Şimdi Ara

Arkadaşın ayakları kokuyor ne yapacağım? -peynirli cheetos kokuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • adamda 1.90 üstü boy var, haliyle ayakları da 46 numara falan bazen 47 giydiği de oluyormuş.

benim eve geliyor ev ayak kokusu oluyor, bazen kusacak gibi oluyorum, hadi dışarı çıkalım falan diyorum olmadı salonun öbür tarafına oturuyorum.

geçen sene arabama binmişti, arabada 1 hafta peynirli cheetos kokusu kalmıştı, başka bir arkadaş ile bu koku nereden geliyor diye arabayı didik didik etmiştik, birbirimizi koklamıştık, koku gittikten sonra ayağı kokan arkadaş arabaya bir daha binince koku geri geldi o zaman anladık ayakkabısı varken de ufak kapalı alanda peynirli cheetos kokusu yayıyor.

arada yurda gidiyorum onu görmeye falan çıplak ayak otururken ayak parmakları ile oynuyor, sanki enseme buz atmışlar gibi oluyorum.

şimdi şansıma bana sıfır araba alındı, haliyle sıfır araba kokusu var, sigara falan da içmiyorum önceki eski ve pis kullanıldığından koymuyordu ama şimdi arkadaş tatil bitip istanbula döndüğümüzde gezdir, sana yemek ısmarlayayım falan demeye başladı ben o ayaklarıyla arabama da bindirmek istemiyorum sıfır araba kokusunu anında yok eder...

ne yapacağım bilmiyorum, uykum kaçtı uyuyamıyorum...

• arabaya ciplak ayakla mi biniyo ? ayakkabili ayak nasil kokuyo ki ?
  • Bence bunu arkadaşına doğrudan veya dolaylı bir yoldan belirtmelisin belli ki iş çığırından çıkmış...
  • @ayak kokusu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: inonu88

arabaya ciplak ayakla mi biniyo ? ayakkabili ayak nasil kokuyo ki ?

Ayakkabi o kokuyu peynirli cheetos duzeyine cekiyor.

• Güzel csb güldüm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ***redbull***

Güzel csb güldüm

Ne yazik ki degil. Gayet ciddiyim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    pizza yaptım ama hamuru kuru gibi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • O zaman arabaya ayı kapanı kur. Ayakları kopartır sorunu kökten çözersin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zamanında bu tarz birşey yaşamıştım. Allah'tan artık kendi anladı sanırım artık yok öyle bir sorun
  • Birader ağzın yok mu senin git söyle arkadaşına gitsin doğru dürüst bakımını yapsın leş gibi gezmesin ortalıkta.Bu kadar pasif olma yani rahatsız olduğun durum varsa git suratına söyle

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayağını kes
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.