Üniversite 4. Sınıfım arkadaşlar. 3 yıldır birlikteydik fakat 5 aydır ayrıldık. Onu gördükçe dengem değişiyor. Daha çok öfke hissediyorum. Bir bakıyorum ortak arkadaşlarla story atiyolar ve görünce deminki gibi aşırı bir tetiklenme yaşıyorum fakat ona karşı bittiğini biliyorum ve gelip istese dahi ben istemiyorum. Bu süreç aynı ortamda ve bağlantılar oldukça çok çalkantılı geçiyor. Zamandan başka bir önerisi varsa dinlemek isterim? |
Aynı sınıftan eski sevgili sorunu
-
-
Baska kizla sevis ve sevisirken eski sevgilini yapiyormus gibi hayal et tum nefretini kus -
Doğru düzgün bir öneri ver. Şu dediğin ne çözüm nede karakterime sığar. Varsın unutsun hemen gitsin sevgili olsun. Onlardan hiçbir farkımız kalmaz...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azimlibirisii -- 23 Aralık 2021; 0:6:31 > -
Boyle dusunursen hep zararli cikarsin o yuzden dedigimi yap ve bir kiz bul ve seviş ve kiza eski sevgilinin adiyla hitap et -
niye öfkleniyorsun ki
-
O kadar şey yaşadık bir anda bitti ve hiçbir şey yokmuş gibi hayatına nasıl devam edebiliyor. Benim aklım almıyor. İçimde kalanlar var. Bu yüzden öfkeliyim. Diğer ucu bu kadar şeyden sonra kendisini istemiyorum. Sınıftan olmak büyük bir sorun benim için
-
🆙 -
istediğini almadan rahat etmezsin istediğin şeyse senin galibiyetinde gerçekleşen bir ayrılık ve onun seni nasıl bir anda silebilir hayatına devam edebilir diye görmesi fakat kız tamamen soğumuşsa ve kafada bitirmişse dediğimiz galibiyet gerçekleşmez hocam 2. ihtimal de okulun vesaire bitip senin içinde bitmesi tabii ki bu bi tık daha uzun sürer -
Kıza karşı sevgi beslemiyorum hocam. Demiştim olma ihtimali olsa dahi istemiyorum. Bu kadar karaktersizliklerine dayanamam. Yolu yürürken bana kazık atan bir insanı niye istemeliyim ki? Evet kabul ediyorum onun kitabı kapandı. Okul ortamına görmek istemiyorum. İlk zamanlar aşırı üzüntü hissediyordum ama şimdi tiksiniyorum ondan. Kendime kötülük etmemek için başka bir ilişki düşünmüyorum.
-
Bu yuzden ne ayni siniftan bir kizla ol, ne ayni isyerinden nede ayni binada oturan. Simdi bir yanlis yapmissin, duzelmen icin o okuldan yada siniftan uzakkasman gerekir, yoksa olumsuz duygularin bitti derken surekli tetiklenecek ve hicbirzaman okul bitene dek ve o ortamdan uzaklasana dek duzelemezsin. -
Napayim okulu mu terk edeyim? Bunun duyarsızlastirma tarafını istiyorum ben.
-
Duyaraizlasman icin hayatinda baska bir kiz olmasi gerekir o zaman umrunda olmaz, icinde birseyler olsa bile tinlamazsin. Yada hayatinda biri yoksa bile gonulden sevdigin, saglam psikolojin olmali. Umursamaz gorunmen ve gamsiz olmam lazim. Bu ikisini yapamiyorsan en iyisi ordan uzaklasman olur. -
Daha iyi bi öneri aklıma geldi. Yarım kalan işlerimi bitirmek. Sevgim bitti. Şimdi içimde kalanları da bitirme zamanı. Bi şekil geride kalacak hepsi.
-
Okul bitti hayat nasıl usta ?
-
naptın kral nasılsın -
Hayat güzel yeniden toparladım
-
İyidir her acı yanı biçimde kalmıyor
-
niye ayrildiniz -
MAŞALLAH SEVİNDİM
Benzer içerikler
- bütün kanallar çekiyor show tv çekmiyor
- cymbalta 30 mg kullananların yorumları
- converse makineye atılır mı
- yumurta dışarıda bozulur mu
- evde diş nasıl çekilir
- telegram indirim kanalları
- 5g nedir zararları
- para sayma makinesi bim
- yeşil nasim
- elektrikli bebek arabası
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X