Şimdi Ara

ARKADAŞIMIN INTERNET BAĞLANTISINI KENDİ EVİMDE KULLANABİLİRMİYİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşımın internet bağlantısı sınırsız. Benimki ise sınırlı. Bir kaç ay benim evimde kalıcak. Onun internet bağlantısını kendi evimden yani farklı telefon hattından kullanma şansım var mıdır?

• ev uzaksa hyir zaten internetin naklide olmaz
  • Mümkün değil. Karşına şu sayfa çıkar:
    http://www.ttnet.com.tr/ilkyardim/adslportu.html
  • İmkansız :)
  • Arkadaşınızınki smile adsl ise olur :)
  • Arkadaşının kullanıcı adı ve şifresi ile deneyip sonuca ulaşabilirsin ancak, bazı eski santrallerde olabiliyor.
  • 2-3 sene önce bu dediğin oluyordu.Ben evdeki internetimin kullanıcı adı ve şifresiyle iş yerinden bağlanırdım.Adsl geliştikçe kapattılar bu olayı.
  • Arkadaşının interneti ttnet dışında bir bağlantı ise senin evinden bağlanılabilir arkadaşının kullanıcı adı ve şifresiyle. Ben biri adsl kullanıyorum, denedim daha önce. Aynı kullanıcı adı ile aynı anda bağlantı yapılamıyor ama. Sadece bir yerde ip alabilir o kullanıcı adı. TTnet ile bağlanıyorsa arkadaşın senin evinde ip alamaz o kullanıcı. Ttnet engelliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heady -- 19 Eylül 2010; 21:55:08 >
  • aynı sehirde ve yakın yerlerde oturuorsanız olur.Ben kullanıoyorum.Şuan 512kbit düştü benmki arkadaşımınki ile 1024 oluyor.Hıza ihtiyacım oldugu anda onunki ile giriyorum.Aynı anda bağlantıda kurabiliyoruz.Olay aynı santrale bağlı olmanız galiba.Aynı santralden ip alıyorsanız sorunsuz şekilde iki kişi aynı anda hatta bağlanabilirsiniz.Test edip onaylandı ve kullanılıyor :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.