Şimdi Ara

Arkadaşımla Sims oynama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
3.718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sims oynamayı düşünüyoruz, Steam üzerinden alıp birlikte aynı oyunda olabiliyor muyuz? Birlikte oynamak için en kolay nası bir yol izleyebiliriz?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Sims ile Arkadaşlarınla Oyna

Sims serisi, arkadaşlarla oynayabileceğin ilgi çekici bir hayat simülasyonu oyunudur. Sims 4 ve Sims Mobile sürümleri, çok oyunculu özellikler sunarak arkadaşlarınla birlikte sanal dünyalarda eğlenmene olanak tanır.

Sims 4'te Arkadaşlarla Oynama

Sims 4, çevrimiçi çok oyunculu modda arkadaşlarınla oynamana izin verir. Bu modda, arkadaşlarınla bir parti kurabilir veya birlikte bir yuva paylaşabilirsiniz. Her oyuncu kendi Sim'ini kontrol edebilir ve evleri birlikte inşa edebilir, sosyalleşebilir ve hedeflere ulaşabilir.

Sims Mobil'de Arkadaşlarla Oynama

Sims Mobile, arkadaşlarınla oynamak için başka bir seçenek sunar. Bu sürümde, arkadaşlar ekleyebilir ve onların evlerini ziyaret edebilirsiniz. Ayrıca, etkinliklere katılabilir ve oyun içi eşyalar alışverişinde bulunabilirsiniz.

Sims Online mı?

Evet, Sims 4 ve Sims Mobile çok oyunculu özelliklere sahiptir ve bu da onları çevrimiçi oyunlar haline getirir. Arkadaşlarınla birlikte oynama ve sanal dünyada etkileşim kurma imkanı sunarlar.

Sims 4'e Arkadaş Ekleme

Sims 4'te arkadaşlarını eklemek için şu adımları izle:

1. Ana menüden "Yönet" sekmesine git.
    2. "Arkadaş Oluştur" seçeneğine tıkla.
    3. Arkadaşının kullanıcı adını veya EA hesabını gir.
    4. Arkadaşlık isteğini gönder.

Sonuç

Sims 4 ve Sims Mobile, arkadaşlarla oynamak için mükemmel oyunlardır. Birlikte evler inşa edebilir, sosyalleşebilir ve Sims dünyasında maceralar yaşayabilirsiniz. Bu çok oyunculu özellikler, oyuna yeni bir sosyal dinamik katarak arkadaşlarınla daha keyifli vakit geçirmeni sağlar.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • steamde sims yok originde var ve birlikte oynamayazsınız diyebiliryorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rumpel Von Stiltskin

steamde sims yok originde var ve birlikte oynamayazsınız diyebiliryorum.

Steamde Sims3 var sanırım, birlikte oynayamayacaksak almanın anlamı yok o zaman. Teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: JLR

quote:

Orijinalden alıntı: Rumpel Von Stiltskin

steamde sims yok originde var ve birlikte oynamayazsınız diyebiliryorum.

Steamde Sims3 var sanırım, birlikte oynayamayacaksak almanın anlamı yok o zaman. Teşekkür ederim

evet bende bugün gördüm steamde ama malesef simste multiplayer oynama yok rica ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.