Şimdi Ara

Arkadan Elektrikli Motosiklet Çarptı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün akşam ilerlerken önümde çukur var diye ani frene basıp durdum arkamdan motosiklet çarptı olayın şokuyla indim ve çocuğun durumuna baktım. Allahtan bir şeyi yoktu. Sonra Motorunda 150-200 tl'lik masraf olunca suç bende zannedip ödedeim çocuklarda ehliyette yok suçta onlarınmış yeni öğrendim. Şimdi ben verdiğim parayı nasıl alabilirim şahıslardan vermek istemezler! Bu arada ehliyetim 4 aylık ilk kazam

• Geçmiş olsun hocam Allah daha büyük kaza bela vermesin. İlk kazanızsa normal. Ama klişe bir söz vardır ya, arkadan vuran suçludur diye. Ben olsam yapıştırırdım iki tane çocuğa, değil para vermek. Allah bilir yerler o parayı değil motoru yaptırmak. Geçmiş olsun tekrardan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vay be adam bu saflıkla Türkiye de yıllarca yaşayabilmiş bide üstüne araba bile almış. Valla helal olsun kardeş.
    (Saflık derken kötü anlamda değil, temizlik iyilik anlamında kullandım)
  • Şu arkadan çarpan her zaman suçludur lafını kim ortaya attıysa herkes inanıyor buna. Arkadan çarpan her zaman hatalı değildir arkadaşlar.

Anlattığınız olayda motorlunun suçu takip mesafesini korumaması
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quintana!

Şu arkadan çarpan her zaman suçludur lafını kim ortaya attıysa herkes inanıyor buna. Arkadan çarpan her zaman hatalı değildir arkadaşlar.

Anlattığınız olayda motorlunun suçu takip mesafesini korumaması

Işte araç kamerası çok önemli bu noktada. Ben ışıkta geri vitese takar geri geri sana çarparım tutanağa arkadan vurdu diye işleriz tüm masrafı senden alır kasko. Muhtemelen bu durumda kavga çıkar tutanak polisle tutulur ama her türlü arkadan vurana suç verilir ispat edemezsin.

Takip mesafesini korumak, arkadan vurmak bence aynı şey. Arkadan vuruyorsan takip mesafesini uygulamıyorsun demek bu da direkt arkadan vuranı kusurlu kılar.

Araç kamerasi çok önemli hocam ben hem bu tür durumlar için hem de yola atlayan çocuklar için en kisa zamanda bir tane alacağım. Daha geçen hafta aracın biri ışıklarda biraz ileride durdu yayalara yol vereceğim diye geri geri giderken motora vurdu. Kamera olmasa suçlu motorcu sayılır.

• ilk defa yasadiginizdan şok olmussunuz sanirim parayi vermezler buyuk ihtimal fakat uzerine giderseniz verirler munkunse bi kac kisi gidin burda size saf diyenler onlar sizin durumunuzda olsa belki daha abartisini yapacaklardi kendinizide uzmeyin

• Geçenlerde ben de motorla çarptım arkadan bir araca. Nasıl oldu anlamadım 90 - 100 le giderken trafik bir anda durdu. Ben zaten emniyet şeridindeydim, önüm açıktı ama öndeki araba çarpmamak için emniyet şeridine dalınca duramadan arkadan çarptım.

Benim çarptığım kişi de kendini suçlu hissetti, yardımcı olmak istedi ama ben kabul etmedim tabii ki. Boşver motoru sen iyisin değil mi, hastaneye gidelim mi diye 2-3 kere sordu. Bunlar daha önemliydi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Elektrikli motosiklet tavsiyeniz
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.