Şimdi Ara

Arkadaş Crosbow-Cleric Açacak Ama...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar build karşılaştırması istiyorum rouge bence biraz kötü kaldı gibi diğer charlara göre onun için karşılaştırma yapacam hangisi iyiyse yazarsanız sevinirim.

rouge(crossbow)+cleric----warior+cleric

rouge(crossbow)+cleric----warior+warlock

rouge(crossbow)+cleric----bowman

rouge(crossbow)+cleric----blader

rouge(crossbow)+cleric----glaiver

rouge(crossbow)+cleric----warlock-cleric

bu charlardan hangisi yeniyorsa

1- warior
    2-rouge
    .
    .
    .
    .

gibi yazarsanız sevinirim arkadaşlar.

• Böyle şey olmaz. Her buildin avantajları/dezavantajları vardır. Oynamasını bilen har charla öttürür.
  • Oyunu iyi bilen birisi karakteri nasıl kullanacağınıda gayet iyi bilir. Eğer Rogue diyorsa Rogue / Bard yapabilir . . .
  • her buildin avantajları dezavantajları vardır tamam işte ben de onu soruyorum hangisine karşı iyidir hangisine karşı kötüdür. Bence oyunu iyi oynamakla pek bir alakası yok. @Auto CAD senin düşüncelerine sagım vardır ki eminim benden daha fazla tecrüben vardır, daha önceden olsa bu dediğine katılırdım fakat oyun artık itema bakıyor belki de sorumu yanlış sormuş da olabilirim fakat arkadaş için böyle sordum. Neyse...
  • Rogue/Bard En İyisi Tabi Oynamayı Bılıyor İse
  • peki oynaması zor mu bir de zayıf olduğu noktalar neler clerice göre ne avantajı ne dezavantajı var bunları da yazarsanız sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: ToorJi

peki oynaması zor mu bir de zayıf olduğu noktalar neler clerice göre ne avantajı ne dezavantajı var bunları da yazarsanız sevinirim

Aga herkezin dedigi gibi eğer oynamayı biliyosan öttürürsün...Avantajıda Dezavantajıda sen yaratırsın bence...(Bu arada Silivri'nin neresinde oturuon--Kafede mi oynuon yoksa evde mi?)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Teleport Her charda Var mı?
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: aXi1o

quote:

Orjinalden alıntı: ToorJi

peki oynaması zor mu bir de zayıf olduğu noktalar neler clerice göre ne avantajı ne dezavantajı var bunları da yazarsanız sevinirim

Aga herkezin dedigi gibi eğer oynamayı biliyosan öttürürsün...Avantajıda Dezavantajıda sen yaratırsın bence...(Bu arada Silivri'nin neresinde oturuon--Kafede mi oynuon yoksa evde mi?)

evde terminal tarafı
  • quote:

Orjinalden alıntı: KutluhanGüngör

Böyle şey olmaz. Her buildin avantajları/dezavantajları vardır. Oynamasını bilen har charla öttürür.

yorumsuz

burda bitmistir oyun daha ne karsilastirmasi kardesim
  • İtemlara skillere ve en önemlisi oynamayı ne kadar iyi bildiğinize bakar..Tabi birde araya giren critlere de bakar o anki lag durumuna vs.. Yani böyle bir kıyaslama yapılamaz.. Mesela kendi lvlında bir bow karakteri 10 kere ard arda rahatlıkla yatırırsın ama biri gelir seni 10 kere ard arda zorlanmadan yatırır..
  • quote:

Orjinalden alıntı: kittyMiE

quote:

Orjinalden alıntı: KutluhanGüngör

Böyle şey olmaz. Her buildin avantajları/dezavantajları vardır. Oynamasını bilen har charla öttürür.

yorumsuz

burda bitmistir oyun daha ne karsilastirmasi kardesim

+1 tamamen katılıyorum
  • Beyler karşılaştırma sorulunca kim iyi oynarsa kazanır yazıp durmayın.Karşılaştırmaları her iki charıda aynı derecede oynamayı bilen biri kullanırsa hangisi yener diye düşünüp cevap verin.

1-Warrior
    2-Warrior
    3-Bow
    4-Blader
    5-Rogue
    6-Yorumsuz
  • quote:

Orjinalden alıntı: Auto CAD

Oyunu iyi bilen birisi karakteri nasıl kullanacağınıda gayet iyi bilir. Eğer Rogue diyorsa Rogue / Bard yapabilir . . .

Hiç Rogue oynadın mı ? Rogue bard bence oyundaki en kötü builddir.
  • bard dagger-crosbow clerik
    xbowla hızlı kosmaya ve noıse skılıne pek fazla ihtiyaç olmuyor. dagger de de mesafe sorunu var onun bu sorunu aşmak için hızlı kosma ve uzaktan saldıran yaratıklara karşıda noise. party yaratıklarının olduğu bır yerde dagger xbowdan cok daha hızlı kasar emin ol.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.