Şimdi Ara

ARK: Survival Evolved [ANA KONU] (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.967
Cevap
25
Favori
151.742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Medium ayarda sahilde dogdugun yerde 30 fps aliyordun.

Lowda iki uc kati oluyordu tabi v185 gelecek .

Benim soyledigim v180 di torrentten indirdigim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyunu oynayan usta oyunculardan hiç rehber yokmu acaba?

işte nasıl hayatta kalınır, nasıl hızlı level kasılır, hangi dinozorlara saldırmak hangilerinden uzak durmak lazım, ilaç bandaj gibi şeyler varmı vs vs bi rehber hazırlayan olsa çok büyük sevaba girer.
  • r0ket kullanıcısına yanıt
    Bende böyle birsey arıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar 120 saat oyunu oynamışlığım bulunuyor. 50 levelim oyun içi sorularınız varsa az cok yardımcı olmaya çalışırım
  • Haftalık bilgilendirme notlarında geçtiğine göre ağustos gibi kar ve yeni bitki türleri geliyormuş
  • kendi hostumda oynuyorum single, şöyle bir sorun var bütün dinolar hep 1 5 lv arası bütün haritayı gezdim 15 lv üstünde dino yok neden kaynaklanıyor hostu kurarken yaptığımız ayarlardan olabilirmi.
  • DHBSC55 kullanıcısına yanıt
    Hocam zorluk ayarlarını aşağı çektiniz galiba. Değiştirmesi kolay local play kısmına gelince sağ tarafta seçenekler var. Gece gündüz süresinden yeme içme ayarlarına kadar her türlü seçenek mevcut. Dilediğiniz gibi değişiklik yapabilirsiniz.
  • Arkadaşlar ben yere bıraktığım çantalarımı bulamıyorum. Ne oluyor onlara? Eğer vardı bi de metal felan vardı mesela.
  • uranus666 kullanıcısına yanıt
    evet zorluk seviyesi 0 da bunu yükseltmemmi gerekiyor. zaten ayarları hep yaptım ölümsüz gibi bişey oldum heltim gitmiyor acıkmıyorum susamıyorum lvl kasana kadar böyle dvm ed,cem ama yüksek level dino evcilleştirmek istiyorum lvlerinin yüksek olması için zorluk seviyesini normala getirmem yeterlimi.
  • DHBSC55 kullanıcısına yanıt
    Evet hocam onu 1 ya da 3 yap ona göre dinazorların seviyesi artar.

Bu arada gelecek yama notları açıklandı, önümüzdeki hafta nvidia kullanıcıları için sağlam bir performans yapması yoldaymış
  • uranus666 kullanıcısına yanıt
    en son 1 hocam 3 yok sona dayadım ve oldu 78 lv Rex yaklaım şuan evcilleştirmeye uğraşıyorum..oyun çok güzelde opt. 0 fullhd medium high arası gta 5 de 45 fps üstü alıyorum bu oyunda low da 30 fps alınta sürüyor
  • Merhaba,

Güzel bir Türk Serverinde oyun oynamaktayız.
    Korunaklı gibi görünen bir yarım adadayız ancak kurulduğumuz alanı koruyabilecek sayımız yok. Aradığımız oyuncu profesyonel falan olmak zorunda değil. Beraber gelişir, bildiklerimizi gösterir, sizden de bilmediklerinizi öğreniriz.
    (Oyunda biz de yeni sayılırız ama hemen hemen her şeyi kaptık.)

Aradığımız oyuncu kriteri ise;

*25 - 35 yaş arası oyuncu.
    *PVP odaklı olmayan. (Bulunduğumuz serverda da 2 - 3 gereksiz oyuncu olsa da genel de komşu mantığı var. Adminler çok iyi insanlar ve onlar da bizlerle birlikte oynayabiliyor veya ticaret yapabiliyor. Kısacası bize dokunmayana saldırmıyoruz)
    *Daha çok akşam saatlerinde aktif olabilen. ( Dediğim gibi saat 22:00 dan sonra aktif oynuyoruz ama arkadaşlarımızdan biri genelde sabaha kadar oyunda oluyor)

Katılmak isteyenler bana özelden ulaşabilir.
  • dinazorun üstündeyken haritaya nasıl yakından bakıyorum az önce yaptım ama şimdi olmuyor sinir oldum.
  • Survival oyunlar zombi istilalarından kurtulmuş sonunda. Eğer oynayacak arkadaş bulursam bende alacağım 50 tl steamde .
  • quote:

Orijinalden alıntı: DHBSC55

dinazorun üstündeyken haritaya nasıl yakından bakıyorum az önce yaptım ama şimdi olmuyor sinir oldum.

Mouse orta tuşuyla first persona geçeceksin hocam.Yakınlaşmıyor diye biliyorum daha fazla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C0D049777 -- 10 Temmuz 2015; 13:17:09 >
  • çözdüm hocam rex e binmeden önce haritayı açıyorsun yakınlaşıyorsun o şekilde biniyorsun ozman oluyor. map ı açmadan binersenolmuyor.
  • kanada da yeni bir tür dinozor fosili bulunmuş tanıdık geliyormu? :)
    http://www.ntv.com.tr/teknoloji/79-milyon-yillik-dinozor-fosili-bulundu,j-e1CXlpIkON98ySGfGNEw

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rzenma -- 11 Temmuz 2015; 0:17:08 >
  • Kötü bilgisayarlar için fps arttırma yöntemi bilen arkadaş var mı i5 2410 4 gbram 2 gb gt540m ekran kartı var
  • beyler istediğim server a ipye yani consoldan yazıp giremiyormuyuz. şuan unoffical serverlara giremiyorum :))))
  • oyunu henüz almadım indirim gelince alırız aceleye gerek yok o vakte kadar pişssin hem..

onu bunu geçtim ama oyunun yapımcıları gerçekten çok ciddiler..

Heleki o soundtrackleri müthiş harkülade
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.