayım? Evsizlerin barınma hakkına engel olan kapitalizm'in nesini savunayım?
-
Sanki yeni çıkmış gibi geliyor hocam. Takip edemedigimizden olsa gerek
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tanıtımı yapılmadan 400 bin adet satıldı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
satmak istiyorsa yapacağı çok basit.düz iphone14 fiyatını geçeyecek şekilde satarsa gideri var.yoksa kimse made in china bir ürüne ultra premium fiyat ödemez.elektronik olsun,otomotiv olsun,tekstil olsun,kozmetik olsun farketmez.çin malı satmak için ucuz olmalıdır.
gerçi ukrayna savaşını destekleyen markaları şahsen boykot ediyorum.tüm dünya rusya operayonlarını kapatırken xiaomi katliama kulağını tıkadı.biraz da insani olmak zorundalar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aycibin -- 19 Aralık 2022; 10:7:10 > -
Dünyanın en büyük kıtlıkları ve ölümleri kapitalist ülkelerde, kapitalist politikalar nedeni ile olmamıştır. Sovyetler, Çin gibi komünist totaliter, sözüm ona halk (!) için yapılan komünist - sosyalist uygulamalar ile insanlar milyonlar halinde ya iç savaşlarda ölmüş yada açlıktan, yoksulluktan hayatlarını kaybetmişlerdir.
-
O söylediklerin komünizme karsı cıkanları adam etmek ve cezalandırmak icin komünistler tarafından yapılmıs uygulamalardır.. sistemin kendisi ac acık bırakmaz fakat zengin de etmez.. ha tepedekiler yiyebilir ona bir sey diyemem.. ona zaten kimse engel olamaz.. o yöneticilerin ahlakıyla ilgili.. mesela ukraynadaki holodomor olayını diyorsun sanırım stalin nazi ukraynalıları adam etmek ve hizaya getirmek icin suni bir kıtlık yarattı.. cinde mao döneminde olanı diyorsan orası cin zaten milyarlarca insan yasıyor o sekil bir ülkede herkesi doyurmak kolay değil.. onda o zamanın doğa olaylarının da etkisi fazla..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Warlord384 -- 19 Aralık 2022; 13:15:17 > -
Şu markanın telefonlarını beleş verseler kullanmam.2 cihaz deneyiminden sonra.
-
Donanım Haber'de böyle laf edilir mi? Beleş verseler ben kullanırım. Kim veriyor?
-
Kullanma hacı bak bankalar ihtiyac kredisi veriyor maaslı calıyorsan sana da verirler patlat bir kredi cek 50 k git ibon kullan.. günde bir tavuk döner eksik yersin..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Warlord384 -- 19 Aralık 2022; 16:46:2 > -
yav xiaomi alma patlat bir ihtiyac kredisi git ibon al.. 50 k'yı 150 k olarak taksitle ödersin..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Warlord384 -- 19 Aralık 2022; 16:44:44 > -
Ben Rusların ve Rusyanın yanındayım.. iyi yapıyorlar.. Daha iyi vursunlar sesi buraya gelsin..
Oradakiler de aynen Ruslarin kekosu.. Bölücü faaliyetlerde bulunuyorlar.. Sen sınırında kürdistan istiyor musun? Adamlar da yakınlarında nato ülkesi istemiyor.. Ben Putinin yerinde olsaydım orayı haritadan silerdim.. Tamamen ele gecirip Rusları oturturdum oradakileri de sibiryaya sürerdim..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Warlord384 -- 19 Aralık 2022; 17:1:34 > -
Telefona o kadar para verir miyim? TOKİ'ye başvurdum kura çıkarsa evin taksitlerini öderim
-
hocam o telefon degil ibon.. ona sahip olan kral oluyor kizlar falan kendileri teklif ediyor ikimizden ucumuzden dordumuzden birini sec artik utangac olma diyor.. sahip olmayan varos oluyor..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Warlord384 -- 19 Aralık 2022; 20:20:7 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende 11 pro kullanıyorum bayağ memnunum, bu modeli almayı düşünüyorum.
-
Bir arkadaş bu telefona rakip ne Samsung ne iphone var yazmış. Elimdeki iPhone 6 yaşında hala tüm güncellemeleri alıyor ve hala canavar gibi hızlı ve stabil. Başka hangi marka 3 yoldan uzun güncelleme veriyor? Ben şimdi aynı fiyat olurlarsa neden ip13 yerine xiaomi13 tercih edeyim ki? Bu yüzden aynı fiyatta minimum 5-6 yıl kullanacağı ip13 seçiyor insanlar.
-
Zengin olan istedigini alıyor, fakir olan istemedigini bile alamıyor, bir garip dünya iste.
-
Sony'nin geçen sene yaptığı telefonu kopyalamış :D Hem de daha düşük çözünürlükle. Çin Malı Mark IV :d
-
ukrayna'da hedef alınan sivillerin suçu ne? ruslar bile bu savaşa karşı.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X