Şimdi Ara

Arkadaşım yok ve kafayı yicem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaşım küçük olmamakla beraber çocukken edindiğim her arkadaşım sırasıyla arkalarını döndü ve beni kullandı. Arkadaş edinmek istediğimde doğru ruh sağlıklı biri olmuyor ve aramız bir süre sonra açılıyor. Gerçekten eğlenceli saygılı birine ihtiyacım var nolur yardım edin. Cidden sadece 1 arkadaşım var o da beni kullanıyor webcam'imi alıyor bende aramız sıcak kalsın diye veriyorum ve kendisi narsist... Instgram'dan yazabilirsiniz ya da burdan @pesimistefe

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Buı konu çok kötü birşey. Bende de arkadaş yok. Ha ben bir dönem planlı şekilde arkadaş ve çevre edinmeyi de denedim. Herkes kendi dünyasında ve kimsenin bir fazla bir noksan arkadaşa ihtiyacı yok.

Derken bir kadın girdi dünyama, öyle bir giriş ki ağzımdan girdi burnumdan çıktı. Meğer kapıları sımsıkı kapalı tutan benmişim. Meğer ben kimseyi belli bir mesafeden içeri kimseyi almıyormuşum. O kapıları kırmak için kadın bana aşkla yaklaştı. Olacak iş değil dedim ama muazzam da keyif alıyorum. Yaşım epey ileri size göre. Bu yaşta aşk mı yaşanır.

Sonra olaylı akışına bıraktım. Tabi ki kendimi seven kimseyi yanına sokmayan biri olarak, beni seven birine ilgi duymaya başladım. Çünkü o da beni seviyordu..

Aradan aylar yıllar geçti. Yeniden yeni baştan bir sürü tecrübem oldu. Bu arada erkek arkadaş, kafa dengi biri arayışım durmadı. Kadın eşine az rastlanır cinsten bir yiyici çıktı. Çevresindekileri gelirleri düzeyinde sömüren kullanan biri çıktı.

Yıllar dediğim 3-4 yıl geçti. :unu farkettim, kimse ile yeni bir arkadaşlık kurulmuyor ve aslında çok ciddi bir çevrem varmış. Fakat ben onları görmüyormuşum.

Dedim önce onları eliyeyim.. Başladım tek tek elemeye.... Çok ciddi sayıda doktor mühendis vb çevremi eledim ve şu anda var olduğum halin keyfindeyim. Varsa bana kafa dengi olan frekansımın aynı olduğu o zaten beni bulacaktır.. Sıkıntı yapmıyorum.. Tek yaptığım artık kendimle yarışmak. Bir gün önceki halimden daha iyi bir hale geçmek..

Konuyu açman iyi oldu...

• Arkadaşlıklar sahte, heleki şu dönemde.

• Kimin arkadaşı var ki ? Çok takılma kardeşim kendi kendini eyleyebilecek aktiviteler bulmanda fayda var.

• ben arkadaşın olabilirim

• Arkadaşın olsaydı hayatında ne değişecekti? Şimdi mesela bir günün nasıl geçiyor, arkadaşın olsa nasıl geçecekti? Anlatır mısın?

• Real RocknRolla R kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım olsa evde boş boş bilgisayara bakmaktansa beraber aktiviteler yapardım onla yeni şeyler dener yeni şeyler deneyimlerdim(alkol sigara kullanmıyorum veya o tarz) mesela beşiktaşa 15km yürümek kaykay denemek gibi veya daha basiti kötü hissettiğim zaman onla dertleşirdim beni dışarı kafa dağıtmaya çağırırdı falan bir arkadaşın en temeli aslında işte bana konuştuğu kızı anlatır hoşlantısını anlatır eğlenirdik

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hala ders çalışan var mı ya ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • LaTTidU* kullanıcısına yanıt
    Yalnız olmayı sevmiyorum sorun o

• Benim de bir yerlere gidecek arkadaşım yok. Kendim gezerim arada, yakında Beykoz'a gideceğim IBB'nin kütüphanesine. Bu Cumartesi de bir spor etkinliğine gideceğim. Kendi başıma.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yalnız etkinlik yapmak bana göre değil

• turbolineam T kullanıcısına yanıt
    İnstadan yaz konuşalım @pesimistefe müsaitsen yarın iş başı yapıcam fazla vaktim olmaz dolu dolu

• pesimistefe P kullanıcısına yanıt

Alıntı

metni:
    yeni şeyler dener yeni şeyler deneyimlerdim

Bunları tek başına yapabilirsin.

Alıntı

metni:
    mesela beşiktaşa 15km yürümek kaykay denemek gibi

Bunu da kolaylıkla tek başına yapabilirsin. Seni tutan ne?

• Real RocknRolla R kullanıcısına yanıt
    Yalnız olmayı seviyorum yaptığım şeyden haz almıyorum o zaman anlaşabildiğim biriyle çok keyifliydi ama şimdi değil çünkü o yok artık

• Bir kedi veya köpek dost arkadaş edin daha iyi...

• Yahu adam arkadaş istiyor hala daha ne gerek var , kedi köpek edin gibi saçma sapan yorumlar yapılıyor.
    İstanbul'da mi yasiyorsun dostum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • qeceninprensi kullanıcısına yanıt
    Annem hayvan düşmanı çok denedim...

• Moueson kullanıcısına yanıt
    Evet istanbuldayım ama annem hayvan düşmanı bu nedenle asla kedi köpek besleyemem

• pesimistefe P kullanıcısına yanıt

Yetişkinlerin dünyası böyle ne yazık ki.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.