Bir arkadaşıma yıllarca unutamayacagı bir şaka yapıcam ama önce photoshopla M.İ.T kimligi hazırlamalıyım...Photoshoptan iyi anlıyorum yalnız bana örnek bir resim lazım en azından bu kimlikler neye benzer görmek istiyorum webde rastladıgınız örnek teşkil edebilecek herhangi bir kurumun kimligi varsa bana URL sini verebilirmisiniz ?
Dur bi dakka babamın MIT kimliğini çekip sana yollayayım
Mit'ten iste örnek bir tane gönderirler hemen..
yeme bizi..bi şaka için o kadar uğraşılmaz
beni tanıdıını sole yeter zaten
quote:
Orjinalden alıntı: Netkid
Bir arkadaşıma yıllarca unutamayacagı bir şaka yapıcam ama önce photoshopla M.İ.T kimligi hazırlamalıyım...Photoshoptan iyi anlıyorum yalnız bana örnek bir resim lazım en azından bu kimlikler neye benzer görmek istiyorum webde rastladıgınız örnek teşkil edebilecek herhangi bir kurumun kimligi varsa bana URL sini verebilirmisiniz ?
Arkadaşının gerçek kimlikle sahtesi arasındaki farkı anlayabileceğini sanmıyorum. Hayalgücünü kullanarak birşeyler yapabilirsin. Mademki şaka içinse. Photoshoptan iyi anlayan birinin yapabilmesi lazım bunu
arkadaşım benden sana uyarı CAMİ DUVARINA İŞEME! tamam şaka yap ama mit kimliği vs...şeylerden uzak dur.benden söylemesi....
Ben turizm meslek lisesi diploması yapmıştım zamanında arkadaşıma ama elimde kopyası vardı.. Götürdüğü otelde photoshop demedi . Biraz forumlara takılsaydı personel müdürü kesin Photoshop derdi.
quote:
Orjinalden alıntı: mika_hakinen
Ben turizm meslek lisesi diploması yapmıştım zamanında arkadaşıma ama elimde kopyası vardı.. Götürdüğü otelde photoshop demedi . Biraz forumlara takılsaydı personel müdürü kesin Photoshop derdi.
müdür dh de takılıyorsa kesin
Dostum sen MİT'in kimlik belgesini taklitetmek istiyorsun. Bu suç teşkil ediyor,ve şaka da olsa sahtekarlık. Sen şaka yapa yapa böyle mi şaka yapıyorsun.Senin davranışın diğer arkadaşlara teşvik ediyor. kendine sakla ama böyle bi soruyla topic acma. SEN VAZGEÇ.
yok yok yeni haber aldım..adam mitten..bööle forumlarda araştırıyorlar bizim kimlikler kopyalanıyormu die
ya arkadaşın mit mesubu ise napacan?
quote:
Orjinalden alıntı: RccP
yok yok yeni haber aldım..adam mitten..bööle forumlarda araştırıyorlar bizim kimlikler kopyalanıyormu die
[Deleted by Admins]
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme