Arkadaşım "belgelerim" klasörünü paylaşıma açmış olmasına rağmen ben de dahil olmak üzere ağdaki hiç kimse o belgelere ulaşamıyo.Klasöre sağ tıklayıp paylaşıma aç dediğimizde kutucuk işaretlenmiş fakat herangi bi değişiklik yapamıyoruz.Çözümü varsa bekliyoruz
Çalışma gurubundaki isimleri kontrol edin bence aynı isimde olması lazım yada başlattan calıştırı kullanarak yapın işlemlerinizi
Zannediyorum sorun arkadaşınızın kullanıcı hesabını private yapmış olması.
arkadaşın klasörü güvenlik ayarları ile kilitlemiş olur eğer dosya sistemi ntfs ise bunu yapabilir
nasıl çözebiliriz bilen var mı?
paylaşımı versin,, oradaki kutu işaretlenik olsun,,,güvenlik duvarınız kapalı olsun,,,çalışma grupunuz aynı olsun...olmadıysa gennnneeeee sorun arkadaşınızın pc'sindeeeeee
eger xp ise ve yönetici ise kullandıpın user xp de sp2 den sonra dosyaları gizli hale getireyim mi getirmeyeyim die soruyor orda gizli yapıldıya bırak ağdan görmeyi o makinada başka bi user ile oturum acsan dahi gi<li olan klasörlere ulaşamıyorsun bu gisli klasörlerde o user ın altındaki tüm dosyalarrrrr
evet en sonun da ben de anladım kullanıcı larla ilgili bi durum olduğunu ama hala nasıl helletceğimizi bulamadım yüzlerce belge arkadaşlarımda duruyo ben elim kolum bağlı hiç bişey yapamıyorum nasıl ulaşabilirim bu belgelere
tekbir yöntem var bunun için arkadaşın bu belgeleri baska partionda veya Document and Settings hariçinde yi yerde belgelerim die bi klasör acsın oraya taşısın sonra orayı paylaşıma acsın
bundan sonra belgelerim olarakta o da orayı kullansın böylelikle ağdaki herkes görebilir belgeleriiii
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme