Başlıkda da bahsettiğim gibi Arka koltukta 3 kişi rahat oturabilinir araç tavsiyesi istiyorum tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Butce ne diger kriterle ne...
Bmw x6, land rover, mercedes gla seç beğen al
Limit ne?
quote:
Orijinalden alıntı: Osurtan Boğa
Bmw x6, land rover, mercedes gla seç beğen al
Bakınız profilim Sağda solda iki çocuk koltuğu takılı iken bile gerine gerine oturuluyor. Vergisi ve yakıt tüketimi evet çok, ama konfor ve performansı görünce inanın hiç umursamıyorsunuz.
quote:
Orijinalden alıntı: Forever1907
Bakınız profilim Sağda solda iki çocuk koltuğu takılı iken bile gerine gerine oturuluyor. Vergisi ve yakıt tüketimi evet çok, ama konfor ve performansı görünce inanın hiç umursamıyorsunuz.
araç ne? biraz daha bilgi verirseniz?
airfieldA
kullanıcısına yanıt
Ford S-Max, nasıl bir bilgi istiyorsunuz?
quote:
2 bebek Koltuğu ile kullanımı, yakıtı, piyasası, performansı, tşkler
quote:
Orijinalden alıntı: airfield
quote:
2 bebek Koltuğu ile kullanımı, yakıtı, piyasası, performansı, tşkler
Alıntıları Göster
d segmenti (passat, mondeo, c5 veya avensis gibi) araçlarla arka koltukta 3 kişi uzun yolda rahatlıkla seyahat edebilir. c segment biraz daha sıkıntılı olur
Arka koltukta 3 kişi rahat oturmasinin tek yolu şaft tünelinin olmamasidir.Tam bilmiyorum hangi modellerde var-yok ama en önemli kıstas bence. En az c sınıfi olacak bir de,çünkü omuz ve başlari da kurtarmak lazım.
2005 megane 2
Corolla bu konuda memnun eder.şaft tüneli çıkıntısı yok ve diz mesafesi segmentinde Octavia ile birlikte zirveye oynar.
Accord
quote:
Orijinalden alıntı: mightywolf35
Corolla bu konuda memnun eder.şaft tüneli çıkıntısı yok ve diz mesafesi segmentinde Octavia ile birlikte zirveye oynar.
orta şaftı olmayan civic olabilir mesela
quote:
Orijinalden alıntı: rbcntechnic
orta şaftı olmayan civic olabilir mesela
Alıntıları Göster
mondeo ve focus bayağı rahattı o konuda
quote:
Orijinalden alıntı: serseri006
mondeo ve focus bayağı rahattı o konuda
Alıntıları Göster
Kesinlikle Linea değil. Boyum 1.76 kafam tavanı yüzünden yamuk gittim.
MPV sınıfı araçlar uygundur sizin için.
quote:
benimde en beğendiğim araç s max ama 1.6 dizel otomatik yok ne yazıkki binemiyoruz... 2.0 motor yüksek vergi yakıt ve bakım ne yazıkki..
onun yerine alternatif c4 picasso kullanıyorum 2 çocuk koltuğu ve geriye kalan 1 kişi için fazlasıyla alan... tek artısı 1.6 dizel otomatik oluşu...