Geçen gün izledim dizinin bir bölümünü. Ne kadar basit bir dizi bu ya. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Geçen gün izledim dizinin bir bölümünü. Ne kadar basit bir dizi bu ya. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ne yapcan? Begenmedisen izleme sanane. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Servetpanpa37 -- 12 Mayıs 2024; 9:44:40 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Arka Sokaklar dizisini eleştirmekte entellektüellik sayılıyor son zamanlarda. Bir sürü aşk-aldatma temalı saçma sapan diziler var. Polis temalı kaç dizi var. Açın çerezlik niyetine seyredin. |
muhtemelen bir sanane de bana gelicek ama profil resmin de ilginçmiş < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aahastra -- 14 Mayıs 2024; 20:19:33 > |
sene 2010 üniversitedeyim bir arkadaş grubu her hafta kaçırmadan izlerdi. hala görüşürüm onlarla adamlar 14-15 sene geçmiş hala izliyorlar. bizim göremediğimiz bir şey var sanırım. izlemedim ama efsane olmuştur şimdiden. sanırım herkes ölünce final yapacaklar yoksa duracakları yok. |
geçen tiktokta denk geldi bir sahne koskoca karahanlı konuşamıyor sesi çıkmıyor neden eziyet ediyorlar adama |