Şimdi Ara

ARkadaºlar l2 Ex Gidiyo galiba!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya arkadaºlar bu serverda hiç böyle seyler olmazdı kaç gündür oyuna girilmiyo ve girincede aºırı lagg var bizi oyundan koparmaya çalıºıyolar galiba sonrada server disable zaten sitede tarihler var kıllanmaya baºladım!!!!

• ya bugun sabah tan beri giremedim daha titan ve kastiyene sitede karşılarında bugunun tarihi var ve offline diyoki update ediliyo ilk defa bu kadar uzun sürdü nedir bu ya acc lar tehlikedemi yoksa
  • ömeeeeeerrrrrrrrrrr bana ulaş
  • arkadaşlar forum adı altında chat yapmayın gidin msnde konuşun
  • Upgrade ediyorlar niye korktun anlamadim
  • biliyorum ama siteyle birlikte acc larda upgrade edilirse ne olcak :)))))
  • Duyduğuma göre server pcsi değişiyormuş budan olabilir:D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bilmiyorum dediginde olabilir bize zararı olmasında ne olursa olsun
  • beyler extreme de oynamıyorum ama acc larınız silinebilir(donate yapmamışsanız)
    adamlar donate yapmayanlari pek iplemiyolar genelde(extreme için konuşmuyorum dier serverlarda genelde boyle)ama donater ları baş tacı yapıyolar adam diyo bn sole bole donate yaptım çat adamın acc tunu geri weriyolarinşallah gitmez acc larınız
  • valla heee:D yaw aslinda bulucan parayi alican 25 i bakican o mor mor dalgana
    ya donate nasil ve nerden yapiliyo bilen varmi ve güvenlimi acaba
  • yawww şimdi daha da moralim bozul du ne olur geri gel TİTANNNNN!!!!!
  • extremin bi yere gittiği yok dostum ;)
    sadece update yapılıyo sitede söölendiği gibi.
    hiç korkma.bizim acc ler giderse donatorların ne kıymeti kalır ki? :D:D
    herkes +25 bow lar itemler falan.....acc ler e bişicik olmaz ;)
  • isallah kardes ne diyim
  • arkadaşlar donate nedir bilgilendirirseniz sevinirim...!!!
  • oyunda kasarak yada kendi başına yapamayacağın...kısacası aşmış itemleri gerçek para ile satın almak..
    mesela shiningbow +25.....shiningbow a +25 basmak imkansız...ama sitede donate bölümünde bilmem kaç dolara satılıyo...parayı yatırıyosun char.ına veriyolar item..işte böle bişi..
  • eger almak isterseninwww.l2extreme.com'agirin alin +25ler yanlis hatirlamiyosam 20 doalr civarinda
    whyrm almak istiosaniz 80 dolar strider 30 dolar :p

• server 1 gun kapali durdumu ne hale geliyorsunuz be sitesine girin okuyun ara sira gecen hafta serverlarin bakima alinacagi yaziyordu sitede ara sira bakin isterseniz bilmeyenler icinwww.l2extreme.com
  • biliozda kardes bi adam en az 13 saat o oyunun basind kalinca bole oluyo napalim
  • bunyeniz yayifsa oynamayin boyle oyunlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: hirsiz

eger almak isterseninwww.l2extreme.com'agirin alin +25ler yanlis hatirlamiyosam 20 doalr civarinda
    whyrm almak istiosaniz 80 dolar strider 30 dolar :p

nerde +25 20 dolara hemen 10 tane alayim s grade silah 15 dir her enchant 3 dolardir yani +25 bir s grade silah90$ dir sen yanlis hatirliyorsun

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.