ya arkadaºlar bu serverda hiç böyle seyler olmazdı kaç gündür oyuna girilmiyo ve girincede aºırı lagg var bizi oyundan koparmaya çalıºıyolar galiba sonrada server disable zaten sitede tarihler var kıllanmaya baºladım!!!!
ya bugun sabah tan beri giremedim daha titan ve kastiyene sitede karşılarında bugunun tarihi var ve offline diyoki update ediliyo ilk defa bu kadar uzun sürdü nedir bu ya acc lar tehlikedemi yoksa
quote:
Orijinalden alıntı: arjix
ya bugun sabah tan beri giremedim daha titan ve kastiyene sitede karşılarında bugunun tarihi var ve offline diyoki update ediliyo ilk defa bu kadar uzun sürdü nedir bu ya acc lar tehlikedemi yoksa
ömeeeeeerrrrrrrrrrr bana ulaş
quote:
Orijinalden alıntı: erdenay
ömeeeeeerrrrrrrrrrr bana ulaş
Alıntıları Göster
arkadaşlar forum adı altında chat yapmayın gidin msnde konuşun
quote:
arkadaşlar forum adı altında chat yapmayın gidin msnde konuşun
Alıntıları Göster
Upgrade ediyorlar niye korktun anlamadim
quote:
Orijinalden alıntı: Psychonauts
Upgrade ediyorlar niye korktun anlamadim
Alıntıları Göster
biliyorum ama siteyle birlikte acc larda upgrade edilirse ne olcak :)))))
quote:
biliyorum ama siteyle birlikte acc larda upgrade edilirse ne olcak :)))))
Alıntıları Göster
Duyduğuma göre server pcsi değişiyormuş budan olabilir:D
quote:
Orijinalden alıntı: ArchEnemy
Duyduğuma göre server pcsi değişiyormuş budan olabilir:D
Alıntıları Göster
bilmiyorum dediginde olabilir bize zararı olmasında ne olursa olsun
quote:
bilmiyorum dediginde olabilir bize zararı olmasında ne olursa olsun
Alıntıları Göster
beyler extreme de oynamıyorum ama acc larınız silinebilir(donate yapmamışsanız) adamlar donate yapmayanlari pek iplemiyolar genelde(extreme için konuşmuyorum dier serverlarda genelde boyle)ama donater ları baş tacı yapıyolar adam diyo bn sole bole donate yaptım çat adamın acc tunu geri weriyolarinşallah gitmez acc larınız
quote:
Orijinalden alıntı: Leipold
beyler extreme de oynamıyorum ama acc larınız silinebilir(donate yapmamışsanız) adamlar donate yapmayanlari pek iplemiyolar genelde(extreme için konuşmuyorum dier serverlarda genelde boyle)ama donater ları baş tacı yapıyolar adam diyo bn sole bole donate yaptım çat adamın acc tunu geri weriyolarinşallah gitmez acc larınız
Alıntıları Göster
valla heee:D yaw aslinda bulucan parayi alican 25 i bakican o mor mor dalgana ya donate nasil ve nerden yapiliyo bilen varmi ve güvenlimi acaba
quote:
Orijinalden alıntı: Leipold
Alıntıları Göster
yawww şimdi daha da moralim bozul du ne olur geri gel TİTANNNNN!!!!!
quote:
yawww şimdi daha da moralim bozul du ne olur geri gel TİTANNNNN!!!!!
Alıntıları Göster
extremin bi yere gittiği yok dostum ;) sadece update yapılıyo sitede söölendiği gibi. hiç korkma.bizim acc ler giderse donatorların ne kıymeti kalır ki? :D:D herkes +25 bow lar itemler falan.....acc ler e bişicik olmaz ;)
quote:
Orijinalden alıntı: jacalx
extremin bi yere gittiği yok dostum ;) sadece update yapılıyo sitede söölendiği gibi. hiç korkma.bizim acc ler giderse donatorların ne kıymeti kalır ki? :D:D herkes +25 bow lar itemler falan.....acc ler e bişicik olmaz ;)
oyunda kasarak yada kendi başına yapamayacağın...kısacası aşmış itemleri gerçek para ile satın almak.. mesela shiningbow +25.....shiningbow a +25 basmak imkansız...ama sitede donate bölümünde bilmem kaç dolara satılıyo...parayı yatırıyosun char.ına veriyolar item..işte böle bişi..
quote:
Orijinalden alıntı: jacalx
oyunda kasarak yada kendi başına yapamayacağın...kısacası aşmış itemleri gerçek para ile satın almak.. mesela shiningbow +25.....shiningbow a +25 basmak imkansız...ama sitede donate bölümünde bilmem kaç dolara satılıyo...parayı yatırıyosun char.ına veriyolar item..işte böle bişi..
Alıntıları Göster
eger almak isterseninwww.l2extreme.com'agirin alin +25ler yanlis hatirlamiyosam 20 doalr civarinda whyrm almak istiosaniz 80 dolar strider 30 dolar :p
quote:
Orijinalden alıntı: HandsomeGay
eger almak isterseninwww.l2extreme.com'agirin alin +25ler yanlis hatirlamiyosam 20 doalr civarinda whyrm almak istiosaniz 80 dolar strider 30 dolar :p
Alıntıları Göster
server 1 gun kapali durdumu ne hale geliyorsunuz be sitesine girin okuyun ara sira gecen hafta serverlarin bakima alinacagi yaziyordu sitede ara sira bakin isterseniz bilmeyenler icinwww.l2extreme.com
quote:
Orijinalden alıntı: imperial crusader
server 1 gun kapali durdumu ne hale geliyorsunuz be sitesine girin okuyun ara sira gecen hafta serverlarin bakima alinacagi yaziyordu sitede ara sira bakin isterseniz bilmeyenler icinwww.l2extreme.com
Alıntıları Göster
biliozda kardes bi adam en az 13 saat o oyunun basind kalinca bole oluyo napalim
quote:
biliozda kardes bi adam en az 13 saat o oyunun basind kalinca bole oluyo napalim
Alıntıları Göster
bunyeniz yayifsa oynamayin boyle oyunlar
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: hirsiz
nerde +25 20 dolara hemen 10 tane alayim s grade silah 15 dir her enchant 3 dolardir yani +25 bir s grade silah90$ dir sen yanlis hatirliyorsun