Şimdi Ara

arkadaşım sadece haftada 1 gün dışarı çıkıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 25 yaşındayım ve ikimizde şu an işsiziz. çocukluktan beri tanıdığım arkadaşım, mahalleden taşındığından beri haftada sadece 1(BİR) gün dışarı çıkıyor, o da gitar kursuna gitmek için. Sadece o gün buluşup takılıyoruz. Haftanın diğer günleri sadece bilgisayar başında oturuyor, discorddan online konuşuyoruz. Adama diyorum gel çıkalım bir yürüyüş yapalım, yok diyor o kadar para vereceğim trene şimdi (trenle gelebiliyor bizim buraya) boş ver çıkmayalım. E diyorum ben geleyim sizin oraya, yok bizim burada ne yapacaz yürüyecek yer bile yok diyor. E ben şimdi ne yapayım ? Adam eve kapandı bildiğin iyice. Tavsiyesi olan var mı ?

edit: Bu arada adamın başka arkadaşıda yok buluştuğu, hani benle buluşmayıp başkasıyla buluşsa tamam diyeceğim ama adam direk sürekli evde hiç dışarı çıkmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FollowTheLight -- 29 Eylül 2023; 15:43:39 >

• İşsizliği kafasına dert ediyor olabilir buna bağlı olarak para harcamak istemiyor olabilir, ailesel maddi sorunları olabilir. Bu şekilde mutluysa yapacak bir şey yok bu saatten sonra zor değişir. Üniversite mezunuysa üniversite zamanı da aynı olduğunu düşünüyorum.
    Discorddan muhabbet ederken oyun vs. oynayabilirsiniz birlikte eğleniyorsanız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunu okuyunca aklıma meşhur deney evren 25 geldi. https://www.psikolojibilgisi.com/25-evren-deneyi.htm

Ordada bir kısım toplumdan uzaklaşıp tek takılıyor bu kötü dünyada çoğalıp napacam diyor. Aileler eskiden evlendirip yaşam telaşına atıyorlarmış. Ailesi için mecbur sistemin kölesi oluyormuş. Şimdi oda çok zor.

Durum iki ucu boklu deynek. Öyle mutluysa onun tercihi. Bence iyi kötü bi iş bulup toplum telaşına atılın hem zaman daha çabuk geçer hemde biraz ailenize katkı sağlarsınız.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.