Hacı, linke tıklamayın diyorsun. Tam link veriyorsun.
evet, arkadaştan bana da gelmişti. tıklayınca ne oluyor diye merak edenler söylerim :D bi exe dosyası bilgisayarınıza kaçmaya çalışıyor. bende microsoft secrity essentials var o bile yetiyor. virüs olduğunu anlamaya.
quote:
Orijinalden alıntı: Blind42
evet, arkadaştan bana da gelmişti. tıklayınca ne oluyor diye merak edenler söylerim :D bi exe dosyası bilgisayarınıza kaçmaya çalışıyor. bende microsoft secrity essentials var o bile yetiyor. virüs olduğunu anlamaya.
onu bırak foto deyip apps adresi vermesi bile yeter
Virüsün nasıl temizleneceğini bilen varmı bir arkadaşıma bulaşmış sürekli benzer şeyler gönderiyor
Haha foto deyip link yolluyorsa bilgisayarı geri alarak ondan kurtulabilirsiniz. Veya virüs taramasıyla bulaşan klasörü bulup onu silebilirsiniz bildiğim kadarıyla sadece virüs silinmiyor ben arkadaşlarda öyle yapmıştım
Geçmiş olsun, umarım faydalı olur. Size de bu yolla mı bulaşmıştı?
O link nasıl temizleneceğini anlatan çözüm linki (: Yanlış anlaşılma olmasın
quote:
Orijinalden alıntı: Canis Lupus linki sil bari millet tıklayacak
quote:
Orjinalden alıntı: http://roboyt.com/facebook-resim-virusu Arkadaşlar burda detaylı inceleme ve çözüm yöntemi var. Verilen tavsiyeleri birebir yaparsanız sorun çözülüyor.
benımde duvarıma ve buradan da lıstemdekı kullanıcıların duvarına bır reklam yahut uygulama paylasımlarda bulunuyor.
uygulamalarda hıc haberım olmadıgı ıkı uygulamayı kaldırdım ama halen durum aynı acaba ne yapabılırım?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme