Şimdi Ara

ARK: Survival Evolved [ANA KONU] (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.967
Cevap
25
Favori
151.785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyunda çok fazla bug var. 2.kez karakter yerin altına girdi suya düştü kaldım orda yukarı çıkamıyorm.üstümde bir dünya item var. öldürüp yeniden doğcam bide kasıcam hiç işim olmaz siliyorum oyunu.zevkli bir oyun ama bu tarz sorunlar yüzünden oynanmaz hale geliyor.
  • Server adı: Kaplan[10x]AllNewServer12.07

Yeni 10x TR serverımız açılmıştır. Geceler kısa, gündüzler uzun. Stamina, water, food tüketimi azaltılmıştır.
  • Ben oyunda herhangi bir optimizasyon sorunu yaşamadım. Epic moda attım öyle takılıyorum.

Henüz 15 saat filan oynadım. Offical PvE sunucularından birinde oynuyorum. Bir ara Unoffical Türk sunucularından birine girdim ama 2000 damage vuran elemanlar mı dersin Tanrılaşmış dragonlar mı dersin baktım orada emek harcamanın mantığı yok aynen oyunun kendi sunucularına geri döndüm.

19 Lvl oldum kendime yarı taş yarı tahta bir ev yaptım şimdi stok yapıyorum biraz daha base ile uğraştıktan sonra dinozor peşine düşmeyi planlıyorum.

Bildiğim kadarı ile oynadığım sunucuda hiç Türk yok.

Bence Offical bir sunucu secip Türkler olarak orada başlamamız lazım. Unoffical sunucular akıl karı değil oyunun kendi sunucuları daha güvenli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Treth

Ben oyunda herhangi bir optimizasyon sorunu yaşamadım. Epic moda attım öyle takılıyorum.

Henüz 15 saat filan oynadım. Offical PvE sunucularından birinde oynuyorum. Bir ara Unoffical Türk sunucularından birine girdim ama 2000 damage vuran elemanlar mı dersin Tanrılaşmış dragonlar mı dersin baktım orada emek harcamanın mantığı yok aynen oyunun kendi sunucularına geri döndüm.

19 Lvl oldum kendime yarı taş yarı tahta bir ev yaptım şimdi stok yapıyorum biraz daha base ile uğraştıktan sonra dinozor peşine düşmeyi planlıyorum.

Bence Offical bir sunucu secip Türkler olarak orada başlamamız lazım. Unoffical sunucular akıl karı değil oyunun kendi sunucuları daha güvenli.

Üstat optimizasyon sorunu nasıl yaşamadın? Ekran kartın ve işlemcin nedir?
    Bi de hangi servera bağlanıyorsun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realthing -- 12 Temmuz 2015; 20:37:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: realthing

quote:

Orijinalden alıntı: Treth

Ben oyunda herhangi bir optimizasyon sorunu yaşamadım. Epic moda attım öyle takılıyorum.

Üstat optimizasyon sorunu nasıl yaşamadın? Ekran kartın ve işlemcin nedir?
    Bi de hangi servera bağlanıyorsun?

Ekran kartım r9 290x

İşlemcim i7 980 black

işlemcim çok eski 1 nesildir kendileri

The EU PVE OFFİCAL Server 116

• Treth kullanıcısına yanıt
    Epicte kaç fps alıyorsunuz hocam?Gerçi performans updateleri yayınlandı oyun sürünmekten kurtuldu biraz ama epicte sorun yaşamamak içinde gtx 980 aşşağısı kurtarmaz diye düşünüyordum ben.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Docta

Epicte kaç fps alıyorsunuz hocam?Gerçi performans updateleri yayınlandı oyun sürünmekten kurtuldu biraz ama epicte sorun yaşamamak içinde gtx 980 aşşağısı kurtarmaz diye düşünüyordum ben.

Fps değerine açıp bakmak hiç aklıma gelmedi. Ama ben 35 fps altına düştüğü an hissediyorum demek ki en az 35 büyük ihtimalle 110 filandır ama açmadığım için en az 35 diyorum çünkü 35 üstünü gözle bakarak anlayamıyorum.

Daha önce arkadaşların etkinlik sırasında 2 - 10 fps durumuna düştükleri bir oyunda 70 80 arası değişen fps ile rahat rahat oynuyordum buradan bakarsak normal aslında.
    Hocam yanlışınız var sanki çünkü Gtx 980 de dahi epic ayarlarla 30-35 arası alınamıyor. Bir de oyun Nvidia kartlarda daha iyi performans veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uranus666 -- 12 Temmuz 2015; 22:13:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: uranus666

Hocam yanlışınız var sanki çünkü Gtx 980 de dahi epic ayarlarla 30-35 arası alınamıyor. Bir de oyun Nvidia kartlarda daha iyi performans veriyor.

