Şimdi Ara

ARKADAŞIM W800İ İLE N70 ARASINDA KALDI SİZCE HANGİSİNİ ALSIN ? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
0
Favori
2.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar tamam çoğunuz artılarıyal eksileriyle n70 ile w800i'yi kıyaslamış ama bu faktörler arasında en önemlilerinde biri fiyat farkı.
    Şimdi bende bu iki tel arasında kaldım.Size ben şöyle sorayım aradaki fiyat farkı benim için önemli değil.Bu durumda genel olarak öne hangi telefon çıkar? Sizce hangisini tercih edeyim?
  • quote:

Orjinalden alıntı: HakanL

Sen ahkam kesmek nasil gormemissin forumda daha telefonu bile eline almadan sagdan soldan duydugu yalan yanlis bilgilerle yorum yapanlar dolu.Sifiri 750 ytl olan bir tele en olu fiyati veren yer bile 450 den asagi vermez tamammi demissin tamam degil sen sadece yasadigin yerle ne kiyasliyorsun.Ankaranin disina acil olu fiyat nasil olurmus gorursun.Bir kere en olu fiyat olarak 450 den alinan telefonun ikinci el fiyat olark 650 den satilmasida sacma yuz milyon icin neden riske girilsinki.Sakin n90 nini w800i siyle 150 ytl uste parayla takas ettigin kisinin tezgahina gelmeyesin
    quote:

Orjinalden alıntı: anfiist

nerde oturuyorsun eger ankaradaysan sana bulusma teklıf edıorum ankaradaysan ankara maltepe pazarını bılırsın sanırım .orda bu telı satısları garantılı ıkıncı el 650 cıvarı ve alısları en az 450 ytl 2 gun evvel gıttım sordum ne kadar alırsınız dıye bır ıkı yere.

kı maltepe tele en olu fıyatı veren yerdır ole bılmeden ahkam kesmekle olmuor dostum sıfırı 750 ytl olan bır tele en olu fıyatı veren yer bıle 450 den asaı vermez tamammı eger ankaradaysan gel gıdelım verdıklerını sana kanıtlayayım hatta ankarada olan bır arkadas daha gelsın forumdan

dostum topıcın sılınmemesı ıcın sana cevap yazmıorum bu kadar yeter senle ugrasılmaz.

ayrıca bu yazdıın mesajı yonetıme sıkayet edıyorum metallıca nıcklı arkadasıma burda hakaret ettın haberın olsun .bu mesajın yonetıme ıletıldı.

• Aynen bende sana cok guzel cevaplar veririm ama ceza almamak adina senle muhattab olmiyacagim.Hem benimle ugrasmak neyine senin.Sikayet etmismis vah vah vah bari tazminat davasi acmayin.
    quote:

quote:

Sen ahkam kesmek nasil gormemissin forumda daha telefonu bile eline almadan sagdan soldan duydugu yalan yanlis bilgilerle yorum yapanlar dolu.Sifiri 750 ytl olan bir tele en olu fiyati veren yer bile 450 den asagi vermez tamammi demissin tamam degil sen sadece yasadigin yerle ne kiyasliyorsun.Ankaranin disina acil olu fiyat nasil olurmus gorursun.Bir kere en olu fiyat olarak 450 den alinan telefonun ikinci el fiyat olark 650 den satilmasida sacma yuz milyon icin neden riske girilsinki.Sakin n90 nini w800i siyle 150 ytl uste parayla takas ettigin kisinin tezgahina gelmeyesin
    quote:

nerde oturuyorsun eger ankaradaysan sana bulusma teklıf edıorum ankaradaysan ankara maltepe pazarını bılırsın sanırım .orda bu telı satısları garantılı ıkıncı el 650 cıvarı ve alısları en az 450 ytl 2 gun evvel gıttım sordum ne kadar alırsınız dıye bır ıkı yere.

kı maltepe tele en olu fıyatı veren yerdır ole bılmeden ahkam kesmekle olmuor dostum sıfırı 750 ytl olan bır tele en olu fıyatı veren yer bıle 450 den asaı vermez tamammı eger ankaradaysan gel gıdelım verdıklerını sana kanıtlayayım hatta ankarada olan bır arkadas daha gelsın forumdan

dostum topıcın sılınmemesı ıcın sana cevap yazmıorum bu kadar yeter senle ugrasılmaz.

ayrıca bu yazdıın mesajı yonetıme sıkayet edıyorum metallıca nıcklı arkadasıma burda hakaret ettın haberın olsun .bu mesajın yonetıme ıletıldı.

• dostum sen hiç takma boşver ben telefonumu aldım n70 tamam uzatmaya gerek yok arkadaşta n70 alıyo boşver 100 kerede anlatsan anlamazlar senin anlatmaya çalıştığını ben çok iyi anlıyorum w800 ün ikinci el piyasası malum telefoncular 500 - 550 arası satıyolar biz telefoncuya satarsak en fazla 400 - 450 yapar ama şimdi gidip bi n70 i versen rahat bi 750 - 800 yapar mesela ben 6230i aldım 400 e 7 ay kullanıp 350 ye sattım ama 6230i alırken eğer yanlışlıkla k700i alsaydım o zaman telefonu 500 e alıcaktım 200 e satıcaktım onun için de nokia yı tercih etme nedenlerimden biriside bu dip not : ben n70 i satsam 750 - 800 yapmaz çünkü benimki kkkkaaaaçççççççaaaaaakkk 680 e aldım bende şu an satsam telefonu hiç yoktan 600-650 arası bişeye satarım yanlış mıyım ?
    quote:

Aynen bende sana cok guzel cevaplar veririm ama ceza almamak adina senle muhattab olmiyacagim.Hem benimle ugrasmak neyine senin.Sikayet etmismis vah vah vah bari tazminat davasi acmayin.
    quote:

quote:

quote:

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.