Şimdi Ara

### Arkadaş nasıl edinilir ? ###

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
9.824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu konuyu açtım çünki gerçekten çok büyük bir sorun oldu benim görüşümce. Öncelikle utangaç insanlar için bu olay çok daha büyük bir sorun. Olay şu arkadaşlar, arkadaş edinmekte biraz kimi insan zorlanır hani atılgan vs. olamaz, bu konuda bir öneriniz var mı ? Ben mesela tamamen insani iç güdüsel duygular ile arkadaşlık kurmak istiyorum misal olarak fakat kimi insanlarca yanlış anlaşılmıyor mu çok sinir oluyorum. Dahası asıls orum, bu facebook türü sitelerde neredeyse hiç arkadaşı olmıyan, olamıyan insanlar nasıl arkadaş edinebilir ? Eklediğiniz vakit doğal olarak kimsiniz diyorlar ve iişte şöyle şöyle tanışmak istiyorum diyincede sizi tanımıyorum diyip siliyorlar. Aslına bakılırsa benim arkadaşlıktan başka bir düşüncem yok ciddi olarak. Sadece ben arkadaş çevremi genişletmek istiyorum ama nasıl yapacağım bir türlü bilemiyorum, yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.

• Olduğun gibi olursan Yanında gerçek insanlar olur .. Yapmacık olursan geçici yapmacık kişilerle takılırsın.
    Utangaç Yok şöyle yok böyle felen olmana gerek yok Yani nasıl desem okula gidiyorsan derslerine çalış Güzel bi muhabbetin olsun güzel konuş Hoşgörülü ol güler yüzlü ol sevilirsin.
  • bak şimdi bi ortama gir 3 5 çocuk döv herkes sana selam vermeye başlar
  • Arkadaş olmak istediğin kişilerin seninle olan ortak yanlarını bul. O konu üzerinde konuşun.
  • hiç öle kasmadım kendimi kendinden oluyor genelde
  • quote:

Orjinalden alıntı: miccoli

hiç öle kasmadım kendimi kendinden oluyor genelde

ben de kasmadım bazen zorunlu birşekilde tanışıyorsunuz derstir aynı sınıftır felan sonra onun arkadaşı sonra onun arkadaşının arkadaşı sürüp gidiyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Şey1

bak şimdi bi ortama gir 3 5 çocuk döv herkes sana selam vermeye başlar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kız arkadaş nasıl bulunur?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • waLLa 9-12 ya$Ları arasında eziq bi çocuk oLduğumu dü$ünüyordumm...
    fazLa kayna$amasdımm..

ama $imdi a...biLe koyuyorum :D
    fazLa mı abarttımm..
  • quote:

Orjinalden alıntı: AnotheRDie

Olduğun gibi olursan Yanında gerçek insanlar olur .. Yapmacık olursan geçici yapmacık kişilerle takılırsın.
    Utangaç Yok şöyle yok böyle felen olmana gerek yok Yani nasıl desem okula gidiyorsan derslerine çalış Güzel bi muhabbetin olsun güzel konuş Hoşgörülü ol güler yüzlü ol sevilirsin.

Ha bende neden bu kadar seviliyorum diyorum

bundan demek

• otur bilgisayar oyna

ama kavga ederek saygınlık kazanacaksan hiç kazanma daha iyi(sözüm kasıtlı değil)
  • Tanımadığım, hoşuma giden insanlarla güzel, yerinde ve seviyeli bir espiri ile giriş yapar tanışırım utanmamda muhabbette çok güzel olur.

Rahat ve kendin ol gerisi gelir
  • quote:

Orjinalden alıntı: Y@huz@

Tanımadığım, hoşuma giden insanlarla güzel, yerinde ve seviyeli bir espiri ile giriş yapar tanışırım utanmamda muhabbette çok güzel olur.

Rahat ve kendin ol gerisi gelir

Güzel, yerinde ve seviyeli bir espiri konusunda biraz yardımcı olabilir misiniz ? Mesela örnekler ile, ben sonradan kendimce devamını getirebilirim sanıyorum. Diğer tüm yorumda bulunan arkadaşlara da teşekkürlerimi iletiyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: batuhan15

quote:

Orjinalden alıntı: AnotheRDie

Olduğun gibi olursan Yanında gerçek insanlar olur .. Yapmacık olursan geçici yapmacık kişilerle takılırsın.

Ha bende neden bu kadar seviliyorum diyorum

bundan demek

aman aman pekte mütevazisin
    ben girdiğim her ortamda ilk önce karşıdaki kişiinin konuşmalarına bakarım.iyi etki bırakırsa gayet doğal davranırm gerisi kendiliğinden gelir.çok sükür hiç basarsz olmadm aksine çok i dostalrm oldu.yani hep doğal ve dürüst olmak derim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.