Merhabalar pek sevmediğim bir arkadaşım en son 3d tg tytde 75,50 net yaptı kendisi aytde 40-50 arası yapıyor.Sırasıyla bu yıl ve tekrar denerse seneye maksimum kaç sıralama yapar sizce? Kendisini bir kere daha sınava girmemesi için uyarıyorum ama eşşoğlu eşek dinlemiyor internetten sipariş ettiğim kemerim gelince kendisini dövüp adam etmeyi düşünüyorum bu yıl girsin diye zaten burnu da büyük tipine bakınca irkilip imana geliyorum bir vasfı da yok öyle haddini bilsin sen kimsin de okul beğenmiyorsun arjantin pezosu seni |
Arkadaşım için soruyorum beyler
-
-
olm allah sana yardım etsin sen halin çok kötü dışarı çık nefes al auuww
-
Dışarı çıkamıyorum.Majör depresyon be like
Yataktan zor kalkıyorum şaka maka ne bok yiyeceğim ben harbiden kafayı yedim aq
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-01471AD0E -- 22 Mart 2023; 21:41:10 > -
arkadaşın şimdiden bunu düşünüyorsa seneye kendini 3 ay kala yine aynı durumda bulabilir aman dikkat
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ouroborosx -- 22 Mart 2023; 21:56:19 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İşte o yüzden döveceğim kendisini
-
işe yarar umarım, yaramalı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
hap alıyor msun yan etki yapıyor olabilir hapı bırak sorunlarla savaş tabi klinik vaka değilsen hocam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0alametifarika0 -- 22 Mart 2023; 22:0:59 > -
Bu arkadaşınız 1. dereceden akrabanız mı acaba Neden çalışmadığını tam olarak biliyor musunuz yani bazı sebeplerden dolayı çalışmıyorsa o sebepler üzerinde yoğunlaşmak ve oturup konuşmak işe yarayabilir belki de
-
kendisinden bahsediyo beyler ve kendisine söylüyorum kalk ayağa dans etme zamanı 3 ay kalmış
-
Dur daha yeni başladım ilaca yan etkisi olmadı henüz ilaç günlüğü tutuyorum olursa hemen fark edeyim diye
Sorunlarımın sebebi varsa da bulamıyorum o yüzden fizyolojik olduğunu düşünüyorum zaten o yüzden psikyatra gittim psikolog yerine
İte kaka da olsa sike sike çalışacağız hocam yapacak bir şey yok göle maya çalıp ya tutarsa diyorum şu anda
-
Laf dinlemiyor buna kötek lazım
-
inşallah düzelirsin hocam ama bilgin olsun o haplar yan etkisi yorgunluk yapabilir keşke 3 ay kala başlamayaydın
-
Yok ben NDRI alıyorum sanırım yan etki olarak tam tersini yapıyor henüz bariz etkisini göremedim de son haftalar daha enerjiğim ben fark etmeden işe yaramış da olabilir ya da benim yaşadığım klasik enerji dolu dönemlerimden de olabilir eğer öyleyse bu dönemlerden sonra çöküyorum inş onu engeller
-
inşallah hocam kafana şapkadan başka bir şey takma auww
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X