Şimdi Ara

ARKADAŞIM W800İ İLE N70 ARASINDA KALDI SİZCE HANGİSİNİ ALSIN ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
0
Favori
2.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: **hunter*91**

valla özelliklerini ikisininde ezbere biliyorum ama karar veremezdim kesin çünkü ikiside 4x4lük değil mesela
    n70:symbian,video,ve fazla gerekmeyen(şu an) edge,3g,2.kamera
    w800i:küçük,güzel tasarım,kaliteli ve yüksek ses,autofocus,macrolu kaliteli resim ve n70e göre daha canlı ve net bir ekran,40 mb dahili hafıza ve 512 mb hediye olması(hemde telefon daha ucuzken)fiyat yakın olursa ogünkü tercihime bakar çünkü bigün n70 diyorum bigün w800i kararsızım bende

valla edge -3g ve 2.kameranın hiç bir anlamı yok trde
    edge ilede gprsde çok rahat internete giriyor operayla
    3g tr getirecekler diye yetkililer dışındakiler söz şov yapıyor icraat sıfır
    12 kamera olunca ne oluyor hiçbirşey

o yüzden symbian ve videosu var tamam
    ama diğer özellikler w800iden geride
    hız
    ekran
    ses
    rds
    fotoğraf
    pil ömrü
    mp3 çalma süresi

symbianla genişlesede biyere kadarzaten symbianda olup w800de olmayan çok önemli bişey yok
    ama w800de olup n70de olmayan çok daha şey var yani

symbanı var diye diğer telefonları seçenler içinde pişman olanlar oluyor forumda
    ama symbianlı telefondan w800i e geçip pişman olan gerçekten nerdeyse yok
    çünkü symbianla telefon ne kadar genişlesede üstte yazdıklarıma ulaşamıyor,zaten symbian dar bir işletim sistemi
    ve yerinde sayıyor,ama teknoloji sürekli ilerliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gren -- 10 Ocak 2006 14:38:33 >

• symbiansız olmuyor arkadaş n70 al derim
  • hangisini alırsa alsın pişman olmaz ben olsam w800ü alırdım o başka.. n70inde foto çekimi kötü deil
  • evet gündüz çekilen fotoları falan kötü değil ama kapalı alanda...
    quote:

Orjinalden alıntı: .MG.

hangisini alırsa alsın pişman olmaz ben olsam w800ü alırdım o başka.. n70inde foto çekimi kötü deil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HuNTeR_1907 -- 10 Ocak 2006 17:44:28 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: **hunter*91**

valla özelliklerini ikisininde ezbere biliyorum ama karar veremezdim kesin çünkü ikiside 4x4lük değil mesela
    n70:symbian,video,ve fazla gerekmeyen(şu an) edge,3g,2.kamera
    w800i:küçük,güzel tasarım,kaliteli ve yüksek ses,autofocus,macrolu kaliteli resim ve n70e göre daha canlı ve net bir ekran,40 mb dahili hafıza ve 512 mb hediye olması(hemde telefon daha ucuzken)fiyat yakın olursa ogünkü tercihime bakar çünkü bigün n70 diyorum bigün w800i kararsızım bende

İnceleme şansım oldu. Tipi 6680 den daha güzel. Video özellikleri w800i 'den üstün ama n70 in ekranı, w800i (yada k750i) yanında çok karanlık kalıyor. Ek olarak mp3 ve klip çalarken höperlör sesi biraz daha gür ancak tiz geliyor, w800i (yada k750i) 'nin dışarı verdiği ses ise bas ve tiz leri ile bariz daha net.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erta77 -- 10 Ocak 2006 21:39:21 >

• Akıllı ol, N70 al...........

Asaleti yeter, ve portakala benzemiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noxco -- 10 Ocak 2006 21:34:00 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: noxco

Akıllı ol, N70 al...........

/>

• evet gerçekten kaliteli ve şık duran havalı bi kasası var
    quote:

Orjinalden alıntı: noxco

Akıllı ol, N70 al...........

