Şimdi Ara

ARKADAŞIM W800İ İLE N70 ARASINDA KALDI SİZCE HANGİSİNİ ALSIN ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
0
Favori
2.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hem fiyat/performans bakımındanda incelerseniz faydalı olur w800i al diorum ben symbian yok dio diorum symbianın pek ayrıcalığı yok bilmiyorum dio w800i kamera,mp3,ekran bakımından geçiyo tabii bide 512 mb hafıza kartı ama n70 hem büyük telefon hemde pahalı sizce hangisini almalı bende en yakın zamanda w800i düşünüyorum fikirlerinizi aliim dedim şimdiden saolun

• o seçim sana kalmış
    kendine şu soruları bir bir sor
    1-fotoğraf kalitesi en üst olsun mu
    2-mp3 kalitesi en üst olsun mu
    3-pil ömrü en üst olsun mu
    4-mp3 dinleme 30 saat olsun mu

bunlara evet diyorsan w800i
    gelelim n70e
    -videosu daha iyi olduğu biliyorsun zaten
    fakat şimdi buradada kendine şunu sorabilirsin
    1-video kayıt ne kadar yapar ve pcde izlerim
    2-video kayıtı cepte izlersem w800i yeterli sayılır

buna karar ver

symbian içinde şunları düşün
    çoğu şeye w800idede ulaşıyorsun zaten
    ama mesela turbo msn gibi değil mesela msnsi ama yazışmak için yeterli
    smart movie yerine nero recode gibi programla filmi mp4 e çevirip izleniyor deniyor

ama şimdi senin symbianın hangi programı çok önemli sen bilrsin ve ondan vazgeçebilirmisin sen bilirsin

yani bunlara göre karar cverbilirsin
    umarım az fikir verebilmişimdir

• quote:

Orjinalden alıntı: cellat206

hem fiyat/performans bakımındanda incelerseniz faydalı olur w800i al diorum ben symbian yok dio diorum symbianın pek ayrıcalığı yok bilmiyorum dio w800i kamera,mp3,ekran bakımından geçiyo tabii bide 512 mb hafıza kartı ama n70 hem büyük telefon hemde pahalı sizce hangisini almalı bende en yakın zamanda w800i düşünüyorum fikirlerinizi aliim dedim şimdiden saolun

dostum imzanda zaten w800i demişin daha neyi sorup yorum istiyosun ki?

• W800i

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi internetboy -- 10 Ocak 2006 1:08:34 >
  • zaten ben alıcam w800i dikkatli okuduysan bu topici arkadaşım için açtığımı söledim yinede saol
    quote:

Orjinalden alıntı: atakansah

quote:

hem fiyat/performans bakımındanda incelerseniz faydalı olur w800i al diorum ben symbian yok dio diorum symbianın pek ayrıcalığı yok bilmiyorum dio w800i kamera,mp3,ekran bakımından geçiyo tabii bide 512 mb hafıza kartı ama n70 hem büyük telefon hemde pahalı sizce hangisini almalıbende en yakın zamanda w800i düşünüyorum fikirlerinizi aliim dedim şimdiden saolun

dostum imzanda zaten w800i demişin daha neyi sorup yorum istiyosun ki?

• zaten yani benim için video o kadar önemli değil pc dede izlememe gerek yok telefonda eğer iyi gösteriyosa daha ne resim kalitesi n70 ten iyi müzik kalitesi iyi boyutu küçük (buda benim için çok önemli ) ama zaten arkadaşım için açtım ben w800i yi %99 alıyorum mart ayının ilk çeyreğinde ama arkadaşımla birlikte alıcaz o n70 le w800i arasında kaldı symbian programlar ilgisini çekiyo ama zaten doğru dürüst kullanılacak bi program yokki dimi? yani benim kullanabileceğim 2 program var 1-) msn (java var zaten) 2-) opera (oda java var) yani benim için dediğim gibi kamera , müzik , boyut ve hafıza önemli gerisi boş bide mpeg 4 oynatıyo dimi bu w800i ? yardımlarınız için teşekkür ederim.
    quote:

Orjinalden alıntı: gren

o seçim sana kalmış
    kendine şu soruları bir bir sor
    1-fotoğraf kalitesi en üst olsun mu
    2-mp3 kalitesi en üst olsun mu
    3-pil ömrü en üst olsun mu
    4-mp3 dinleme 30 saat olsun mu

bunlara evet diyorsan w800i
    gelelim n70e
    -videosu daha iyi olduğu biliyorsun zaten
    fakat şimdi buradada kendine şunu sorabilirsin
    1-video kayıt ne kadar yapar ve pcde izlerim
    2-video kayıtı cepte izlersem w800i yeterli sayılır

buna karar ver

symbian içinde şunları düşün
    çoğu şeye w800idede ulaşıyorsun zaten
    ama mesela turbo msn gibi değil mesela msnsi ama yazışmak için yeterli
    smart movie yerine nero recode gibi programla filmi mp4 e çevirip izleniyor deniyor

ama şimdi senin symbianın hangi programı çok önemli sen bilrsin ve ondan vazgeçebilirmisin sen bilirsin