Valla oyundan yarım saat önce çıktım beni rahatsız eden bir kasılma yada takılmaya şahit olmadım. İlk alacağım zaman çok söylediler alma optimizasyon sorunu var kasılır filan diye ama oynayınca epey şaşırdım.
    Hocam oyun düşük frame de dahi oldukça akıcı çalışıyor. Unreal 4 ün güzelliği sanırım Asıl fps artışı için Win10 u bekliyorum, dx12 ye direk geçeceklermiş ve bu da yazılıp çizilenler yalan değilse %40 lık bir performans artışı demek
  • pve serverinda oynuyorum. Oyundan nasil cikmamiz gerekiyor ? Direk ciktigimda bedenim oyunda kaliyor ve surekli ustumde ne varsa caliyorlar Her oyuna girisimde sifirdan baslamaktan SIKILDIM valla
  • Taştan ev yapana kadar öyle devam. Sonra kendine 1x1 taştan bi sığınak yaparsın içerde burakırsın.
  • Ya şu pve sunucularındaki evlerin üzerinde bulunan süreleri anlamadım ben. Bazı yapıların süreleri doluyor ve onları gidip yıkabiliyorum ama bazı yapılarda süre var müdahile edemiyorum. Bu süre neye göre belirleniyor ayrıca pve sunucularında dinozorlar oyunculara karşı agresif değil mi ?
  • grafikler niye bu kadar kötü? fps niye bu kadar düşük? millet bu oyunun nesini sevmiş?
  • Grafikler kötü mü Oyun henüz alfa aşamasında farkındaysan fps sorunu gün ve gün düzeliyor ve tamamen de düzelecektir.
  • beyler merhaba
    bende ürünü dün itibari ile aldım , hiiçbirşey bilmiyoruz tabi nasıl gelişebiliriz , karakterin tuvaleti geliyor ama yapmadığımız için bağırsaklar felan patladı :D yardımcı olunurusa sevirinim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: adilazimdegilx

Taştan ev yapana kadar öyle devam. Sonra kendine 1x1 taştan bi sığınak yaparsın içerde burakırsın.

Pve sunucunda oynuyorsa taşa gerek yok. En dandik evden yapsa bile yaratıklar onu görüp saldırmıyor.

Ben 20 lvl kasana kadar çalı çırpıdan ev yapıp onun içinde bıraktım karakteri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeshChill

grafikler niye bu kadar kötü? fps niye bu kadar düşük? millet bu oyunun nesini sevmiş?

Bir yanlış olmasın oyunun grafikleri gerçekten çok güzel çünkü.

Sadece carbonemys in kabuk kısmındaki dikenler pek gerçekçi olmamış o kadar geri kalanı gayet güzel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagataymy

Ya şu pve sunucularındaki evlerin üzerinde bulunan süreleri anlamadım ben. Bazı yapıların süreleri doluyor ve onları gidip yıkabiliyorum ama bazı yapılarda süre var müdahile edemiyorum. Bu süre neye göre belirleniyor ayrıca pve sunucularında dinozorlar oyunculara karşı agresif değil mi ?

Pve sunucularında evlere zarar veremezsin. Ama eğer o evi yada eşyayı koyan kişi 3 gün yada 4 gün tam emin değilim oyuna giriş yapmaz ise o süre 0'a düşer ve pve koruması kalkar.

O zaman E tuşunu basılı tutup demolish seçeneğini aktif hale getirebilirsin yani kendi evinin duvarıymış gibi yıkabilirsin.

Pve Koruması wild dinozorlar için geçerli değil. Eğer bir dinozora vurur da eve kaçarsan o dinozor senin evini yıkabilir haberin olsun.

Pve sunucularında bazı dinozorlar oyunculara karşı agresif iken bazıları değildir. Bazıları sadece saldırırsan sana saldırır Bazıları ise saldırsan bile sana saldırmaz kaçar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Treth -- 13 Temmuz 2015; 15:01:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Prometheus #

beyler merhaba
    bende ürünü dün itibari ile aldım , hiiçbirşey bilmiyoruz tabi nasıl gelişebiliriz , karakterin tuvaleti geliyor ama yapmadığımız için bağırsaklar felan patladı :D yardımcı olunurusa sevirinim.

Pve sunucunda karakterler tuvaleti gelince ortalık yere çat diye salıyor. Pvp de durum aynı mı bilmiyorum açıkçası. Eğer sol alt köşe de mide yada bağırsak resmine benzer bir şey görüyorsan bu acıktığın anlamına gelir. Oyunun çok cins bir açlık sistemi var yemek yetiştirmekten iş yapmaya vakit bulamıyorsun.

Karakter saldıktan sonra ortaya çıkan itemin açıklamasını okudum ilk satırda "Her canlı Sıçar" yazmışlar

Gelişme konusunda ben ilk önce çalıçırpıdan ev yaptım kendime içine ise 3 4 tane kasa koydum. Sonra Taş , Odun , Çalı , Fiber toplamaya başladım. Bayağı bu iş böyle gitti dinozor bulunca gücüm yetenleri öldürdüm et çıkardım filan.. yanlış hatırlamıyorsam 10 yada 11 lvl olduğumda tahta ev malzemeleri açıldı biriken malzemelerden ihtiyacım olsun olmasın tahta ev malzemeleri yapmaya başladım bu çok kısa sürede 15 lvl yaptı. ya 15 yada 16 lvl de taş duvar açıldı. Yine biriken malzemelerden gerekli gereksiz taş duvar yaptım ve 21 lvl oldum bu hepsi 16 17 saat filan sürdü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Treth -- 13 Temmuz 2015; 15:06:49 >

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.