Şimdi Ara

arkadaş içeri girin hemen acil!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya bakın şimdi 2.5 hafta önce telefonumu kvk ya verdim ekranı arızalıydı sadece görüntü yoktu bugun aradım teknik servisi ve ücretin 908 lira olduğunu öğrendim hemde daha önceden teknik bir yardım alındığı için garanti kabul etmiyolarki ben o telefonu 1 ay önce aldım yani hiç biyere tamir için göstermedim yani ne yapmalıyım sizce yardım

• up
  • kullanıcı hatası demişlerdir
    tam olarak arıza nasıl oluştu ve nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uchiha madara -- 2 Eylül 2010; 0:00:47 >
  • telefonun markası ne ki 908 tl masraf cıkardılar ?
  • 908 lira nedir lan yuh.. su an mesaji yazdigim telefon yani samsung wave s8500 un superamoled ekrani bile 200 liraya komple degisiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kraven -- 2 Eylül 2010; 0:04:15 >
  • 908 liraya yeni telefon alırsın.
  • girdim-çıktım
    Not:yeni telefon al
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sallama 908 tl servis ücretimi olur isterse telefonun 3bin tl olsun 3de 1 servis ücreti hiçbir ceptelefonu için bedel biçemez biçilemez...
  • telefon blackberry bold 9700 arkadaşlar telefonu düşürdüm bikere sadece öyle ekranı gitti ama oda arada gidip geliyodu öyle bende anlamadım gerçekten çünkü ses konuşma arama falan herşey yapılıyordu hani gelse gelse 300-400 falan ama 900 lira nedir ya yarın gidicem zaten oraya
  • quote:

Orijinalden alıntı: loveyoukib

sallama 908 tl servis ücretimi olur isterse telefonun 3bin tl olsun 3de 1 servis ücreti hiçbir ceptelefonu için bedel biçemez biçilemez...

450 liralık 5800'ın garanti dışı durumlarda anakart değişimi 500 tl.
  • quote:

Orijinalden alıntı: adamınhasıyım

telefon blackberry bold 9700 arkadaşlar telefonu düşürdüm bikere sadece öyle ekranı gitti ama oda arada gidip geliyodu öyle bende anlamadım gerçekten çünkü ses konuşma arama falan herşey yapılıyordu hani gelse gelse 300-400 falan ama 900 lira nedir ya yarın gidicem zaten oraya

İbreti aldim . Herhangibi bi sebeple blackberry bold 9700 alirsam dötümden iyi korucam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: adamınhasıyım

telefon blackberry bold 9700 arkadaşlar telefonu düşürdüm bikere sadece öyle ekranı gitti ama oda arada gidip geliyodu öyle bende anlamadım gerçekten çünkü ses konuşma arama falan herşey yapılıyordu hani gelse gelse 300-400 falan ama 900 lira nedir ya yarın gidicem zaten oraya

tamam işte kullanıcı hatası
    yapcak bişey yok
    geçmiş olsun + soğuk su
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.