Şimdi Ara

arkadaşıma yaptığım kaza şakası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
4.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

arkadaş şehirdışındaydı ve whatsapp dan son fotoyu atmıştım ve durduk yerde aracını çarptı kamyon diye de eklemiştim mesaja. tabi matlık ve yansımalar yüzünden durumu fark etmesi fazla uzun sürmedi.
    ---diyeceğim odur ki nasıl böyle kaza süsü verilebiliyorsa ağır hasarlı bir aracı bu şekilde hafif hasar gibi gösterebilirler. muhakkak uzman birini gösterin derim aracın kazasının büyüklüğünü öğrenmek adına.--- en azından bir ekspertize sokun ki şasenin doğruluğu en azından görülebilsin. saygılar.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Arkadaşına Araba Kazası Şakası Yapma

Arkadaşlarınla şakalaşmak eğlenceli olsa da, bazı şakaların potansiyel olarak tehlikeli veya rahatsız edici olabileceğini unutmamak önemlidir. Son zamanlarda popülerlik kazanan "arabayı kazalı gösteren uygulamalar" veya "araba kaza efekti veren programlar", arkadaşına araba kazası şakası yapmak isteyenler için cazip gelebilir. Ancak bu uygulamalardan uzak durmak en iyisidir.

Bu uygulamalar genellikle sahte kaza sahneleri oluşturan görsel efektler kullanır. Arkadaşını bir kaza geçirmiş gibi gösteren bir video veya fotoğraf göndermek, ciddi endişe ve sıkıntıya neden olabilir. Arkadaşın özellikle kaygı veya trafik kazalarıyla ilgili travmalar yaşıyorsa, bu tür bir şaka ciddi psikolojik sıkıntılara yol açabilir.

Dahası, bu uygulamalar genellikle gerçekçi olmayan ve abartılı kaza efektleri gösterir. Bu, insanların gerçek bir kazayı hafife almalarına neden olabilir ve gelecekteki kaza durumlarında uygun şekilde yanıt vermelerini engelleyebilir.

Arkadaşına şaka yapmak istiyorsan, daha güvenli ve iyi niyetli yöntemler seç. Gerçek bir kaza geçirmiş gibi gösteren içerikler, sonuçta hem arkadaşın hem de kendin için üzülmene neden olabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Güzel bağladın, tebrikler.
  • O durumu farkedene kadar soğuk soğuk terlemiştir... 2dk da anladıysa o 2dk 2 sene olmuştur
  • quote:

Orijinalden alıntı: shakircan

O durumu farkedene kadar soğuk soğuk terlemiştir... 2dk da anladıysa o 2dk 2 sene olmuştur

aynen. önce bi böyle baktı

• Valla aklıma direk bu olay geldi
    Bu mesaja eklenen görseller:

arkadaşıma yaptığım kaza şakası arkadaşıma yaptığım kaza şakası arkadaşıma yaptığım kaza şakası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Abstraction -- 17 Ağustos 2016; 17:36:07 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Abstraction kullanıcısına yanıt
  • Aracımın bagajın olduğu yerde vernik kalktı. Eğer boyatırsam boyatmadan önce videosunu çekerim. Video üzerinde düzenleme yapmak daha zor çünkü.
  • Ben bunu hatırlıyorum galiba daha önce vardı böyle bir konu.
  • Hangi programla yaptın bunu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu program banada lazım
  • Photoshop

• Bu konu vardi sanki onceleri

• bir de araba ateş efekti uygulama programı vardı. Arkadaşıma o şakayı yaptım boşu boşuna itfaiyeyi aradı.
  • ben açmıştım yine konuyu ama silindi galiba geçmiştede bulamadım. kusura bakmayın pek hakim değilim donanımhabere. evet photoshop da yaptım. aynısını bmw x1 de yaptım ama onun kaza görüntüleri az internette. bu beyaz mazdayıda tesadüfen buldum diye yaptım :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.