Şimdi Ara

Arkadaş/sevgili sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle merhaba. benim dertleşebileceğim fikir alışverişinde bulunmam gereken ama çevremde bu konuyu anlatabileceğim hiçbiri olmadığı için bu derdimi siz kardeşlerim/abilerimle paylaşıyorum. Bundan 1 sene önce ben 69 kilo 1.74 boyunda fit vücudu olan işin aslı sevgili olarak yalnız kalmadığım biriydim fakat 1 - 1.5 sene önce şu bilgisayar denen merede sardım ve 85 kilo oldum. kilo aldığımdan dolayı kendime güvenim gitti. önceden kızların gelip benimle muhabbet ettiğinden + özgüvenimi kaybettiğimden gidip kızlarla kendim muhabbet açamıyorum. Neyse asıl konumuza geçelim

Bir kız var önceden sima olarak birbirimizi biliyorduk. bi ara faceden ekledi ama 6-7 ay selam dahi yazmadık. Geçenlerde bayaa uzun uzun bir muhabbet ettik. Kız kendi numarasını verdi sonra steamden ekledi. 2 gün önce duygusal boşluktaydı bende onu iyi hissetmesi için iltifatın biri bin para modundaydım. Kız sanki beni seviyormuşta benim ona söylememi bekliyormuş gibi sorular sordu. ufak bir muhabbetimizi yaziyim

K-Ayhan iyiki varsın. hiç yanımdan ayrılma olurmu
    B-NE olursa olsun dünyada hiçbirşey beni senden ayıramaz. yanımda ol yeter
    K-Ne olarak oliyim yanında ?
    B- Farketmez. yanımda ol yeter. Sen gerçekten değer verdiğim insanların arasındasın.

Gibi gibi. Ask.fm'den anonim adıyla yazdım sevdiğin biri varmı diye evet var dedi. oda seni seviyormu dedim bilmiyorum ama kesinlikle değer veriyor falan dedi. Bi ortak arkadaşımıza beni anlatıyormuş. Arkadaşım resmen aşık bu kız sana falan dedi.

Kızın muhabbetide güzel şimdi ben bu kıza açıliyimmi ? Bulguların %90 ı bana karşı boş değil diyor. Benim hislerimde öyle. Sizce kıza açıliyimmi ?

• Acil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghn

Acil

açıliyimde hocam şimdi ya redderderse. bu sefer olan arkadaşlığımızda gidicek
  •  Arkadaş/sevgili sorunu

friendzone a girmede dikkat et
  • quote:

Orijinalden alıntı: einsteinwashere

Arkadaş/sevgili sorunu

friendzone a girmede dikkat et

valla şu sıkıntılı zamanımda iyi güldürdünüz hocam :D

fakat sıkıntıma çözüm bulamadım :D

• quote:

Orijinalden alıntı: WestCoast043

bence internetten açılma buluşun yüz yüze konuş daha iyi olur
  • steamden nasıl ekledi seni steam valvenin oyun şeysi değilmyidi yahuı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nikopoll

steamden nasıl ekledi seni steam valvenin oyun şeysi değilmyidi yahuı

Steam Tüm oyunların online olarak oynanabildiği yerdir hocam. Kızda bende cs oynuyoruz sürekli maç atıyoruz falan
  • Arkadaş birde birşey sorucam. Kızı biraz zarfliyim biraz çaktıriyim durumu diyorum yani. Benim onu sevdiğimi yavaştan farketsin neler yapabilirim :D Sürekli konuşuyoruz arada bi zarfliyim ama ne yapiyim :D
  • up up up up :D
  • Ne olarak olayım yanında diyerek resmen ortayı açmış zaten sana ama dağa taşa vurmuşsun resmen öyle cevap mı verilir. Git hemen muhabbeti aç ben sende bi arkadaştan daha fazlasını görüyorum de, nasıl falan derse aklından ne geçiyorsa yaz hiçbir kız konusunda kızın kabul edeceğine bu denli emin olmamıştım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fidel Castro.

Ne olarak olayım yanında diyerek resmen ortayı açmış zaten sana ama dağa taşa vurmuşsun resmen öyle cevap mı verilir. Git hemen muhabbeti aç ben sende bi arkadaştan daha fazlasını görüyorum de, nasıl falan derse aklından ne geçiyorsa yaz hiçbir kız konusunda kızın kabul edeceğine bu denli emin olmamıştım.

