Şimdi Ara

Arka camda güneş enerjisinden faydalanmak (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
332
Cevap
36
Favori
16.779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Wolfen1976

Belki etilerde programı vardır malum saat olarak yeni baslar zaten

Etiler de programları mı var hocam gerçekten?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aknasmub kullanıcısına yanıt
    Yine İsmail Türüt'ün o meşhur lafı geldi aklıma ama neyse bizde gümbürtüye gitmeyelim arada
  • quote:

Yine İsmail Türüt'ün o meşhur lafı geldi aklıma ama neyse bizde gümbürtüye gitmeyelim arada

Aman hocam dikkat

Belediye aracı buralardadır daha

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aknasmub kullanıcısına yanıt
    doğru hava baya soğuk tazzikli su hic cekilmez valla
  • quote:

Orijinalden alıntı: aknasmub

Alemsiniz Fatih bey.

Nasıl da dikkatlisiniz

Bu sene değiştirmeyi düşünmüyorum.

Siz de hondayı satıp vw e geçmişsiniz sanırım. Yanlış mıyım?

Belediye uğramış sanırım buralara undefined

Yoo.

Benim araba satmak gibi bir felsefem yok.

Satmadan araç alıyorum.

VW'im de yok. Sevmem Volkswagen'i. Kullananı da sevmem.

Amblemini seviyorum sadece.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• well it seems to me like street fighter2 game ;

the referee says : round 2 fight

then in first 2 minutes Sagat knock out

• pardons 2 kere çıkmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wolfen1976 -- 28 Aralık 2015; 17:04:59 >
  • Selam,

Hatırladığım kadarıyla Mini 0801'de pil değişimi yapmıştınız. Kullandığınız pilden memnun kaldınız mı? Uzun süreli kullanım sonucu oluşan görüşünüz nedir? Eğer almaya değer ise link paylaşabilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cem_ari

Selam,

Hatırladığım kadarıyla Mini 0801'de pil değişimi yapmıştınız. Kullandığınız pilden memnun kaldınız mı? Uzun süreli kullanım sonucu oluşan görüşünüz nedir? Eğer almaya değer ise link paylaşabilir misiniz?

Benim pil de daha şişmedi ama açıkçası o konuda tereddütlüyüm.
    Hanımın araca A118 aldım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Az önce showtvde bir haber çıktı. Oto hızsızının aracın teybini çalarken araç içi kamerasına yakalanmış. Evet yakalanmış hem kameraya hemde polise. Gerçekten aptal bir hırsızmış. Araç sahibi herhalde polise rica etsem şu hırsızı yakalar mısınız demiştir. Demek ki bu arkadaşın kamerası iki taraflı. Hem yolu hemde şoför kısmını kaydediyor ve sürekli kayıt. Takdir ettim.
  • Mini 080x kameraları artık kullanmıyorum. Uzun süreli kullanımda bozuluyorlar. Onun yerine GS900 kamerayı kullanıyorum.

Mini 080x kamerayı E-Prance firmasına (Çin) tamir için gönderdim. Orada belki pil değişimi yaptılar. Bana yapılan
    işlemlerin detaylarını bildirmediler.

Mini 080x kamera için degil, GS900 kamera için Aliexpress.com sitesinde pil alışverişi yaptım:

http://tr.aliexpress.com/item/Professional-Supply-3-7V-lithium-battery-Bluetooth-stereo-battery-capacity-600mA-lithium-polymer-battery-752535/2049983555.html

Bu pil belki voltaj/kapasite olarak (3.7 Volt/600 mA) uygun ama ebat olarak büyük gelebilir Mini 080x kamera için.

GS900 kamera için de aşağıda ürün bilgisi mevcut:

http://tr.aliexpress.com/item/Supper-night-vision-driving-recorder-digital-video-with-GPS/885593171.html

@cem_ari

• quote:

Az önce showtvde bir haber çıktı. Oto hızsızının aracın teybini çalarken araç içi kamerasına yakalanmış. Evet yakalanmış hem kameraya hemde polise. Gerçekten aptal bir hırsızmış. Araç sahibi herhalde polise rica etsem şu hırsızı yakalar mısınız demiştir. Demek ki bu arkadaşın kamerası iki taraflı. Hem yolu hemde şoför kısmını kaydediyor ve sürekli kayıt. Takdir ettim.

Haber için (3 dk. 17 sn.):

http://st1.tvarsivi.com/part/SHOWTV/2016-01-17/SHOWTV_2016-01-17_19-25-00_1453055543_M4SS7.mp4

Sistemin teknik detayı da bahsedilseydi keşke.

• sk67a S kullanıcısına yanıt
    Abi büyük ihtimalle çift kameralıydi araç videoyu açamadım ama aklıma ilk gelen bu oldu
  • quote:

Abi büyük ihtimalle çift kameralıydi araç videoyu açamadım ama aklıma ilk gelen bu oldu

Ben de öyle tahmin ediyorum. Hırsızı iş üzerindeyken kaydetmiş.
  • Kaza kayıt kameram daha önce gelmisti bu konu sayesinde kolayca montajladım normalde hiç elimden gelmez bu tür işler zor gelirdi hep
    Akünün voltajını ölçen ufak cihazda bugün geldi bayadır bekliyordum kaybolmamis meğerse.
    Şimdi bu ikisininde aynı anda çalışmasını sağlayacak olan 12V klonyacıda eğer kaybolmadı ise 1 hafta icinde gelirse hepsi aynı anda çalışacak

Konu sahibine ve emeği geçen tüm forum arkadaşlarıma teşekkürü bir borç bilirim. Sağolun arkadaşlar

• İyi günlerde kullan. Umarım kameraya gerçekten ihtiyaç duyuracak kaza veya vandalizm gibi bir durum yaşamazsın.

@Wolfen1976
    Tşkler Abi, Allah cümlemizi kazalardan ve vandalizmden korusun ortam kötü malum.
  • Amin.
    Hocam bu ürün iş görürmü ?

http://www.gearbest.com/outdoor-lights/pp_246255.html

Yani fiyat performans anlamında
  • torku42 Yüzbaşı 46 dk. önce Verdiğiniz siparişlerin linkini paylaşabilir misiniz?

Tabiki toplam 3 ürün siparis vermistim 2si ulasti ama 3lü 12v coklayıcı gelmeyince onuda gitti gidiyordan siparis ettim yarına bana ulasir diye umuyorum.

1 item sold by globalsucceed01 : Bu satici güvenilir ve hizli kamera 18 günde ulasti bana.
    Night Vision GPS 1080P GS900 Car Camcorder DVR Road Dash Video Camera Ambarella

1 item sold by finetech007 : Bu saticida güvenilir fakat 35 günde ulasti bana cunku ilk kargosu kaybolmustu.
    3 in 1 12V 24V Car Interior Thermomenter Temp USB Charger Voltage Gauge Meter FT

1 item sold by cakeidea : Bu satici saglam ayak degil 2 kez gönderdim dedi gelen paket olmadi. Bende gitti gidiyordan aynı ürünü buldum siparis verdim paketi bekliyorum yarina gelir sanirim.
    DC 12V-24V Tripler 1 to 3 Car Cigarette Lighter Socket Splitter + 1 USB Port CI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wolfen1976 -- 28 Mart 2016; 15:17:16 >

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.