Şimdi Ara

Arkadaş Problemi!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler olayı anlatayım baştan, şimdi kafeye gittik kağıt felan oynadık karşımda eleman var işte 5-6 senelik arkadaşım samimiyiz anlıcağınız. Ordan kalktık şimdi bu adamın cebinde parası olmadığını biliyorum. Bizde o sıra internet kafeye gitçektik konu açıldı hesabına mı felan diye. Bende dedim yok beya olmasın o samimi dediğim arkadaş dedi; Hesabına oynayalım. diye 2-3 kez dedi bunu. Şimdi bende ağır kaçmış olabilir belki ama olum dedim 5 kuruş para yok cebinde oyun sana kalsa kim ödücek hesabı dedim. Bu alındı diğer arkadaşla bi bahaneyle gittiler yanımızdan. Ben o gittiği arkadaşa yazdım hayırdır birader noldu diye? Bana atar gider yapıyor onun arkasından, bende haliyle sinir oldum. Ben hatamı kabullenmişim tamam eyvallah yarın çocuğun gönlünü almaya gidicem yanına ama bana gelmiş boş muhabbet yapıyor. Sen ne zaman konuşmasını bilicen felan gibisinden çok fena doldum gece gece ne yapmam gerekir sizce.

Edit; Arıyorum çocuğu meşgule atıyor, mesaj attım. Olum madem kırgınsın aç konuşalım halledelim şu işi gerek yok böyle şeylere yazdım. Demek ki içlerinde bana besledikleri kin büyümüş olacak ki böyle davranıyorlar. Yarın ararım bir kaç kere hala böyle devam ederse yapacağım çok bir şey olmadığını düşünüyorum. Akışına bırakırım ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F8E64D309 -- 31 Ocak 2015; 0:36:23 >

• Ya onu bana dese af edersin .... takmam güler geçerim. Bende o samimiyete dayanarak dedim zaten ama böyle her dediğim batarsa ben konuşmayayım o zaman. Benim dobra bi yapım var beni böyle bilsinler daha ne diyeyim.
  • Doğru diyorsun, gereksiz yere gurur meselesi yaptıkları çok oldu. O yanında gittiği arkadaşıyla da sorunlar yaşadık bu yüzden. Gurur meselesi yapıp boş yere küs kalıyoruz. Benim demek istediğim bu kadar sene arkadaşız beni tanıyamadılarsa halen yapıcak bir şeyim yok.
  • yukarı!
  • Onu elemanın yanında sala... şey düşüncesiz biri gibi göstermişsin, en azından onunla konuşursan böyle diyecektir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr. Punk kullanıcısına yanıt
    Ben samimiyete dayanarak söyledim, ama böyle bir tepki alacağım aklıma gelmezdi. Böyle devam ederse bende salınan artık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slender-

Ben samimiyete dayanarak söyledim, ama böyle bir tepki alacağım aklıma gelmezdi. Böyle devam ederse bende salınan artık.

Arkadaşının özgüveni nasıl

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mr. Punk kullanıcısına yanıt
    Bu arkadaşın pek sosyal çevresi yok, daha çok bizle takılır bizle zaman geçirir onun dışında ders çalışır evde. Özgüveni yerinde sıkıntı yok ama çok girişken bir yapısı yok yani.
  • aranı düzelt zor bi dönemine gelmiş olabilir parasızlık insanı hassaslaştırır.

arkadaş bulmak zor çabuk harcamamk gerek
  • Ister 2 günlük arkasasin olsun. Oyle cümleler kullanmak dogru degil. Samimisin sonucta.

• Arıyorum, mesaj atıyorum ama cevap vermiyor. Ben düzeltmeye çalışıyorum ama diğer onunla giden eleman yangına körükle gidiyor. Yok işte ne diyeceğini bilmeden konuşma bidaha benimle gibisinden laflar ediyor haliyle doldum bende sinirden. Benim dediğim de en ufak bir art niyet yok, ben onu düşündüğüm için öyle dedim başka bir şey değil. Orada maçı kaybedecek bende para yok derse rezil olacak olay bu.

• Bak yine diyorum, ben onun iyiliği için dedim cidden, bi önceki mesajda yazdım. CS'de iyi olmadığını biliyorum, ve karşı takımdakiler de yeteri kadar iyi değil o yüzden yenilmeleri an meselesi, zaten diğer elemanlarda sadece kendi ücretleri var birde hesabına diyor bende o yüzden dedim.

• hocam biraz sakin olun biraz vakit verin kendinize yarın veya öbürsü gün kendiğinden çözülecektir inşallah
  • Bunları söylerken başkaları duydu mu?
  • ugrasma boşver,üstüne düstükçe geri kaçar...bu arada sözün çokta önemli degil,haddini bilip konuşsun o da..
  • Haketmişsin.

Ama oda haketmiş.

• öyle söylemeseydin keşke ya da tek başına falan biryerde söyleseydin bunu
  • Aga zaten bütün suç karşı tarafta olur her zaman...

Adama dediğine bi bak ondan sonra hareket et.İnsanların yanında böyle şeyler konuşmak hoş.değil

• Opsss mademoiselle O kullanıcısına yanıt
    Ben hatamı kabullendim eyvallah, karşı tarafı da suçlamadım. Sadece neden dediğimi açıkladım zaten, hoş değil biliyorum fakat her insan aynı değil bunu atıyorum bana dese ciddiye almam takmam bile. Ben suç karşı tarafta da demedim adamakıllı açıkladım burada sadece.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slender-

Ben hatamı kabullendim eyvallah, karşı tarafı da suçlamadım. Sadece neden dediğimi açıkladım zaten, hoş değil biliyorum fakat her insan aynı değil bunu atıyorum bana dese ciddiye almam takmam bile. Ben suç karşı tarafta da demedim adamakıllı açıkladım burada sadece.

Uzatıyorsada salın gitsin hocam, açıklama falan da yapmışsınız.Kız gibi tavır almanın anlamı yok

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.