Hocam düşününce harbi kendimi sabri gibi hissettim :D O cevabı vermemdeki amaç ne biliyim 1 haftadır görüşürüyorum hemen başlamiyim diyeydi. Harbi Beckham'ın dağa taşa vurduğu penaltı gibi bok etmişim olayı :D Ulan harbi moralim bozuldu şimdi. akşam açiyim gene konuyu bu sefer ortayı ben açiyim o zaman
  • quote:

quote:

Steam Tüm oyunların online olarak oynanabildiği yerdir hocam. Kızda bende cs oynuyoruz sürekli maç atıyoruz falan

oooo o kızı kaçırma o zaman hocam
  • quote:

quote:

quote:

hocam zaten kasıntı yaptığım tarafı o :D Şimdi kıza açıldım hadi diyelim reddedildim. o saatten sonra ne ben arkadaş olarak olabilirim nede o arkadaş olarak olabilir. tek sıkıntım o. yoksa açılmak işin kolayı. ya eğer arkadaştan fazlasını görmüyorsa. Reddedilirsem hayatta maç falan atamayız tekrar :D

• quote:

quote:

quote:

quote:

hocam zaten kasıntı yaptığım tarafı o :D Şimdi kıza açıldım hadi diyelim reddedildim. o saatten sonra ne ben arkadaş olarak olabilirim nede o arkadaş olarak olabilir. tek sıkıntım o. yoksa açılmak işin kolayı. ya eğer arkadaştan fazlasını görmüyorsa. Reddedilirsem hayatta maç falan atamayız tekrar :D

Hocam bence %100 kabul edecek

• quote:

Orijinalden alıntı: xrebelliousx

quote:

quote:

quote:

quote:

allah'mı söyletti ne :D İnşallah hocam akşam ortayı yapıcam bakalım. golü atmakla atmamak arasındaki tercih onun :D

ne biliyim ya insan birine harbi değer verince çok düşünüyormuş. Arkadaşlarım paylaşırdı dertlerini seviyorsan git konuş bence panpa derdim. başına gelince öyle olmuyomuş harbiden :D

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: xrebelliousx

quote:

quote:

quote:

quote:

allah'mı söyletti ne :D İnşallah hocam akşam ortayı yapıcam bakalım. golü atmakla atmamak arasındaki tercih onun :D

ne biliyim ya insan birine harbi değer verince çok düşünüyormuş. Arkadaşlarım paylaşırdı dertlerini seviyorsan git konuş bence panpa derdim. başına gelince öyle olmuyomuş harbiden :D

haberleri bekliyoruz

• Duygusal boşlukta olan kızlara yanaşmayın, ilerde siz zararlı çıkarsınız. Eski sevgilisi/sevdiği onu veya o eski sevgilisini mutalaka ama mutlaka arayacaktır, bundan emin ol, ve şu an o zavallı beynini mantık çerçevesinde kullanamadığın için kız beni seviyor aşık ben de boş değlim gibisinden kendini kandırma. Bu ilişkiler sakat, yeni ilişkiden çıkmış bir kız duygusal yönden çöküntü içinde olduğu için sığınacak liman arar, iki güzel laf söyleyene kuyruk sallayıp olayı atlattıktan sonra, malum yerine tekmeyi yersin ve ben burdan sana "ben demiştim!" derim. Çok mu karamsar olumsuz yazdım? Hayır, öncelikle başımdan bizzat geçeni, çevremde gördüklerimi ve forumda buna benzer defalarca açılan konuya mesaj yazıp herkese aynı şeyleri yazdığım için söylüyorum. Ha çok istiyorum diyorsan, mesafeni koru, sonra tekmeyi yediğinde pişmanlık duyma, kaptırma kendini o kadar, benden söylemesi.

• quote:

Orijinalden alıntı: yokX2

Duygusal boşlukta olan kızlara yanaşmayın, ilerde siz zararlı çıkarsınız. Eski sevgilisi/sevdiği onu veya o eski sevgilisini mutalaka ama mutlaka arayacaktır, bundan emin ol, ve şu an o zavallı beynini mantık çerçevesinde kullanamadığın için kız beni seviyor aşık ben de boş değlim gibisinden kendini kandırma. Bu ilişkiler sakat, yeni ilişkiden çıkmış bir kız duygusal yönden çöküntü içinde olduğu için sığınacak liman arar, iki güzel laf söyleyene kuyruk sallayıp olayı atlattıktan sonra, malum yerine tekmeyi yersin ve ben burdan sana "ben demiştim!" derim. Çok mu karamsar olumsuz yazdım? Hayır, öncelikle başımdan bizzat geçeni, çevremde gördüklerimi ve forumda buna benzer defalarca açılan konuya mesaj yazıp herkese aynı şeyleri yazdığım için söylüyorum. Ha çok istiyorum diyorsan, mesafeni koru, sonra tekmeyi yediğinde pişmanlık duyma, kaptırma kendini o kadar, benden söylemesi.

hocam iyi güzel anlatmışsında ben sana kız sevgilisinden ayrıldı demedim. duygusal boşluktan yana kastım kızın uzun zamandır sevgilisi yokmuş. geçen oturduk konuşuyoruz eski sevgilisi aradı seni özledim falan dedi kız benim senle işim olmaz ""ına k""duğumun çocuğu dedi kapadı. ben hayatımda hiç sevgilim olmadı falanda demedim biliyorum ilişkilerdeki önemli noktaları. iyi güzel hoş anlatmışsında benim sorunum o değildi :D Genede klavyene sağlık

• Bilinçaltımda böyle bi kanı oluştuğu için yazdım :D Nasipse gelir şamdan yemenden, nasip değilse ne gelir elden... yine de sen fazla kaptırma ;)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.