Şimdi Ara

Arkadaş edinmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
1
Favori
240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Üni 1 yarım dönem geçti millet baya kaynaştı benim inanın 1 arkadaşım bile yok okulda sınavlarda millete kopya veriyorum ortalama duyunca şaşırıyorlar ama kimse arayıp sormuyor bütün gün evde oturup lig tv izliyorum epl özetleri stsl özetleri vay bee tbl, gitar çalıyorum gitardan soğudum
    Kendi evimde kalıyorum tek başıma yurda geçme durumum falan yok ben direttim yani ev olsun diye birde umuma açık yerlerde yapamıyorum.
    Bugün kazara bi kızın ayağına bastım onunla 15 saniye konuştuk özür diledim falan problem değil vs dedi gitti neyse elemanın biri de ateş istedi memleket falan sordu onla da 1 dakika falan konuştum oh lan dedim insanlarla konuştum sonunda
    Bu arada okuldaki bütün güvenlikçileri tanıyorum baya muhabbetim var hepsiyle ama ben öğrencilerle iletişime geçemiyorum kendimden 4-5 yaş büyük elemanlarla iletişime geçebiliyorum nedense
    Bu problemi aşmam için önerilerinizi bekliyorum en acilinden baya baya bunalım noktasına geldim diğer illerdeki arkadaşlarım gezdikleri yerlerin fotoğrfını fb, instagram a attıkça bildiğin kahroluyorum, adamı arıyorum napıyosun diye hiç ya arkadaşlarda oturuyrouz diyo arkadan konuşma sesleri gülüşme sesleri geliyo adam kocaelide yanına gidesim geliyo sorun o kadar ciddi yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.