/>

• Bence w800 tadi güzel bir portakal W800 daha iyi bir tercih olur diye düşünüyorum. Symbian da bir yerden sonra kesmez oluyor, insan javanın sadeliğine dönmek istiyor
  • zaten symbian ve video dışında şu an n70in bi artısı yok w800i karşısında ama ben hala karar vermiş değilim zaman gösterir birazda...
    quote:

Orjinalden alıntı: parietale

Bence w800 tadi güzel bir portakal W800 daha iyi bir tercih olur diye düşünüyorum. Symbian da bir yerden sonra kesmez oluyor, insan javanın sadeliğine dönmek istiyor

• Ben W800i nin, sybian olmayışı ve rengini sevemedim. Ama W810 u düşünebilirim pekale... Siyah çünkü, symbianıda bi tek msn için kullanıyorum, oda olmayıversin :)
  • Arkadaşlar herkesin bayramı öncelikle kutlu olsun . mutlaka SE kardeşliği k750i ve w800i forumundan herkesin haberi vardır. o forumu takip etmeden önce N6600 kullanıyordum ki 8-9 sene N kullanmış biriydim. nihayetinde W800i almaya karar verdim. ve yurtdışından telefonumu aldım. bunda forumun etkisi kadar benim araştırmalarımda çok etkili oldu tabi. Ama ne yazık ki memnum kalmadım şeker kızdan . belki memory stick kartımın nedenini anlayamadığım bir şekilde bozulmasının, türkçe menü yükledikten sonra telefonumun kilitlenmesinin ve ardından tekrar yükletmemin - ki Türkçe menü yükletirken verdiğimin iki katına mal oldu ve Ankara gerçekten İstanbul' a nazaran çok pahalı - ve en önemlisi bluetoothtaki anlayamadığım takılmalar ve bunun neticesinde telefonun pilini çıkartıp tekrar takmak zorunda kalmam .forumdan takip edebildiğim kadarıyla bu yüklü olan versiyonla ilgili imiş ancak işlerim müsaade etmediği için bir türlü bu konuya eğilemedim. ama O FORUMDAKİ ARKADAŞLARIN YARDIMSEVERLİĞİNİ KESİNLİKLE UNUTAMAM BURADAN DA TEKRAR TEŞEKKÜR EDERİM. bu W800den neden memnun olmadığıma dair bir açıklama idi fakat herkesin başına gelecek diye bir hadise söz konusu değil ama bluetooth konusunda şikayetler ara ara çıkmakta idi. 1 haftadır bende N70 düşünmekteyim. belki symbian olamsından dolayı belki ceo telefonu deyince akla N gelmesinden dolayı belki başka hususlardan ama şurası bir gerçek sorunsuz bir W800i kesinlikle çok kullanışlı..... N70 konusunda da paylaşımlar artarsa sevinirim.

• w800 icine multimedya özellikleri koyulmus, igrenc görünümlü, menüsü ve rengiyle oyuncak havasi veren 10 ytl vermeyecegim bi telefondur...

Hersey fotograf cekmek degildir, w800 - fotograf - mp3 = ici bos turuncu kutu. W800 de 2 sey var biri fotograf digeri mp3, baska da hicbisey yok ve emin olun bunlar bir süre sonra insani o kadar sıkıyor o kadar monotonlastiriyor ki, bunu en iyi kullanan bilir.

Bu forumda K750, W800 alipta sonra elden cikartmak icin cildiran o kadar cok insan var ki, hepsinde ayni problem var, hepsi telefonlardan sıkıldılar bunlardan biriside benim...

Bakın sevgili telefon tavsiyesi isteyen arkadaslar, bu forumun %90 ı telefonlari kullanmadan karşılaştırma yapıyor, internet sitelerinden aldiklari teknik özellikleri karşılaştırıp birini galip ilan eden zihniyet hakim buraya. Bir ikinci zihniyet ise aldığı telefonu kanının son damlasına kadar savunma isteği... yani kısaca marka fanatikliği...

Burdaki çoğu kişiye söyleyecek o kadar çok lafım var ki, insanların beklentilerini önemsemeden telefon tavsiye edenleri yerden yere vurmayi o kadar çok istiyorum ki, peki neden?

*n70 ve w800 ü karsilastirip, w800 ü her yönüyle üstün ilan ediyorsunuz degil mi? peki ya benim icin fotograf cekmek, macro mode vs.. önemli degilse, ya ben mp3 e cok önem vermiyorsam, bu iki seyin tatmin edici seviyede olmasi bana yetiyorsa, bununla birlikte telefonu gelistirmek istiyorsam sürekli, video cekmek istiyorsam ve telefonumun iğrenç görünmesini istemiyorsam, ben w800 almak zorunda miyim? yani multimedya özellikleri daha iyi diye ben o telefonu mu seçmek zorundayim fanatik forum üyeleri??

Multimedya özellikleri daha iyi olmasi bir telefonu galip ilan etmeye yeter mi fanatik arkadaslarim?

Sizce benim gibi düsünüpte tavsiye isteyen insan olamaz mi??

Bu nasıl bir tavsiye verme, yorum yapmadir??

Bakin, insan, beynine oksijen gitmediğinde sacmalar, o nedenle lütfen derin derin nefes alin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrahyaz -- 11 Ocak 2006 0:03:42 >

• quote:

Orjinalden alıntı: emrahyaz

w800 icine multimedya özellikleri koyulmus, igrenc görünümlü, menüsü ve rengiyle oyuncak havasi veren 10 ytl vermeyecegim bi telefondur...

