Şimdi Ara

Arkadaaşlar sony vaio alacağım bir sorum var?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben sony vaio almayı düşünüyorum. Fakat duyduğum birşey beni düşündürüyor. Vaio bilgisayarlar korsan yazılım veya internetten indirme program oyun vs. çalıştırmıyormuş. Yani ben oyunlar ve programlar için milyonlar mı ödeyeceğim Vaio alırsam. Bu konuda bilgisi olanlar yazarsa sevinirim...

• Sony alıpta fazladan milyonlar neden veriyosun ki..?
  • Aynı işi yapacak laptop larda var
  • Aynı performansda olan bi laptopu 150-200$ daha ucuza alabilirisn.!
  • quote:

Orjinalden alıntı: night_walker_18

Ben sony vaio almayı düşünüyorum. Fakat duyduğum birşey beni düşündürüyor. Vaio bilgisayarlar korsan yazılım veya internetten indirme program oyun vs. çalıştırmıyormuş. Yani ben oyunlar ve programlar için milyonlar mı ödeyeceğim Vaio alırsam. Bu konuda bilgisi olanlar yazarsa sevinirim...

bence öyle saçma bi şey yoktur olsa bile bunu içinde yüklü bi yazılım yapıodur ne biliyim format atıp normal windows yüklersin geçer elbet
  • Alacağın Sony laptop'un proğram yükleme açısından diğer notebooklardan hiçbir farkı yoktur.. Kim söylemişse iyi sallamış.. Bende kullanıyorum VAIO.. Öyle birşey yok yani..

"Neden Vaio'ya fazladan para vereceksin ?" diye yorum yapan arkadaşların da fikrine saygı duyarım ama hiç Vaio kullanmadıklarına da eminim.. Eğer kullansalardı bilirlerdi neden fazladan birkaç yüz dolara değdiğini...
  • Yok öyle birşey,

Arkadaşımda Vaio var. Korsan NFS Undeground'u canavar gibi çalıştırıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Reason adlı arkadaşa katılıyorum. Vaio kullanmayan onun farkını anlayamaz. Ben kullandığım için ondan başka birşey almam bundan sonra. Aslında sadece Vaio bilgisayar değil. Sony artık tartışmasız 1 numara oldu. Her ürünü ayrı bir kalite.
  • Peki ne gibi farklar var bize de açıklar mısınız?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.