yani bunlara göre karar cverbilirsin
    umarım az fikir verebilmişimdir

• W800i al tabii ki de nokia nın symbıan dan başka hiçbişeyi yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben olsam n70 alirdim ki n90 aldim
  • bende %50 n70 %50 w800i alırdım yani karar veremedim ikisinide alma şansım yok di mi?
  • işi fiyat performansa vurursan bencede W800 derim fakat para sorun değilse N70 fena gitmez lakin kullanım alanları çok önemli W800 walkman telefon özelliği ile lanse edildi yani telefon özelliğinden sonraki en önemli özelliği mp3 çalar olarak kullanılabilme ve 2mplik autofokuslu kamerası, N70 ise genişleyebilir menü ve office uygulamalıyla beraber geliyo farklı tercihlere cevap verecek iki ürün
  • alabilirsin parasını virsene bence w800i al kardeş en mantıklısı o
  • valla özelliklerini ikisininde ezbere biliyorum ama karar veremezdim kesin çünkü ikiside 4x4lük değil mesela
    n70:symbian,video,ve fazla gerekmeyen(şu an) edge,3g,2.kamera
    w800i:küçük,güzel tasarım,kaliteli ve yüksek ses,autofocus,macrolu kaliteli resim ve n70e göre daha canlı ve net bir ekran,40 mb dahili hafıza ve 512 mb hediye olması(hemde telefon daha ucuzken)fiyat yakın olursa ogünkü tercihime bakar çünkü bigün n70 diyorum bigün w800i kararsızım bende

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HuNTeR_1907 -- 10 Ocak 2006 10:57:58 >
  • ama w800i ye java işimi görecek programlar yükleyebilirim ama n70 le w800 kalitesinde resimde çekemem mp3 te dinleyemem symbian zaten teli yavaşlatıyo ben w800i alıcam ama arkadaşımıda kendi safıma çekmek istiyorum sonradan pişman olacağı bişey yapmasın die
    quote:

Orjinalden alıntı: MyStİCaL

işi fiyat performansa vurursan bencede W800 derim fakat para sorun değilse N70 fena gitmez lakin kullanım alanları çok önemli W800 walkman telefon özelliği ile lanse edildi yani telefon özelliğinden sonraki en önemli özelliği mp3 çalar olarak kullanılabilme ve 2mplik autofokuslu kamerası, N70 ise genişleyebilir menü ve office uygulamalıyla beraber geliyo farklı tercihlere cevap verecek iki ürün

• quote:

ama w800i ye java işimi görecek programlar yükleyebilirim ama n70 le w800 kalitesinde resimde çekemem mp3 te dinleyemem symbian zaten teli yavaşlatıyo ben w800i alıcam ama arkadaşımıda kendi safıma çekmek istiyorum sonradan pişman olacağı bişey yapmasın die
    quote:

işi fiyat performansa vurursan bencede W800 derim fakat para sorun değilse N70 fena gitmez lakin kullanım alanları çok önemli W800 walkman telefon özelliği ile lanse edildi yani telefon özelliğinden sonraki en önemli özelliği mp3 çalar olarak kullanılabilme ve 2mplik autofokuslu kamerası, N70 ise genişleyebilir menü ve office uygulamalıyla beraber geliyo farklı tercihlere cevap verecek iki ürün

Niye? N70 alan pişman oluyorda, W800i alan pişman olmuyor mu?

Bırakın bu işleri bırakın..

• Diyorumya dostum tamamen tercih meselesi 2sindeki özellikler farklı farklı N70 W800 gibi resim çekemez, W800de N70 gibi video çekemez
  • ben hiç w800i alıpta pişman olan görmedim sen gördüysen sölede neden pişman olmuş bizde bilelim
    quote:

Orjinalden alıntı: aTTra

quote:

ama w800i ye java işimi görecek programlar yükleyebilirim ama n70 le w800 kalitesinde resimde çekemem mp3 te dinleyemem symbian zaten teli yavaşlatıyo ben w800i alıcam ama arkadaşımıda kendi safıma çekmek istiyorum sonradan pişman olacağı bişey yapmasın die
    quote:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeLLaT_1905 -- 10 Ocak 2006 11:05:07 >

• ha bi de n70de bluetooth v2 var onu kullanabilir miyim?(100m-sn/3mb)onu kullanmak için karşı tarafında öyle olması lazım bu da zor daha telefonunda kızılötesi olmayan arkadaşalrım varbluetooth v2 zor peki n70 alsam bilgisayra v2 bluetooth bulabilir miyim veya bendeki msi bluetooth öyle midir?çünkü k700iyi bağlıyorum bluetoothla sn'yede 22 kb atıyor w550iyi bağlayınca bluetoothla 40 kb atıyor sn'de acaba daha hızlı atar mı öyle snde 3mb ama sanmıyorum çünkü bluetoothlu başka bi bilgisayara bişey gönderirken yavaştı sizce kullanabilir miyim bu özelliği?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HuNTeR_1907 -- 10 Ocak 2006 11:04:33 >
  • quote:

ben hiç w800i alıpta pişman olan görmedim sen gördüysen söleneden pişman olmuşta bilelim
    quote:

Orjinalden alıntı: aTTra

quote:

quote:

Arkadaşım yaş kaç? Söylelenleri iyi oku, iyi dinle, iyi yorum yap. Ben mesajımda, W800i alan pişman oluyor yada olmuyor dedim mi?

Mesajın şu;

quote:

Bende buna karşın
    quote:

N70 alan Pişman oluyorda, W800i alan pişman olmuyor mu
    dedim..

Anladın mı? Herşeye muhalefet olmamak lazım.

• Beyler ikinizinde mesja sayısına bakıyorum bu kadar ucuz bi mevzudan bahram üstü munakaşaya hiç gerek yok öpüşün bakiyim
  • quote:

Beyler ikinizinde mesja sayısına bakıyorum bu kadar ucuz bi mevzudan bahram üstü munakaşaya hiç gerek yok öpüşün bakiyim

Münakaşa demiyorum ben buna İzah diyorum Arkadaş birşey anlatmaya çalışıyorumda anlamamakta ısrar ediyor. Benim sorunum yok kendisi ile.. Sadece iyi okumadan yorum yapıyor..
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.