Hersey fotograf cekmek degildir, w800 - fotograf - mp3 = ici bos turuncu kutu. W800 de 2 sey var biri fotograf digeri mp3, baska da hicbisey yok ve emin olun bunlar bir süre sonra insani o kadar sıkıyor o kadar monotonlastiriyor ki, bunu en iyi kullanan bilir.

Bu forumda K750, W800 alipta sonra elden cikartmak icin cildiran o kadar cok insan var ki, hepsinde ayni problem var, hepsi telefonlardan sıkıldılar bunlardan biriside benim...

Bakın sevgili telefon tavsiyesi isteyen arkadaslar, bu forumun %90 ı telefonlari kullanmadan karşılaştırma yapıyor, internet sitelerinden aldiklari teknik özellikleri karşılaştırıp birini galip ilan eden zihniyet hakim buraya. Bir ikinci zihniyet ise aldığı telefonu kanının son damlasına kadar savunma isteği... yani kısaca marka fanatikliği...

Burdaki çoğu kişiye söyleyecek o kadar çok lafım var ki, insanların beklentilerini önemsemeden telefon tavsiye edenleri yerden yere vurmayi o kadar çok istiyorum ki, peki neden?

*n70 ve w800 ü karsilastirip, w800 ü her yönüyle üstün ilan ediyorsunuz degil mi? peki ya benim icin fotograf cekmek, macro mode vs.. önemli degilse, ya ben mp3 e cok önem vermiyorsam, bu iki seyin tatmin edici seviyede olmasi bana yetiyorsa, bununla birlikte telefonu gelistirmek istiyorsam sürekli, video cekmek istiyorsam ve telefonumun iğrenç görünmesini istemiyorsam, ben w800 almak zorunda miyim? yani multimedya özellikleri daha iyi diye ben o telefonu mu seçmek zorundayim fanatik forum üyeleri??

Multimedya özellikleri daha iyi olmasi bir telefonu galip ilan etmeye yeter mi fanatik arkadaslarim?

Bakin, insan, beynine oksijen gitmediğinde sacmalar, o nedenle lütfen derin derin nefes alin...

dostum sana geçmiş olsun
    havadan sudandır sanırım arada herkeste oluyor

• yazdıklarıma mantıklı cevap verecek bilgin ve yüreğin varsa yazarsin, karsima gelirsin tartisiriz, yoksa iste böyle smiley kullanıp işin kolayına kaçarsın

quote:

Orjinalden alıntı: sergen_baba

quote:

w800 icine multimedya özellikleri koyulmus, igrenc görünümlü, menüsü ve rengiyle oyuncak havasi veren 10 ytl vermeyecegim bi telefondur...

dostum sana geçmiş olsun
    havadan sudandır sanırım arada herkeste oluyor

• forumu üyesiz takip ediyodum ama emrah kardes sen nokia yı nie bukadar övdün annamadım.sen d600 kullanıyodun yanlış hatırlamıyosam
  • samsung d600+sony ericsson s700+nokia 6680 kullaniyorum... bir ikincisi nokia yi övmek gibi bir derdim yok sadece "insanların telefondan beklentileri çok farklı olabilir" teorisini savunuyorum o kadar...

quote:

Orjinalden alıntı: selsey

forumu üyesiz takip ediyodum ama emrah kardes sen nokia yı nie bukadar övdün annamadım.sen d600 kullanıyodun yanlış hatırlamıyosam
  • bu forum sitelerini anlamak oldulça güç insanlar neyi paylaşamıyorki iyi ise iyidir kötü ise kötüdür diretmenin bi anlamı yok dimi bırakın sorunu markalar çözsün "sözüm herkese"
  • zevkler ve renkler tartışılmaz bırakta ona alacak kişi karar versin...
    quote:

samsung d600+sony ericsson s700+nokia 6680 kullaniyorum... bir ikincisi nokia yi övmek gibi bir derdim yok sadece "insanların telefondan beklentileri çok farklı olabilir" teorisini savunuyorum o kadar...

quote:

Orjinalden alıntı: selsey

forumu üyesiz takip ediyodum ama emrah kardes sen nokia yı nie bukadar övdün annamadım.sen d600 kullanıyodun yanlış hatırlamıyosam

• emrahyaz arkadaşa katılıyorum. K750i var bende, bi tek radyo için kullanmaktayım şuan, arada sıradada resim. Cebime koyup dışarı bile çıkmıyorum. Severek beğenerek aldım, kullanmaktayımda ama benim için symbian önemliymiş bunu anladım
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.