Şimdi Ara

Arkada Çalışan Bu program nedir virus mudur??? YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, Fifa 2013 indirdim ve yükleyince bir anda resimde görülen programın çalıştığını gördüm. Fifa yı sildim halen arkada çalışmakta virüs müdür nedir yardımcı olabilirmisiniz?,

Image Name: msvyzukzy.exe
    Description: calmera me'rite ' rent sonneras

Description'da gördüğünüz gibi hic bir alakası olmayan bir program çalışıyor. yardımmmm

• quote:

Orijinalden alıntı: asl2302

Merhaba, Fifa 2013 indirdim ve yükleyince bir anda resimde görülen programın çalıştığını gördüm. Fifa yı sildim halen arkada çalışmakta virüs müdür nedir yardımcı olabilirmisiniz?,

Image Name: msvyzukzy.exe
    Description: calmera me'rite ' rent sonneras

Description'da gördüğünüz gibi hic bir alakası olmayan bir program çalışıyor. yardımmmm

Aynı konuyu defalarca açmak sorunuza yanıt almanızı kolaylaştırmaz aksine antipatik oluyosunuz kaldı ki forum kuralları gereğide bu yasaktır
  • konu açmaya çalışırken hata veriyordu bir türlü açamadığıımı sandım meğerse açmış bilerek yapmadım pardon.
  • görev yöneticisinde programın karşısında system mi yoksa kullaanıcı adın mı yazıyo, bir de programın bulunduğu klasöre bakıp yazar mısın...
  • Programın karşısında Kullanıcı adım yazıyor. Program bulunamıyor ondan bir klasor ismi veremiyorum. svchost.exe nin Cpu su 90 lara kadar çıkıyor. Bir de durduk yere explorer açılıyor kafasına göre bir site açıyor. Sorun nedir acaba
  • Msconfig ile başlangıçta açılıyor mu kontrol etmek lazım , eğer başlangıçta açılıyorsa virüs olabilir . Nette araştırdım bu exe adına bir kayıt tutulmamış, harf hatası yapmış olabilir misiniz ? Birde resim görüntülenemiyor.
  • dediğiniz gibi msconfig den baktım başlangıçta açılmıyor. ama bilgisayarı açınca geliyor çünkü bilgisayarı açar açmaz task manager dan kapatıyorum programı ama yine interneti açtım mı internet explorer kendi kendine açılıyor.

harf hatası yok ne yazıkki :( ben de google dan araştırdım ilk, bulunmayınca buraya yazıyım dedim. resmi yükleyemedim sitede sorun var. cevapları atarken de hata veriyor ama mesajlar gidiyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu program nasıl?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam iyi geceler ,

Eğer programı bir şekilde kaldıramıyorsanız . Sistemi geri yüklemeyi dener misiniz ? Genel de iyi huylu yazılımlar kaldırılabilir türdedir , mutlaka bir uninstall seçeneği olmalıdır. Bunu biraz araştırın , program ekle kaldır ile bakınız. Yoksa sisteminizi bir kaç gün geriye yükleyiniz.
  • İyi geceler,

Programı ne yazıkki bilgisayarımda bulamıyorum o yüzden silemiyroum. Sistemi bir kaç gün geriye nasıl yükleyebilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: asl2302

İyi geceler,

Programı ne yazıkki bilgisayarımda bulamıyorum o yüzden silemiyroum. Sistemi bir kaç gün geriye nasıl yükleyebilirim?

işletim sistemin nedir..?
  • vista
  • svchost.exe nin cpu sunun 90 lardan düşmesini hallettim. Appdata/roaming klasorunde svchost iiçeren dosyalar vardı onları sildim düzeldi gibi. ancak diğer program hala çalışmaya devam ediyor. şifrelerimi filan alabilirler diye bilgisayarı kullanmaya çekiniyorum. sistemi geri yüklemeyi deniyim dedim sadece 2 gün önceye alabiliyorum ama o süre yeterli değil. 3-4 gün olsa iyidi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.