Şimdi Ara

ARKADAŞIM W800İ İLE N70 ARASINDA KALDI SİZCE HANGİSİNİ ALSIN ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
0
Favori
2.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benim yaş 27 ve herşeyide takip ediyorum sen canını sıkma yanlış bişeyde sölediğimi düşünmüyorum n70 alıpta pişman olan çok kişi gördüm ama w800i alıp pişman olan tek bi kişi görmedim asıl senin yaşın kaç albay ve yarbay olmaklada bu işler olmuyo bunuda bil benim kimseye muhalefet olmaya çalıştığım yok sen bana muhalefet oluyosun n70 al bakalım sen güle güle kullan inşallah bi arıza falanda çıkmaz
    quote:

Orjinalden alıntı: aTTra

quote:

Orjinalden alıntı: cellat206

ben hiç w800i alıpta pişman olan görmedim sen gördüysen söleneden pişman olmuşta bilelim
    quote:

quote:

ama w800i ye java işimi görecek programlar yükleyebilirim ama n70 le w800 kalitesinde resimde çekemem mp3 te dinleyemem symbian zaten teli yavaşlatıyo ben w800i alıcam ama arkadaşımıda kendi safıma çekmek istiyorum sonradan pişman olacağı bişey yapmasın die
    quote:

Orjinalden alıntı: MyStİCaL

işi fiyat performansa vurursan bencede W800 derim fakat para sorun değilse N70 fena gitmez lakin kullanım alanları çok önemli W800 walkman telefon özelliği ile lanse edildi yani telefon özelliğinden sonraki en önemli özelliği mp3 çalar olarak kullanılabilme ve 2mplik autofokuslu kamerası, N70 ise genişleyebilir menü ve office uygulamalıyla beraber geliyo farklı tercihlere cevap verecek iki ürün

Niye? N70 alan pişman oluyorda, W800i alan pişman olmuyor mu?

Bırakın bu işleri bırakın..

Arkadaşım yaş kaç? Söylelenleri iyi oku, iyi dinle, iyi yorum yap. Ben mesajımda, W800i alan pişman oluyor yada olmuyor dedim mi?

Mesajın şu;

quote:

ama w800i ye java işimi görecek programlar yükleyebilirim ama n70 le w800 kalitesinde resimde çekemem mp3 te dinleyemem symbian zaten teli yavaşlatıyo ben w800i alıcam ama arkadaşımıda kendi safıma çekmek istiyorum sonradan pişman olacağı bişey yapmasın die

Bende buna karşın
    quote:

N70 alan Pişman oluyorda, W800i alan pişman olmuyor mu
    dedim..

Anladın mı? Herşeye muhalefet olmamak lazım.

• quote:

benim yaş 27 ve herşeyide takip ediyorum sen canını sıkma yanlış bişeyde sölediğimi düşünmüyorum n70 alıpta pişman olan çok kişi gördüm ama w800i alıp pişman olan tek bi kişi görmedim asıl senin yaşın kaç albay ve yarbay olmaklada bu işler olmuyo bunuda bil benim kimseye muhalefet olmaya çalıştığım yok sen bana muhalefet oluyosun n70 al bakalım sen güle güle kullan inşallah bi arıza falanda çıkmaz
    quote:

quote:

ben hiç w800i alıpta pişman olan görmedim sen gördüysen söleneden pişman olmuşta bilelim
    quote:

quote:

quote:

işi fiyat performansa vurursan bencede W800 derim fakat para sorun değilse N70 fena gitmez lakin kullanım alanları çok önemli W800 walkman telefon özelliği ile lanse edildi yani telefon özelliğinden sonraki en önemli özelliği mp3 çalar olarak kullanılabilme ve 2mplik autofokuslu kamerası, N70 ise genişleyebilir menü ve office uygulamalıyla beraber geliyo farklı tercihlere cevap verecek iki ürün

Niye? N70 alan pişman oluyorda, W800i alan pişman olmuyor mu?

Bırakın bu işleri bırakın..

Arkadaşım yaş kaç? Söylelenleri iyi oku, iyi dinle, iyi yorum yap. Ben mesajımda, W800i alan pişman oluyor yada olmuyor dedim mi?

Mesajın şu;

quote:

Bende buna karşın
    quote:

N70 alan Pişman oluyorda, W800i alan pişman olmuyor mu
    dedim..

Anladın mı? Herşeye muhalefet olmamak lazım.

Yaşın 27 ama hiç yaşın gibi hareketler sergilemiyorsun. Bende 25 yaşındayım.. Neyse bayram bugun kapatalım bu konuyu..

Ben N70 alıcam demedim, N70'i koruduğumda yok. Sadece senin bu fanatikliğine kızdım..

Konuyu kapatalım oldu mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aTTra -- 10 Ocak 2006 11:16:56 >

• eyvallah
    quote:

quote:

Beyler ikinizinde mesja sayısına bakıyorum bu kadar ucuz bi mevzudan bahram üstü munakaşaya hiç gerek yok öpüşün bakiyim

Münakaşa demiyorum ben buna İzah diyorum Arkadaş birşey anlatmaya çalışıyorumda anlamamakta ısrar ediyor. Benim sorunum yok kendisi ile.. Sadece iyi okumadan yorum yapıyor..

