Şimdi Ara

Arka Cam Sileceği Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, aracımı koyduğum yerin yanında bir duvar mevcut. Bu duvardan akıllı bir kedi aşağıya inmek için önce benim arabaya atlıyor oradan arka camdan süzülerek sileceğe iniyor oradanda aşağıya iniyor. Bu süreçte olan benim arka cam sileceğine oldu :) Silecek çalışıyor herhangi bir sorunu yok ancak görselde gördüğünüz gibi aşağı indi. Elimle yukarı doğru kaldırayım dedim ancak dişli sistem var sanırım kalkmıyor. En azından camda dursun diye sileceği çalıştırıp hemen kontak kapattım ama gene de son konumunu geçiyor. Bu benim ilk aracım, çok sanayi bilgim yok. Gittiğimde öpsünler de istemiyorum. Bu tamir edilir mi ? Sanayide nerelere gitmek gerekiyor ? Daha önce benzer bir şey yaşayıp fiyat bilgisi olan var mı ve son olarak Ankara ilinde tavsiye edebilecek yer bilen var mıdır?

Arka Cam Sileceği Sorunu

• Senin iş kolay da, böyle kalması komik duruyor.

Önce sileceği ortadan tutup yukarı kaldır sona kadar, sonra bağlı olduğu mile w40 varsa sık, yumuşasın, sonra tatlı tatlı kanırtarak kendine çek ve çıkar. Kanırtmadan civata tutmuyordur ama yine de kontrol et.

Çıkınca pozisyonunu ayarlayıp yerine ittir, cama hizala, kolay gelsin.
  • Senin iş kolay da, böyle kalması komik duruyor.

Önce sileceği ortadan tutup yukarı kaldır sona kadar, sonra bağlı olduğu mile w40 varsa sık, yumuşasın, sonra tatlı tatlı kanırtarak kendine çek ve çıkar. Kanırtmadan civata tutmuyordur ama yine de kontrol et.

Çıkınca pozisyonunu ayarlayıp yerine ittir, cama hizala, kolay gelsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim hocam ayarladım dediğiniz gibi çözüldü sıkıntı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arka Cam Resistans Sorunu
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.