Bildirim
arka planda çalısan uygulamalrı kapatan program ?
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
sbsetting ile arkada çalışan programları görebilir kapatabilirsin. CYDİA da ara var -
sbsetting yazıyor her tarafta ben geçen gün cydiadan bu programı indirdim telefona yeni hiç bir bölüm eklenmedi.düzgün çalışan versiyonunu hangi sourcedan tam olarak ismini yazarmısınız? -
quote:
Orijinalden alıntı: realbrutal
sbsetting yazıyor her tarafta ben geçen gün cydiadan bu programı indirdim telefona yeni hiç bir bölüm eklenmedi.düzgün çalışan versiyonunu hangi sourcedan tam olarak ismini yazarmısınız?
Statusbar'da yani saat, pil göstergesinin falan buluduğu kısımda parmağını kaydırırsan sbsettings menüsü çıkar.
@Exclusive1905
Operator ismini değiştirmek için cydia'dan makeitmine'ı yüklemesilin. -
quote:
Orijinalden alıntı: sylargray
quote:
Orijinalden alıntı: realbrutal
sbsetting yazıyor her tarafta ben geçen gün cydiadan bu programı indirdim telefona yeni hiç bir bölüm eklenmedi.düzgün çalışan versiyonunu hangi sourcedan tam olarak ismini yazarmısınız?
Statusbar'da yani saat, pil göstergesinin falan buluduğu kısımda parmağını kaydırırsan sbsettings menüsü çıkar.
@Exclusive1905
Operator ismini değiştirmek için cydia'dan makeitmine'ı yüklemesilin.
katılıyorum :D
saatin olduğu yere parmağını sürt -
tşkler arkdşlar halletim :) -
quote:
Orijinalden alıntı: sylargray
çok sağolasın ya.valla her geçen gün yeni bir şey öğreniyorum.süper oldu bunu öğrendiğim.teşekkür ederim -
Size son bir soru sormam lazım.sbsettingi yükledim.artık nereden acilacaginida biliyorum.orjinalinde gelen bazı ayarlar var.yani toogledabutun ayarlar çıkmıyor.Sbsettingin ayarlarına tiklayip Edge'yi konum servisI'ni tooglea koyması için on konumuma getiriyorum.ama ben çıkınca eski haline donüyor.surumle ilgili bir sıkıntı mı var acaba ne dersiniz?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X