• tamam kapatalım neyse beyler ben kaçar size iyi bayramlar
  • quote:

tamam kapatalım neyse beyler ben kaçar size iyi bayramlar

İyi bayramlar..
  • sanada ii bayramlar, tüm donanım haberin bayramı mübarek olsun
  • eyvallah baba senin de daha doğrusu herkesin bayramın kutlu olsun!
    quote:

sanada ii bayramlar, tüm donanım haberin bayramı mübarek olsun
  • sende n70 yok muydu?niye böyle dedin?w800ide iyi de n70 öyle kötü mü yaa?
    quote:

Orjinalden alıntı: internetboy

W800i
  • forumunuzu bi süredir takip ediyorum ancak yeni üye oldum ve ilk yorumumu yapıyorum
    2 telefonda farklı özelliklere sahip isteyen beğendi telefonu almalı bence w800inin artısı daha fazla çünkü 3g,2.kamera fazla lazım değil ama n70de de symbian var tabii
    quote:

Orjinalden alıntı: **hunter*91**

valla özelliklerini ikisininde ezbere biliyorum ama karar veremezdim kesin çünkü ikiside 4x4lük değil mesela
    n70:symbian,video,ve fazla gerekmeyen(şu an) edge,3g,2.kamera
    w800i:küçük,güzel tasarım,kaliteli ve yüksek ses,autofocus,macrolu kaliteli resim ve n70e göre daha canlı ve net bir ekran,40 mb dahili hafıza ve 512 mb hediye olması(hemde telefon daha ucuzken)fiyat yakın olursa ogünkü tercihime bakar çünkü bigün n70 diyorum bigün w800i kararsızım bende

• bir 3g gelsin o zaman gorecez
  • zaten 'şu an' ,pek yaramıyor ayrıca merak ettiğim bişey var n90da görüntülü konuşmak için dıştaki ekranı mı kullanmak gerekiyor?veya konuşulmuyor mu görüntülü?
    quote:

Orjinalden alıntı: riza_fb

bir 3g gelsin o zaman gorecez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoBrA_82 -- 10 Ocak 2006 12:32:25 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: CoBrA_82

zaten 'şu an' ,pek yaramıyor ayrıca merak ettiğim bişey var n90da görüntülü konuşmak için dıştaki ekranı mı kullanmak gerekiyor?veya konuşulmuyor mu görüntülü?
    quote:

Üstteki oynar başlıklı ( ) kamerayı kendine tarfına çeviriyorsun, böylece görüntülü konuşabiliyorsun..

• bunu bende merak ediyordum peki sadece dış ekrandan mı?
    quote:

quote:

zaten 'şu an' ,pek yaramıyor ayrıca merak ettiğim bişey var n90da görüntülü konuşmak için dıştaki ekranı mı kullanmak gerekiyor?veya konuşulmuyor mu görüntülü?
    quote:

Üstteki oynar başlıklı ( ) kamerayı kendine tarfına çeviriyorsun, böylece görüntülü konuşabiliyorsun..

• quote:

bunu bende merak ediyordum peki sadece dış ekrandan mı?
    quote:

quote:

quote:

2 ekrandanda..

Kapağı açıyorsun, kamera modu şekline sokuyorsun, kamerayı senin yüzünü görecek şekilde kendine çeviriyorsun.. Anlatabildim mi?

• yaaa n90 çok büyük beee en son alacağım telefonlardan biri zaten 3g özelliği de ne zaman gelir türkiyeye belli olmaz
  • evet
    quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

2 ekrandanda..

Kapağı açıyorsun, kamera modu şekline sokuyorsun, kamerayı senin yüzünü görecek şekilde kendine çeviriyorsun.. Anlatabildim mi?

• quote:

evet
    quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

2 ekrandanda..

• quote:

yaaa n90 çok büyük beee en son alacağım telefonlardan biri zaten 3g özelliği de ne zaman gelir türkiyeye belli olmaz

Evet evet, haddinden fazla büyük hemde. Kapalı hali bile 6680 büyüklüğünde..

Yanlız nasıl iş anlamadım, büyük ama ele avuca tam ama tam oturuyor. Ağır olduğu hissedilmiyor. Çok karizmatik..
  • kapağı kapalı olunca işlem yapılıyomu dıştaki ekranda?
    quote:

quote:

yaaa n90 çok büyük beee en son alacağım telefonlardan biri zaten 3g özelliği de ne zaman gelir türkiyeye belli olmaz

Yanlız nasıl iş anlamadım, büyük ama ele avuca tam ama tam oturuyor. Ağır olduğu hissedilmiyor. Çok karizmatik..

• quote:

quote:

bana göre karizmadan eser yok telefonda. dümdüz kaba saba bir telefon. elime de ta oturmadı walla. kaba durdu. ayrıca 3g türkiyeye geldiğinde büyük ihtimal artık n90 kullanmıyor olursunuz. ama symbian olması onemli bir artı yine de. java programlardan pek verim alınamıyor. Ben olsam w800i alırdım. n70 de iyi tercih ama w800 fiyat avantajıyla geçer.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.